כ רומניה - סקס אדיר

רומניה

1

שלום לכולם 5 שאלות איך להשיג בחורה בבוקרשט,מי שיכול לענות גם על שאלה אחת יבורך

1למי מהעובדים במלון כדאי לפנות

מה אומרים לו בדיוק-קודם מציעים טיפ או רק בסוף?2

איך נותנים לו-בגלוי מול כולם?/מעטפה3

4 ? אפשר להשיג בחורה שתהיה צמודה אליך 24 שעות ביממה- ליומיים שלושה,גם לזיין אותה כמובן -איך עושים זאת דרך עובד במלון/אתר היכרויות-איזה

איך מתמקחים על מחיר? '' תעשי לי מחיר אני יבוא שוב?את לא מספיק יפה?אין לי מספיק כסף?שם לוקחים יותר זול?5

תודה רבה

רומניה

3
דבר ריאשון תיבדוק את המיני בר שלא יחיבו אותך סתם אל תעשן בחדר ללא עישון 200 יורו וכול נהג מונית ידריך אותך בשביל כמה גרושים תימ צא אותם בכניסה לקזינו

רומניה

4
אכן חסר מידע עדכני.
פעם רומניה הייתה גן עדן. היום רוב עובדות המין עברו לעבוד באירופה. במיוחד היפות.

לפי מה שששמעתי ברומניה נשארו בעיקר מקומות של עיסוי, אבל ייתכן שאני טועה... נשמח למידע עדכני.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

רומניה

6
[QUOTE=פטישחשמלי]תתקין בנייד אפליקציה של האתר הכתום...
יש אלפי רומניות מפרסמות שם תבחר לפי ראות עינייך ...
בהצלחה .
[/QUOTE]

תוכל להסביר מה זה האתר הכתום ?
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.

רומניה

7
כמו שאמרו כאן או אפליקציות של אתר כתום או מה שאני אוהב לעשות זה לדוג אותן מפה: http://onlinenow.chaturbate.com/euro-russian-cams
השיטה עובדת ככה:
מוצאים בחורה שמוצאת חן בעינכם, שואלים מאיפה היא, אם היא מרומניה, תבקשו PM ותדברו איתה בפרטי, קחו אותה לסשיין קצר פרטי ותבקשו סקייפ. רובן יסכימו לתת, תקבעו עם כמה בסקייפ, תגיעו לרומניה, ומצפה לכם חוויה מעניינת. היתרון בשיטה הזאת היא שאתם רואים את הסחורה ומבקשים ממנה לעשות דברים, ככה תדעו בדיוק עם מי יש לכם עסק, לעומת אתר או אפליקציה שזה הימור.

רומניה

9
[QUOTE=OhYBaby]

כמו שאמרו כאן או אפליקציות של אתר כתום או מה שאני אוהב לעשות זה לדוג אותן מפה: http://onlinenow.chaturbate.com/euro-russian-cams
השיטה עובדת ככה:
מוצאים בחורה שמוצאת חן בעינכם, שואלים מאיפה היא, אם היא מרומניה, תבקשו PM ותדברו איתה בפרטי, קחו אותה לסשיין קצר פרטי ותבקשו סקייפ. רובן יסכימו לתת, תקבעו עם כמה בסקייפ, תגיעו לרומניה, ומצפה לכם חוויה מעניינת. היתרון בשיטה הזאת היא שאתם רואים את הסחורה ומבקשים ממנה לעשות דברים, ככה תדעו בדיוק עם מי יש לכם עסק, לעומת אתר או אפליקציה שזה הימור.

[/QUOTE]

ניסיתי לא עובד רוב הבחורות שם בכלל לא מאזור בוקרשט
כול טיפש מתגעגע לטיפש גדול יותר אותו הוא מעריץ.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”