כ זמן מומלץ לנסיעה לברלין - סקס אדיר

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

1
הי חברים,
אני מתכנן נסיעה לחודשים הקרובים...
מתי הכי כדאי לנסוע לברלין - לארטמיס, למוסטפא, לקליגולה -
שמתי לב שרוב המדווחים בפוסט הזה היו דווקא בחודשי הקיץ שנחשבים עמוסים יותר.

לי
גם הכי מתאים לנסות לטוס דווקא בחודשים יולי-אוגוסט-ספטמבר ולא אחרי בגלל
העבודה שלי שמאפשרת יותר תמרון בחודשים אלו. אבל חשבתי שאולי זה זמן עמוס,
ואני דווקא מחפש את ההפך, שיהיה כמה שפחות המוני דווקא.

האם יש עוד שיקולים שכדאי לקחת בחשבון?
אשמח אם תעירו את עיניי לפני החלטה סופית על המועד!

תודה רבה

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

2
ביולי אוגוסט יש הרבה תיירות בעיקר פנים אירופאית אבל לא רק. כל זמן הוא זמן טוב אבל שים לב:

אם תטוס בחודשים פחות עמוסים הטיסה תעלה לך כנראה 100-200 דולר פחות, השהייה במלון תעלה פחות. אם זה שיקול קח בחשבון. מבחינת מזג אוויר זה לא משהו שרלוונטי למטרותינו. בברלין תמיד יש ותמיד יהיו תיירים. פשוט בימי הפיק (חגים נוצריים, חופש גדול וכו') המחירים יהיו יותר יקרים. לגבי עומס במקומות הזיונים איני יודע להגיד כי כל פעם הייתי שם באותו התאריך, אבל מאמין שכמו שהעומס גדל בכל מקומות התיירות גדל גם בסקס.תהנה.

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

5
יוני וספמטבר (לפני החגים שלנו), יש מזג אוויר נוח ואין לחץ. הטיסות זולות.

יש לפעמים כנסים המוניים ומרתונים בספטמבר, ואז חסר מקמות בבתי מלון. להזמין לפני.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

9
יש מלא מלונות. רובם במחירים סבירים גם באיזורים מרכזיים.
אני ממליץ על אתר בוקינג.קום
יש גם מלונות איביס מרשת אקור -יחסית מרכזיים ולא יקרים. (חדר צנוע אבל נוח ומרווח מאוד -מיטה ענקית ונוחה) כדאי להצטרף בחינם למועדון באינטרנט, יש הנחות ודילים.
לשים לב במלונות מתי מקבלים את החדר, חשוב מאוד, אלא אם אתה מזיין בינתיים. יכול לנוע מ 12:00 עד 17:00
אני מוצא בדרכ חדרים במלון 3-4 כוכבים ב 50-60 יורו ללילה
תחבורה ציבורית מעולה וזמינה - כך שהמיקום לא כלכך מהותי, גם העיר מתפרשת מסיבה היסטורית על מספר מרכזי עיר,
כך שבמילא צריכים לנוע הרבה.

עוד טיפ - למי שלא מכיר את השיטה לעומקה, ממליץ לא לטוס בטיסות של חברות טיסות לואו קוסט,
אחרת המחיר מתנפח בהרבה. ( עלות מזוודה, צ׳ק אין,בחירת מקום) צריך להערך מראש ולעשות הכל באינטרנט ומראש, ולא, המחירים כפולים ומכופלים ובמזומן !
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!

זמן מומלץ לנסיעה לברלין

10
[QUOTE=החפוז המכני]יש המלצה למלון באזור (3 כוכבים)? ממה שקראתי בפורום, אני יותר בכיוון של ארטמיס וקליגולה ופחות של מוסטפה.[/QUOTE]

חפוז,
אני חושב שעל פי מה שכתבת שדווקא תאהב יותר את פרנקפורט: יותר מבחר fkk, מועדונים ושרות יותר זול, רובע זונות עשיר וזול.
פרנקפורט הוא שדה התעופה הגדול באירופה וזמינות הטיסות מאוד גדולה.
אם יתמזל מזלך (כפי שהיה לי) אפשר לתפוס טיסת אל על סדירה בגרושים (יש להם טיסות המשך משותפות עם יונייטד מארה"ב/קנדה), כשהם רוצים רק למלא מקומות.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”