שלום וברכה לחבריי הפורום הנכבד,
ראשית כל, ברצוני להודות!
להודות לחבריי הפורום על הטיפים, ההדרכות, וההכוונות משובבות הלב בין התגובות השונות שאפשר שמיקסמו עד מאוד את חוויותיי בבקרושט, ומעשה שהיה כך היה:
ימים מספר לפני טיסתי אל מולדת הצוענים שוטטתי לי במרשתת בחיפושים אחר אטרקציות עבורי ועבור חבר בעיר לכשנגיע. חיפוש הוביל לחיפוש, כתבה לכתבה, אתר של דירות מחד ושל מלונות מעבר. החיפוש היה תמים, לא כזה בעל אופי מיני או קרוב לכך, אך בבוקרשט כמו בבוקרשט יצא שמצאתי את עצמי לאחר זמן לא רב קורא תגובות על נערות בוקרשט. יד המקרה הובילה אותי בחיפושיי לפורום, פורום מרומם נפש ומעניין! - הלא הוא פורום סקס אדיר בו נכתבות שורות אלו.
קראתי מעט, הפסקתי, הכנתי קפה, קראתי עוד ועוד, אבל כבר הרגשתי עייף. אז הכנתי עוד קפה ושוב קראתי עוד אודות חוויותיהם של החברים בעיר, אספתי כמה טיפים ואמרתי לעצמי "ננסה, נראה מה יקרה". לאחר שחזרתי רציתי אנוכי, עבדכם הנאמן, בעיקר בעיקר להודות ולספר על ביקורי בעיר בוקרשט.
אבהיר כי גילוי האתר עבורי היה לפני קצת יותר מחודש ורק לפני ימים לא רבים אף הצטרפתי כחבר בו.
לא אלהה את חברי הפורום הנכבד בדברים שנרשמו (וחלקם אף נטחנו) בשרשורים קודמים, אך כן אספר תמצית מעללי בבירה הזנותית.
בוקרשט:
אתחיל ואומר כי תנועות הסקס בחיי (ואומנם רבות הן) נעו בין יזיזות לחברות, ולא בהכרח בסדר הזה ולא בהכרח בנפרד.
אז נחתתי בבוקרשט, ותודות לפורום זה נחתתי חד יותר, רעב יותר, ועם יותר ידע תודות לכם. ריח מוזר הקיף אותי בנחיתתי שם, לא ריח מוכר או ריח רע, פשוט ריח אחר. דקות תהיתי בזמן ההמתנה לביקורת דרכונים, בזמן ההמתנה לקפה ובזמן שהזמנתי מונית מה פשר ריח זה.
בזמן ההמתנה למונית הכרתי בחורה נחמדה,דיילת, עלינו יחד למונית, כשהיא ירדה ליעד שלה הגישה לי בחיוך את כרטיס הביקור שלה, לא חייכתי, הייתי בראש, מצריכת קנאביס אם זה לא ברור, אבל זכרתי והכנסתי לארנק מטיילים שלי. כשהגעתי לדירה ששכרתי למספר ימים יצאתי לצ'ינג' להמיר כסף, גם שם שיחה מקרית עם הממתינה לפני הביאו להחלפת טלפון. המשכתי מיד למכולת בכדי למלא את הדירה, ושם כבר דברים התחילו להשתנות, מישהי שם, ילדה, אני לא חושב שיש לה 17 על אף שטענה שהיא בת 20 קרצה לי, הייתי בראש, לא השבתי לקריצתה, הייתי אחוז אמוק בסנדוויץ שברצוני לקנות, כשיצאתי עם הקניות הרגשתי משיכה עדינה בכנף הג'קט, הסתובבתי וראיתי את צמד ילדות מנסה לדבר איתי באנגלית עילגת. "רבאק אין לה 17 אמרתי לעצמי", החלפנו טלפונים, וב2 לילות אחר כך גם נוזלים.
כשהתחלתי להבין את הלך הרוח וכשעזבתי את הילדות, חשבתי שיש פה משהו אחר, אך הייתי חייב לקבל עוד סימן, כזה שינציח את האות. כמה שניות אחרי זה חלפה על פני בחורה, אין לי מדרג, אבל משהו בסגנון רומני פרובוקטיבי בלונדיני צבוע שכשאתה רואה אותה עוטה מעיל ברחוב אינך יכול שלא לדמיין אותה עם ביגוד לילה מינימאלי, כשסובבתי את הראש ראיתי כי היא פונה לכיוון המכולת ממנה יצאתי, חשבתי כי זו יכולה להיות הזדמנות מצויינת לבדוק את העניין ופסעתי חזרה לכיוון המכולת לביים קנייה נוספת ולהכנס איתה לשיחה, במכולת בעודי בוחן מוצרים פתחתי בשיחה עם גברת מגונדרת, והיא עם האנגלית הענייה שלה ניסתה לזרום. כמה ימים אחרי היא ביקרה אצלי בדירה עבור 120 ליי. באותם רגעים ירד לי האסימון, הצלחתי להבין מה פשר הריח שהרחתי בהגיעי למקום! זה הוא ריח של זונות!! מסתבר שיש לזה ריח! ממשי! נוקף!
אני לא אומר שכל אחת פותחת רגליים עבור 10 ליי או עוגה, אבל בהחלט לרוב הנכבד שם, החל ממוכרות בקניון ועד עוברות תמימות ברחוב יש רצון/צורך/הכרח להכניס כמה ג'ובות לכיס, בטח כאשר השכר המינימום הוא 800 ליי והשכר הממוצע לא הרבה מעבר. נסו את זה! נסו את זה בכל מקום, בבר, בצהריים בעיר העתיקה, בקניון, או עם עוברות אורח, זה עובד! אנל'א חתיך יוצא דופן או בודי בילדר, אני נראה טוב ולא יותר מכך, עם ביטחון עצמי והמון חיוך זה פשוט עובד, ישנן כל כך הרבה שרוצות להפיג את השעמום היומיומי או את מה שהן לא חולמות לבקש או להרוויח כי פשוט אין להן. במספר פעמים שדיברתי עם הבנות אחרי ההכרות אף סיננתי משפט שזה ישתלם להן, בעדינות(!), בחכמה(!), ובעיקר בתמימות ובנחמדות. יכול היה להיות גם אחרת בלי זה, אבל זה תמיד עבד, ועבור באמת מה שנחשב גרושים עבורנו.
לגבי סקס בתשלום:
אני לא יודע אם יש אסכולה כזאת, אבל אם יש אז אני בעד לפקוד מישהי לטווח קצר ולשלם שליש מחיר מאשר שעה שלמה, אולי בגלל שלוקח לי להיטען מחדש זמן רב יותר מן הממוצע, או שפשוט הריגוש ממישהי חדשה עושה לי את זה יותר מאשר המתנה למספר הבא בזמן ששניכם שוכבים על המיטה ועסוקים בטלפון. אז דרככם השתמשתי באתר anuntul, publi24, nimfomane, ושם דווקא היה לי מעניין. הייתי מגיע לדירה מהזקינו, ואחרי שעה או קצת יותר חוזר לשולחן שלי, וכן חוזר חלילה במהלך היום ובלילה והימים שבאו עלי.
!!ברצוני לומר שאספתי כמה מספרים וכתובות, פרופילים שקריים אך גם פרופילים שווים שעבורי היו שהם בגדר מציאה! כמובן שזה עניין של טעם וסגנון כן?!, לא אשכח שהיו לי 2 בחורות פגז ב50 ו60 ליי למספר! אחת מהן גרה אשכרה 2 קומות מתחת לדירה ששכרתי, אני מניח כי בארץ הייתה לוקח הרבה הרבה יותר למספר (אין לי מושג כי מעולם לא היית בארץ אצל מישהי מלבד פעם אחת בצבא שהלכתי למסאז עם הרפיה), ברמות כאלו! !!!
!!אשמח לחלק את הטלפונים שברשותי והכתובות לפונים בפרטי!! סליחה, יותר מאשמח!! אני חייב לכם על זה שבחודש וחצי האחרונות אפשרתם לי להיות זבוב על הקיר וליטול עצות באין מפרע.
אני ממש מציע ללמוד כמה מילות בסיס (למשל המילים רחוב / שדרה/ איזור/ כתובת/ כמה עולה וכדומה) על מנת לתקשר עם הבחורה ולהבין מי נגד מי (הרבה פעמים קרה שאין לא דיברו אנגלית כלל וכשלא עניתי לרומנית שלהן הן ניתקו ולא ענו יותר למספר) אחד מהם הייתה שווה מאוד ורק נהג המונית עזר לי להגיע אליה! וכן גם היא - 80 ליי ללא פחות משווה!!
לשוקלים לשכור דירות באיזורי ריכוז נותנות השירות: אז בעיקר באיזורים טיטאן, ניקולה בלוצ'סקו, שדרה הראשית של אונירי, טריסטאן. אם כי מחירי המוניות הם נמוכים ועדיךף לקחת ממש במרכז העיר העתיקה אך לעיתים זה קצת זמן כי פקוק.
לא להגיע למסאזים ולנערות עם נהג מונית שלוקח מיזומתו! הם גוזרים קופון טוב. בין 50 ל100 ליי. להגיע עצמאית בלבד. במקום שנקרא sweettouch יש ממש מחירון על הקיר כאשר המחיר למגיעים עם נהג מונית הוא חיי יותר (אגב מדובר ב150 ליי לשעה למסאז עם הרפיה מנשים יפייפיות (כמובן יש ויש).
נכתב ונאמר מספיק על מועדוני הלילה (כמו במבו ודומיו) ולעניות דעתי אין על כך מה להוסיף.
מסאזים ומועדוני סטרפטיז בעיר העתיקה - לא לתת לצוענים שעומדים במרכז הרחבות להוביל אתכם למקומות כי שוב תשלמו 100 ליי אקסטרה. עשו הליכה בעצמכם ותראו אותן בעצמכם זה ממש נגלה לעין ואפשר למצוא בנקל.
אתר annuntul - אכן ישנה כמה מודעות מזוייפות אבל זה הוא לא העניין העיקרי, מהחוויה שלי הרוב תמונות אותנטיות (למעט הסוכנויות). אבל שימו לב ממש ממש איזה תמונה הבחורה מעלה, יכולים להיות 4 תמונות לדוגמא של האחורי שלה, שהוא סבבה לגמרי ותמונה מלמעלה שגם נראה בסדר, ואז אתה מגיע ורואה שהחזה הוא לא משהו בכלל בלשון המעטה. שימו לב לתמונות ומהיכן הן מצולמות! הם ינסו תמיד להעלים בטן וליצור חזה נאה
תרמה בוקרשט - מקום מצויין להכיר נשים! הכרתי שם מישהי שהייתה עם דודה שלה לצערי זה היה ביום הלפני האחרון והיא גרה בפאתי בוקרשט, אך זה אחלה מקום להכיר וגם לשטוף את העיניים, אני ללא ספק אחזור! הייתה לי תחושה שיש גם נערות עם פוטנציאל עבודה שם, לא עובדות פיזית במקום, אבל נערות שמחפשות לעשות כסף ולמשוך. אולי אני טועה כי המון רומניות לדעתי נראה פרובוקטיביות בי דיפולט חה חה.
לסיום, תודה הגדולה ומלאת הערכה נתונה לכם, חבריי הפורום הנפלא, זהו פוסט ראשון שלי אז אני מתנצל על התוכן אינו נהיר או מסודר, קהילה נפלאה יש כאן, ואשמח לחלוק עוד חוויות נוספות בהמשך לכשיהיו.
אני גם אשמח לדעת אם לימים יש מישהו שירצה לעשות נסיעה קצרה לשם אז אפשר לנסות להתגבש ולצאת יחד (אנלא חושב שאישתו של חבר שלי תשחרר אותו שוב בקרוב).
ברוכים תהיו חברים )))