שלום חברים. חזרתי לא מזמן מקובה ואשמח לעדכן אותכם במעט פרטים לגבי המקום. קובה היא גן עדן לחובבי הנשים והסקס...
עם מבחר בחורות בכל הצבעים קושיות מולטיות לבנות ואפילו בלונדיניות שלא עושות עיניין גדול מסקס וזאת רק עוד דרך לשפר את חיי היום יום ולהוסיף הכנסה לתקציב המצומצם שהמדינה נותנת. שימו לב. מבחינת עלות הוואנה יקרה פי 4 משאר הערים במדינה
אני מתיחס למחירים מחוץ להוואנה אבל הרטוריקה בהוואנה זהה רק להכפיל ב 4 את המחיר. כמעת כל בחורה תשמח להתלוות אלייך
במחיר הנכון. המחירים שצריך לשלם לבחורה נעים בין 20-30 קןק(כסף קובני שווה ארו אחד) המחיר הו אותו מחירגם אם לקחת את הבחורה לשעה אחת(פחות מומלץ) וגם אם ליום שלם. יש לקבוע עם הבחורה מראש לכמה זמן אתה מעונין. בגדול הבחורה איתך עד
שתגיד לה ללכת וכמובן כל ההוצאות אוכל שתיה סיגריות טלפון וכו עלייך.(ברור שהמכיר הוא ל 24 שעות) בזמן שהבחורה איתך..
איפה מוצאים את הבחורות? בכל מקום. בתי קפה ברחוב פאבים חנויות ככרות הערים. רק לשרוק להם והן מסתובבות ובאות למשא ומתן
והמומלץ ביותר והקל ביותר במועדוני הריקודים שיש הרבה בכל הערים הגדולות.מבחר של עשרות אם לא מאות בחורות צעירות שנראות
כמו דוגמניות נמצאות שם ומנסות לפתות אותך שתיקח ותבחר אותם.יש הבדל ענק ביחס בין בחורה שבאה איתך לזיון אחד מהיר וחד פעמי
לבין בחורה שיודעת שהיא באה לזמן ארוך. כשאתה לוקח בחורה ללונג הליווי מגיע עים GFE מלא שכזה לא חוויתה.טיפול ויחס שכמוהו אין בעולם (ליגה אחרת מהמזרח. ויש לי גם שם הרבה ניסיון) כלל סצנות קנאה. קל מאוד להיתמכר זהירות. הבחורות מתיחסות כמאהבות מושלמות 24 שעות רק מטפלות בך ודואגות לך כאילו ההית אחרון הגברים על כדור הארץ. הנשים בקובה אוהבות סקס ונהנות מסקס בידיוק כמוך רובן בעלות ניסיון רב ומקצועיות בסקס.לא תשמע שם לא או כואב לי או גדול לי הכל טוב להם והרבה.חשוב מאוד לדעת בקובה יש ערים מרכזיות וראשיות כמו סנטיגו דה קובה שהזנות אסורה בהם. ויש עונשים כבדים שם על הבחורות בלבד. למי שעוסקת בזנות(לא ממש) הבחורות שם לא מוכנות לבוא איתך למלון שלך בגלל שצריך להירשם שם. אנחנו הבאנו איתנו את הבחורות מערים החרות שההינו שם לפני כן.אבל מי שלא רוצה לקחת איתן בחורה לכמה ימים יש מספיק בחורות עובדות גם שם שישמחו לקחת אותכם לקזות ששם לא נרשמיםןלפנק אותכם שם.לסיום חוויה מומלצת מאוד בחורות מדהימות מוזיקה טובה ואלכוהול זול..חפרתי יותר מדיי
ביי