כ יש לי וידוי (שקשור לחול) - סקס אדיר

יש לי וידוי (שקשור לחול)

1
וואלה אין לי עוד מי ואיפה לשתף אמרתי נפרוק קצת ונראה אם מישהו מצליח להבין אותי ומה אתם חושבים.

אני נשוי כבר 9 שנים + 3 ילדים מקסימים שהם החיים שלי.
אני נוסע הרבה לחול מתוקף תפקידי, ובכל נסיעותיי תמיד חיפשתי את האקסטרא תמיד בודק מה יש לעשות במקום בקטע של החיי לילה והעניינים מהצד. תמיד נזהר תמיד קונדום תמיד שומר על חשאיות כמה שאפשר.

לאחרונה התפתח אצלי סוג של תחביב, נמאס לי מ״הרגיל״ והחלטתי להוסיף פלפל קצת לחיים. בגדול אני נכנס לאתרי היכרויות ומשחק אותה לגיטימי, מתחיל עם בחורות רגילות שהם מאותו מקום שאני נוסע אליו, ומחפש את האלו שזורמות לדייט ומשם אני כבר יודע את המלאכה.

לדוגמא, נסעתי לפני חודש לטביליסי ואיזה שבועיים לפני בטינדר התחלתי לדבר עם כמה בחורות ובסוף יצא שאחת ממש מצאה חן בעיני ואני ממש מצאתי חן בעיניה, אז אמרנו נארגן איזה ארוחה רומנטית הייתי שולח לה פרחים ב5$ הזמנה מהאינטרנט וככה עד שנפגשנו לארוחת ערב שלאחריה 3 ימים לא יצאנו מהמיטה. ועד היום אני בקשר מתה שאני אחזור .

הריגוש שלי מגיע מזה שכאילו אני שוב פעם ״רווק״ אני מתחיל עם בחורות וכאילו בודק מה אני שווה בחוץ שאני לא יכול לעשות בארץ, אם זה רומנטיקן אם זה זיין אם זה גבר גבר.. אתם מבינים למה אני מתכוון. ואת זה אני יכול לעשות רק בחול.

איפה הבעיה, בעצם 2 בעיות. הראשונה שלפעמים אני שוכח לשים את הגבול בין מציאות ודמיון, ואני מתחיל לפתח רגשות שזה סוג של מה שאני מחפש בעצם אבל קצת מפחיד. אני נוסע עוד 3 שבועות לרוסיה, וגם שם כבר מחכות לי 2 חברות שחושבות שמגיע האביר על הסוס הלבן, אנחנו מדברים הרבה , מתקשרים שולחות לי תמונות עם חוטיני לפני שהולכות לישון ובטוחות שמגיע החתן שלהם מישראל . אממה פתאום קורה לי שאני נעלב ממנה, או שאני מקנא לה או שאני ממש מחכה לדבר איתה. ואני יודע שאני חוזר הכל נעלם.

הבעיה השניה זה שהכל שקר, ונהיה לי קצת מצפון לגבי הבחורות שאני מוכר להן רק שקרים (וטובים אבל עדיין) וברגע שאני חוזר לארץ אני מחפש את העניין הכי קטן עושה ממנו פיל ונפרד ממנה (כמובן שלא כזה קר אבל עדיין).

אני לא מחפש פתרונות סתם לשתף ולראות מה אתם חושבים, אני מאוד נהנה מהתהליך אבל קצת חושש ממה שהפכתי להיות .

זהו פרקתי.

יש לי וידוי (שקשור לחול)

2
אמיתי, כנה ותודה על השיתוף, יש לו ערך רב... כמוני כמוך!
תמיד תזכור דבר אחד והוא שגבר אמיתי חוזר לבית ושוכח מהכל, נכון,
קל מאוד לתת עצה וקשה יותר לישם... ואלוהים עדי כמה שאני מנסה,
העצה היחידה שאני יכול לתת היא שלמרות שיש המון ריגוש בהתכתבות
והחלפת התמונות ולפעמים גם הסקס הטלפוני, להתנתק (כן כן כמו חרא) ולייצר בכל נסיעה
חוויות חדשות וקשרים חדשים ואז שוב, חוזר חלילה...
זה לא אידיאלי כאשר אתה מפתח רגשות אבל אנחנו גברים מהסוג הבעייתי ורגשות אצלנו הוא משהו חולף
משל הסטייק אנטריקוט והסנדביץ׳ עם שוקולד של הדביל שלא ידע טוב יותר...
השקר הזה שאתה (ואני) מוכר לבחורות האלו תיקח בחשבון שאתה לא היחיד, זה מנחם באיזה שהוא מקום
וחשוב לשחרר אותן מזה ולא לפתח אצלן תקוות שווא.. זה הדבר האנושי שיש לעשות
והכי חשוב לא לעצור תמשיך להשביע את החיה שבך!

יש לי וידוי (שקשור לחול)

3
שמע..אני לא נשוי עדיין...כשהייתה לי חברה לא רצינית נסעתי לחו'ל בלעדיה עם חברים וכן השתוללנו פה ושם במועדונים עם בנות/זונות ומכל הבא ליד. כשהייתי בקשר קצת יותר עמק לא הרשיתי את זה לעצמי. כנראה בעתיד כשהחיים עם האישה יהיו משעמים ונצטרך לטוס לחו''ל אבגוד גם שם...בל אופןתעשה חיים תשמור על עצמך, ותשמור כמה שאפשר על התא המשפחתי ושלום בית, זה מעל הכל. דיסקרטיות מלאה זה המפתח.

יש לי וידוי (שקשור לחול)

4
איזה כיף לך שיש לך עבודה עם נסיעות לחו"ל זו כבר ברכה גדולה.
אני הייתי ממליץ לך לחפש נשואות בחו"ל שמחפשות גם קצת פורקן זה ישנה את כל הנוסחה ולא תצטרך לשקר להם.

תהנה כל עוד אתה יכול אבל אל תצא מפרופורציות בסוף זה עלול לעלות ביוקר.....

יש לי וידוי (שקשור לחול)

5
אז בוא נעשה סדר
וזה כבוגדן מקצועי לשעבר (אני).
כרגע לא בזוגיות ואין בלאגנים אבל בעבר היו גם היו

קודם כל זו בגידה לכל דבר גם אם זה רק בחול וגם אם זה רק כדי לבחון את הדופק של מצבך בשוק או להשתעשע קלות.

תחשוב את תמונת המראה - אישתך כשאתה בחול - משחקת באתרי הכרויות ומזדיינת בכיף, לבחון את מצבה בשוק.

לאחר שהרסתי מצב רוח והעכרתי אווירה בוא נגלה לך משהו:

1. אתה גבר - מונוגמיה מנוגדת לטבע שלנו
2. חיים רק פעם אחת
3. בזקנה תצטער יותר על מה שלא עשית מאשר על מה שעשית..
4. טוב מאוד שיש לך קו ברור ארץ וחוץ. כי בגידות בארץ הרבה יותר מסובך ומסוכן!!

ולגבי הבנות ברוסיה - תאמין לי שהן לא כאלו תמימות.
אתה לא הראשון ולא האחרון שהן מתכתבות איתו

נכון שיש פה הונאה קטנה לכל דבר
וסביר שחלקן או רובן לא היה נפגש איתן בהינתן שאתה נשוי
אבל זה משהו הגיוני וטבעי שהן צריכות לקחת בחשבון

תשתדל להנות
וכן אתה עשוי להתלהב ולהתאהב
זה סיכוי וסיכון מקצועי

תתאר לך שתמצא פרגית מהממת, כוסית על ומפנקת על ואפילו חכמה ומעניינת...
ומה תעשה אז?
יש כאלו שנפרדו מהאישה ויש כאלו שמנהלים חיים כפולים

אז למען האמת כל גבר נורמלי שיכול בוגד. או כמעט כולם
וגם נשים רבות

לפעמים זה סתם סטוץ
לפעמים זה עם זונות
בכל המקרים זו בגידה אבל זה מה יש

מה שחשוב זה לעשות הפרדה ארץ חול
כי תכלס אם אתה בוגד בחול קל ביותר לבגוד או לרצות לבגוד גם בארץ

וכמובן להזהר לא לקבל שיחה ושישמעו אותה ברקע וכל מיני תקלות אבטחת מידע כשאתה בחול...לי היו גם היו

יש לי וידוי (שקשור לחול)

6
הסיבה שאני משתמש בשירותי זנות ולא בסטוצים היא שאני לא רוצה שום מעורבות רגשית. הלב והרגש שייכים רק לאשתי ולמשפחה.

מה שאתה עושה זה למעשה לשחק באש ולסכן את המשפחה שלך. מה תעשה אם איזה יום הנייד יהיה בחד ואשתך תראה הודעה מהטינדר? שווה בשביל זה לא רק לפגוע בה כל כך חזק אלא גם להרוס את המשפחה?

היתרון בזונות (ולא מועדוני FKK) הוא הדיסקרטיות וחוסר המעורבות. באים, גומרים והולכים כשאנחנו יודעים שלא יהיה שום קשר עתידי.

יש לי וידוי (שקשור לחול)

7
בדיוק בגלל נושא הרגש הפסקתי עם כל הזיונים החינמיים..
פעם הייתי מתעסק עם הרבה נשים נשואות..

אבל כרגיעל יש הסיכון של התאהבות, וברור שזה קרה לא פעם לאחד מהצדדים..
מה עוד שכנשואים, הדרך היחידה לזיין זה לקחת חדר באיזה שהוא מקום, ככה שגם הזיון ה"כביכול" חינמי, עולה כסף..

אז המעבר לזונות היה רק טבעי...
שקט תעשייתי
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

יש לי וידוי (שקשור לחול)

9
[QUOTE=oran]
אני מבין שבחול הכל זורם ויותר קל אבל..לנסוע לחול בשביל דייט חחח..תנסה פה בארץ..הגענו למצב שאפילו דייט אי אפשר להוציא פה??פספסתי משהו?

[/QUOTE]

ברור שפיספסת..
הוא לא נוסע לחו"ל בשביל דייט
הוא נוסע לחו"ל במסגרת העבודה ומארגן לעצמו דייט במקום שהוא צריך להגיע אליו
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”