כ עזרה במועדוני פראג ואיך לא להיסחט.. - סקס אדיר

עזרה במועדוני פראג ואיך לא להיסחט..

1
היי, אני במסיבת רווקים בעוד שבוע בפראג, שמעתי עליה דברים טובים אבל מסתבר שהמחירים שם לא זולים בכלל..

אני מעוניין בעיקר להירגע במופעי חשפנות עם בירה ובלי חפירות, פחות סקס מלא. ובמסאג'ים עם סוף שמח.

שמעתי על מועדון סקסי סאונה שהוא מעולה (אבל המחיר שלו- 2000 קורונות שהם - 320 שקל רק כניסה WTF ?)
שמעתי על שואו פארק, לא יודע מה המחירים אבל הוא טיפה רחוק לי מהמלון בואצלב.
שמעתי על רד הוט ..

איך אני אדע שלא מגרזנים אותי במועדון, ופתאום יקחו לי על מים 100 דולר? ממי להיזהר?

המלצות למועדונים לעיסויים זולים ונחמדים (100-150)?

תודה !

6
אני לא רוצה זיונים, רק לשלם כניסה עבור בידור במופעי החשפנות למיניהם, אולי קצת לאפדאנס וכאלה..

אז AAA מעולה , רשמתי לפני תודה.. רק איך הם מגיעים לקחת אותי במונית? צריך להתקשר? מן הסתם..
ושואופארק גם יש מונית? אני כאמור באיזור כיכר ואצלב ורחוק לי לעבור את הנהר..

7
מונית מכיכר ואצלב ינסה לשואופרק מארקט ינסה לקחת 400/500 ויתפשר על 250/300 קרונה לכיוון. אלטרנטיבה היא ללכת לשואו פארק הקרוב לואצלב, כמה דק הליכה אך סניף קטן יותר ומבחר קטן יותר.
אבל אם אתה לא רוצה לזיין, אין לך מה לעשות בשואו פארק...המופע חשפנות שם סתם חובבני והמכונות הימורים תהמר בקזינו בואצלב באחד המלונות או ביניהם לא זוכר (חייב דרכון בכניסה ולהפקיד אותו).
אם אתה רק בעניין של לאפ דאנסים וגוד טיים עם חבר'ה היה מועדון בשם הוט פפרס שנמצא באותו אזור שלך...כוסיות על ומחירים סבירים..אני זוכר 90 קרונה לבירה, ואלפיים או 3000 קרונה לחדר פרטי (מתחלק בין כל החבר'ה למופע כיפי עם כל החברים שלך בחדר פרטי)
היו שם פצצות עלל.
דארלינג ואטלאס גם קרוב עליך השתיה שם והלאפים ובטח הזיונים יקרים בהרבה...ההוט פפרס מומלץ בחום...הקזינו ממש לידו 2-3 בניינים.

9
הסאונה קלאב חביב עליי אישית במיוחד, אבל הוא מוכוון מאד לסקס. אתה נמצא שם בין 15-25 בחורות ערומות וחצי ערומות שחלקן ינסה לשדל אותך לסקס באגרסיביות מסויימת. אין שם מופעי סטריפטיז כי עצם ההימצאות שם זה מופע סטריפטיז חיוך גדול
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”