כ ההבדלים בין ארטמיס לשארקס - סקס אדיר

ההבדלים בין ארטמיס לשארקס

1
Tongue
Tongue

היי מה נשמע חבר'ה?

נעים מאוד פעם ראשונה כותב פה,

הייתי לא מזמן בשארקס, מקום מדהים ללא ספק ,
אבל הייתי רוצה לשמוע מאנשים שהיו בשני המקומות,
השארקס והארטמיס,
מה ההבדל בין אח ורעהו,
הן בחורות הן אוכל הן אווירה וכו',

תודה!
החיים יפים

;)

2
הבדל דיי מהותי. אני מאמין שבארטמיס יש מבחר יותר גדול של בנות מכל מיני ארצות, בעוד שבשארקס זה הרבה רומניות מעט לטיניות ומעט גרמניות.
האוכל מעולה ב-2 המקומות לפחות ממתי שאני היתי.

אם הית בשארקס, תנסה את הארטמיס, זה הכי הגיוני.

7
הרמה של הבחורות בארטמיס עולה על השארקרס, גם מספר הבחורות במשמרת גדול יותר.
הארטמיס אכן מתוייר יותר, אך הוא טוב יותר.
בנוגע להערה שנזרקה פה, "מאוד מתאים לפראייר הישראלי המצוי"- אומר כך, אני באופן אישי פחות אוהב את קונספט ה FKK בכלולתם, בהחלט אפשר לזיין בחורות באותה רמה, עם שירות מצויין ובמחירים זעומים מאוד ביחס לכול הFKK. פשוט צריך לדעת לאן ללכת ואיפה לצאת.
אבל אם כבר FKK- אז ארטמיס.

9
היתרון ב FKK שאפשר לראות את הבחורות לדבר איתם ולראות אם מי הכי מתאים לזרום . ארטמטיס לדעתי הוא חובה . עד שלא תהיה שם פעם אחת לא תבין. הזמן עם הבחורה הוא נטו . כי בעצם אתה כבר אחרי מקלחת . החדרים מתוחזקים היטב ונראים נפלא. האוכל לא רע בכללץ ומגניב גם לשחות בבריכה המחוממת . לא מכיר עוד FKK בברלין מחוץ לארמטיס אבל הארמטיס בפירוש מומלץ.

10
יש הבדל דיי גדול בין שני המועדונים, אבל לא לא כל כך מסכים עם מה שנאמר פה, כי לכל מועדון יש את היתרונות והחסרונות שלו, וזה תלוי מה אתה מחפש.

השרקס:
מקום גדול ומרשים, בקיץ יש גם חצר גדולה לצאת החוצה, יש בחורות שבעיניי נראות ממש טוב אפילו כוסיות, ואחרות שבעיניי נראו לא משהו, זה עניין של טעם (בקטע של הבחורות אקטמיס לוקח בגדול), האווירה יותר רגועה ושקטה, אף אחד לא לוחץ עליך, אתה יכול לקחת את הזמן שלך ולבחור מי שבא לך... הכל יותר רגוע, וגם המחירים מעט יותר זולים מאשר בארטמיס, לדעתי כניסה זולה יותר, משקאות קלים וקפה חינם (גם בארטמיס), בירה עולה כסף (אבל פחות מה 10 יורו לבקבוק בארטמיס משהו כמו 4 או 5 יורו), יין עולה כסף (אבל משהו כמו 3 או 4 יורו לכוס לא משהו מטורף), האוכל לא להיט פה (אבל האמת שגם לא בארטמיס...) .

ארטמיס: אווירה של מועדון, הרבה יותר רועש וצפוף, אין מה להגיד - בחורות יותר כוסיות, אבל גם יותר לוחצות, מרגישים שהן שם בשביל לעשות כסף והרבה... ולפעמים דיי מתעלקות.. (אם לא מתאים לכם עם איזו בחורה, אל תעליבו, הכי פשוט וקל להגיש שבדיוק יצאת מהחדר ואתה צריך קצת זמן), הכל קצת יותר יקר (אבל לא משהו משמעותי יחסית לשארקס (אם עמדת במחירים בשארקס תעמוד בהם גם פה), השתיה הקלה לא עולה כסף, אבל כל משקה אלכוהולי זה 10 יורו, שזה מחיר מופקע, בוודאי כשמשווים את המחירים לברלין שהם בדיחה למחירים בישראל (אתה רוצה שם בפאב חצי בירה מחבית זה 2.5 יורו).
כמו כן... אם אתה לא מעוניין לפגוש מליון ישראלים... אז תבחר בשארקס, לשם הם מגיעים הרבה פחות מאשר לארטמיס, והרי ברלין תמיד מפוצצת בישראלים, ובערך באותו אחוז גם הארטמיס מפוצץ בהם, אגב אם אתה דווקא מעוניין לפגוש ישראלים... אז הפוך :)

אני אישית מעדיף את השארקס על ארטמיס, אבל תכלס זה יותר עניין של גאוגפיה... כשאני נמצא באיזור של ברלין סביר שאלך לארטמיס, וכשאני באיזור של פרנקפוט אז ברור שלא אחצה את גרמניה בשביל להגיע לארטמיס ואעדיף את השארקס.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”