אני נשוי כבר 9 שנים + 3 ילדים מקסימים שהם החיים שלי.
אני נוסע הרבה לחול מתוקף תפקידי, ובכל נסיעותיי תמיד חיפשתי את האקסטרא תמיד בודק מה יש לעשות במקום בקטע של החיי לילה והעניינים מהצד. תמיד נזהר תמיד קונדום תמיד שומר על חשאיות כמה שאפשר.
לאחרונה התפתח אצלי סוג של תחביב, נמאס לי מ״הרגיל״ והחלטתי להוסיף פלפל קצת לחיים. בגדול אני נכנס לאתרי היכרויות ומשחק אותה לגיטימי, מתחיל עם בחורות רגילות שהם מאותו מקום שאני נוסע אליו, ומחפש את האלו שזורמות לדייט ומשם אני כבר יודע את המלאכה.
לדוגמא, נסעתי לפני חודש לטביליסי ואיזה שבועיים לפני בטינדר התחלתי לדבר עם כמה בחורות ובסוף יצא שאחת ממש מצאה חן בעיני ואני ממש מצאתי חן בעיניה, אז אמרנו נארגן איזה ארוחה רומנטית הייתי שולח לה פרחים ב5$ הזמנה מהאינטרנט וככה עד שנפגשנו לארוחת ערב שלאחריה 3 ימים לא יצאנו מהמיטה. ועד היום אני בקשר מתה שאני אחזור .
הריגוש שלי מגיע מזה שכאילו אני שוב פעם ״רווק״ אני מתחיל עם בחורות וכאילו בודק מה אני שווה בחוץ שאני לא יכול לעשות בארץ, אם זה רומנטיקן אם זה זיין אם זה גבר גבר.. אתם מבינים למה אני מתכוון. ואת זה אני יכול לעשות רק בחול.
איפה הבעיה, בעצם 2 בעיות. הראשונה שלפעמים אני שוכח לשים את הגבול בין מציאות ודמיון, ואני מתחיל לפתח רגשות שזה סוג של מה שאני מחפש בעצם אבל קצת מפחיד. אני נוסע עוד 3 שבועות לרוסיה, וגם שם כבר מחכות לי 2 חברות שחושבות שמגיע האביר על הסוס הלבן, אנחנו מדברים הרבה , מתקשרים שולחות לי תמונות עם חוטיני לפני שהולכות לישון ובטוחות שמגיע החתן שלהם מישראל . אממה פתאום קורה לי שאני נעלב ממנה, או שאני מקנא לה או שאני ממש מחכה לדבר איתה. ואני יודע שאני חוזר הכל נעלם.
הבעיה השניה זה שהכל שקר, ונהיה לי קצת מצפון לגבי הבחורות שאני מוכר להן רק שקרים (וטובים אבל עדיין) וברגע שאני חוזר לארץ אני מחפש את העניין הכי קטן עושה ממנו פיל ונפרד ממנה (כמובן שלא כזה קר אבל עדיין).
אני לא מחפש פתרונות סתם לשתף ולראות מה אתם חושבים, אני מאוד נהנה מהתהליך אבל קצת חושש ממה שהפכתי להיות .
זהו פרקתי.