כ שלום חברים, מחפש המלצות מרעננות לתאילנד.. - סקס אדיר

שלום חברים, מחפש המלצות מרעננות לתאילנד..

1
שלום,

נוסע עוד שבוע בפעם הרביעית לתאילנד לשבועיים.... מחפש המלצות מרעננות, כלומר , לא הרגיל , בחורות יש שם בשפע,

אבל מחפש עוד אטרקציות סקס מעניינות... כמו : בבנקוק בסוי 10 יש שורה של ברים, בפעם האחרונה נכנסתי לשם,זה בר קטן וצר,

אבל האטרקציה המעניינת שם : המקום נקרא "אפטר סקול" (כלומר אחרי ביה"ס)... כל הבחורות לבושות שם עם בגדי ביה"ס (חולצה
מכופתרת לבנה וחצאית מיני שחורה)

אתה יושב מזמין בירה או על הבר או על אחת הספות, והבחורות הצעירות שלבושות שם באות סביבך ומציעות לך "מציצה" מתחת לשולחן

תמורת 600 באט.. בחרתי בחורה, הזמנתי בירה בזמן שמסביבי יש עוד אנשים שיושבים שותים בירה ומקבלים מציצה,

הורדתי את המכנסיים וישבתי על הספה, הבחורה הוציאה מגבון וניקתה מסביב, בזמן שאני יושב להנאתי ושותה בירה קרה,

היא מוצצת, חבר תמני שהיה איתי באותו בר, פינק את עצמו עם בירה ו 2 בחורות סביבו שפינקו אותו... סה"כ חוויה מעניינת שמומלץ

לעשות אותה.

מחפש אטרקציות דומות, לא הרגיל שזה בחורות של ברים וכל המסביב, אלא אטרקציות סקס מעניינות במקומות אפלולים...

3
מכיר, אישית זה לא עושה לי את זה.

אם אתה רוצה גיוון, תיקח אפריקאית אולי, איזו אחת עם חזה ענק. רק אל תצפה לזיון טוב. עוד לא היה לי זיון אחד טוב איתן.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

7
זה תמני בזבזן... שילם להם ואמר להם "תמני ותהני"

[QUOTE=sds] [QUOTE=שובר הלבבות] חבר תמני שהיה איתי באותו בר, פינק את עצמו עם בירה ו 2 בחורות סביבו שפינקו אותו...[/QUOTE] משהו פה לא מתחבר לי... בהנחה שהחבר הוא תימני....פאק באמינות חבר![/QUOTE]

8
אם את מחפש דברים מעט שונים בבנגקוק, הייתי ממליץ לך ללכת למועדונים - המיקס, או לחילופין בכניסה של מלון היאט בבנגקוק, יש מועדון מגניב שאינני זוכר את שמו, עם הופעה של להקה מדהימה מדי ערב.
בשניהם תוכלו למצוא כל מה שאתם רק חולמים, החל מתאילנדיות כוסיות ועד דוגמניות רוסיות, שחורות, מכל סוג ומין, מרביתן בתשלום... יהיה לכם קשה לצאת משם לבד.

קחו בחשבון שכדאי שתגיעו לשני המקומות לבושים "נורמלי" כלומר לא במכנסיים קצרים וכפכפים, אלא לכל הפחות מכנס ארוך ונעליים וחולצה שנראית סבבה - אחרת סביר שלא יכניסו אתכם.
גם המחירים בהתאם (כלומר באופן כללי בבנגקוק המחירים יותר גבוהים אבל כשאתם לוקחים בחורה רוסיה כוסית - זה יעלה לכם גם בהתאם - משהו כמו 7000 באט ללילה - אבל אחרי שבוע או שבועיים בתאילנד סביר שתהיו כבר מתים לגוון מהתאילנדיות.

9
[QUOTE=OhYBaby]לחבר התימני זין כפול 2 בגודל, היה חייב 2 בחורות זה למה :)

עכשיו לגבי האפריקאיות עם החזה הענק, מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותן בבנקוק?
[/QUOTE]

אני מצאתי באוזר NANA, סוי 7 פלוס מינוס, אבל לא הרבה.

כמובן שבפאטאייה יש עוד 5-8 בחורות בוולקינג סטריט.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”