רחוב קרישאטיק, שעה לפני רדת החשיכה - ואתם יכולים להזמין תור לאורטופד.
אם בתל אביב עוברת בחורה שנראית 10, אחת לשעתיים (ואני מפרגן); בקייב, אחת לדקה. ואני לא מגזים.
אם בתל אביב עוברת בחורה שנראית 10, אחת לשעתיים (ואני מפרגן); בקייב, אחת לדקה. ואני לא מגזים.
לעניינינו:
מאיפה הכי קל/אטרקטיבי כלהביא זיונים אתם שואלים?
נעבור אפשרות אפשרות, מהפחות אטרקטיבית להכי אטרקטיבית:
מועדוני חשפנות
קייב זולה מישראל בכל דבר כמעט, מלבד ממעדוני החשפנות. אם בארץ לאפ דנס עולה 20-25 ש"ח, בקייב (שם הוא נקרא private dance) הוא מתחיל ב400 גריבנה (תחלקו ב7) - לאותו הזמן, אם לא פחות. וזה לא כולל 300 גריבנה כרטיס כניסה וכו.
בחלק ממעדוני החשפנות אפשר לקחת את הבחורה למלון אבל המחיר בעננים ($300)
אזהרה: הן ינסו לשכנע אותכם לקנות להן משקאות - לא להתפתות
סיכום: אין שום סיבה להתקרב
דאנס בארים
ביקרתי בSKYBAR, היה שם ערב קריוקי, עשיתי סיבוב פרסה.
ביקרתי בdlux - עליו קראתי שהוא הכי סליזי ושורץ נערות עובדות ואכן כך היה.
אתה מגיע למקום, משלם 100 גריבנה כניסה, מזמין שתיה, מתיישב, לאט לאט מתחממת האווירה וזוגות בחורות נכנסות ומתחילות לעשות לך עיניים (עדיף להגיע עם חבר, כי הן מתבאסות לצאת לבד).
אם עשו לך עיניים, מדובר בנערה עובדת. אם לא עשתה לך עיניים, אין לך מה לנסות - תקבל רג'קט בפרצוף.
הנערות העובדות שם חלקן נראות לא משהו בכלל חלקן שוות ושוות +.
המחיר מאוד יקר. הכי זול שנתקלתי זה $150 , לא כולל השתיה שהיא תוציא ממך במועדון.
סיכום: אם בא לכם לרקוד ולשתות קצת, תתנו גיחה. אבל חבל להביא משם בחורה במחיר מופרז
ממבה
כאן זה כבר מתחיל להיות מעניין. תעשו VIP ל10 ימים, זה עולה דולרים אחדים. תשנו את מיקומכם לקייב עוד טרם הנסיעה (3 4 ימים לפני), בחיפוש המתקדם תחפשו בחורות שמחפשות סקס או פלירטינג וגרות בקייב.
חובה לשים תמונה, יש אפשרות לשים אותו תחת תשתוש.
בתוצאות החיפוש תעברו בחורה בחורה מאלה שאהבתם, תיקרצו לה (ולאלה שלא עצלנים - תשלחו הודעה) ותוסיפו אותה למועדפים על מנת שתוכל לראות את התמונה שלכם ללא טשטוש (זה חשוב להן).
טיפ חשוב: האוקראיניות בחורות ישר ולעניין, אל תזיינו להם במוח! שיחה טיפסית בממבה:
טיפ חשוב: האוקראיניות בחורות ישר ולעניין, אל תזיינו להם במוח! שיחה טיפסית בממבה:
אני: :קריצה:
היא: :סמיילי: (אחרי כמה שעות)
אני: would you like to meet?
היא: yes + נותנת את הוייבר שלה או מבקשת את שלך
---עוברים לוייבר (אה כן, חובה וייבר)---
אני: so how much for the pleasure?
היא: מחיר + זמן
ומכאן מחליטים אם להפגש. אם כן, נותן לה את שם המלון, מספר חדר ושעה והיא מתייצבת.
המחיר בממבה נע בין 700 גריבנה לעגלה ועד 200$ למישהי שמגזימה.
המחיר בממבה נע בין 700 גריבנה לעגלה ועד 200$ למישהי שמגזימה.
האוקראיניות מאוד אוהבות להצטלם - אם מהתמונות אתם עדיין בספק לגבי אם היא כוסית או לא - היא לא.
אם התמונה נראית טוב מדי (ובמיוחד אם היא תמונה יחידה) כנראה שתגיע בחורה שונה, אבל לא בהרבה פחות שווה מזאת שבתמונה.
הרוב לא מדברות אנגלית אבל מסתדרים עם גוגל טרנסלייט. בפגישה אין הרבה מה לדבר, הן מבינות את העבודה.
הרוב לא מדברות אנגלית אבל מסתדרים עם גוגל טרנסלייט. בפגישה אין הרבה מה לדבר, הן מבינות את העבודה.
סיכום: דרך לא רעה לארגן סידור מבלי לצאת מהחדר. יש מציאות.
דירות דיסקרטיות
יש לא מעט דירות, לי יצא להיות ב2, אחת ברחוב שאני לא זוכר והשניה ברחוב בסיינה 12.
המחירים בדירות נעים מ700 גריבנה לשעה ועד 2000 גריבנה לשעה (זיל הזול)
אפשר בהחלט למצוא שם הפתעות ואפיליו עשיריות.
את הבחורות אפשר לזיין בדירה או לקחת במלון בתוספת של 100 גריבנה למונית.
בשעות הלילה, ראיתי ברחוב בסיינה בחור צעיר שעומד בחוסר מעש, שאלתי לפועלו והאם הוא מכיר דירות. ענה בשמחה שכן, שלף את פלאפונו והראה לי תמונות של דבוצ'קות, פר דירה. הבחורים האלה מסורים מאוד, תתפסו לכם אחד כזה ואתם מסודרים!
תתפנקו בבחור שלי: שמו אלכס - 380-50-205-1793+
סיכום: הדרך המשתלמת ביותר למצוא מציאות ובזיל הזול. אם בא לכם לעשות קצת הליכה
------------------------------------
הערות כלליות אודות הבחורות האוקראיניות:
1. כמו שאמרתי, הן ישירות - אל תזיינו להן במוח, תגידו מה אתם רוצים
2. אין דבר כזה תקתוק באוקראינה, שילמת על שעה, תקבל לפחות שעה. תקבל GFE מלא (רוב הפעמים) והבחורות ישמעו לכל גחמותיך.
3. הבחורות שם כל כך אינטילגנטיות, שיש מצב שבטעות תרצו לעשות איתן יותר מרק לזיין, וחלילה אף לפתח שיחה על אה ועל דה. רק חבל שהן לא יודעות מילה באנגלית :).
4. הבחורות שם, תסלחו לי על המילה - מקסימות. כאילו יש סביבן הילה. הדרך שהן מדברות, מתייחסות ואפילו שרות (אחרי שגמרת) שובה את הלב.
הערות כלליות אודות קייב:
1. בהחלט אפשר בלי רוסית. זיון זאת פעולה פיזית, לא ורבלית. אך כמובן שרוסית תעצים את החוויה.
2. בהחלט אפשר למצוא מציאות בזיל הזול, אם אתם לא כאלה שמתפתים בקלות לכיוונים הלא נכונים
2. בהחלט אפשר למצוא מציאות בזיל הזול, אם אתם לא כאלה שמתפתים בקלות לכיוונים הלא נכונים
3. האוכל בזיל הזול, כל השאר אותם המחירים כמו בארץ
מקווה שחסכתי להרבה זמן ועוגמת נפש והכי חשוב - כסף
מקווה שחסכתי להרבה זמן ועוגמת נפש והכי חשוב - כסף

ואסכם במשפט:
באוקראינה הבנתי מה זאת בחורה אמיתית. כזאת שאתה לא רוצה רק לזיין אותה.