כ תקציב לברלין ועונה טובה - סקס אדיר

תקציב לברלין ועונה טובה

1
סופית אני רוצה לדעת כמה הנסיעה לברלין תעלה לי
מתכוון לבלות הרבה במועדון ריקודים והמון מועדוני FKK, כמעט כל מועדונים בברלין
שופינג - לא אעשה בכלל

אוכל - רק בשר!...במלון יש ארוחות בשריות ?

תחבורה - אני ארצה יותר להיסתובב שם ולהכיר אנשים חדשים, אני כנראה לא אסע הרבה בתחבורה אבל עדיין תחבורה זה דבר חשוב אם מועדוני FKK רחוקים ממני או שאין לי כוח אחרי שהייתי במועדון 3 שעות קריצה

בילויים - כל יום מועדון חדש !

שתייה- לא שותה בכלל.
ביקורים באתרים - אני אבקר באתרים חשובים על מנת להעביר תזמן עד הערב.
מלון של 3 כוכבים, שהות של 9 ימים בברלין.

מגיע לברלין בעיקר לתיירות מין ומועדונים, אני בן אדם קמצן אבל על מועדונים לא מתכוון לחסוך
פעם ראשונה טס לחו''ל, תנו לי תקציב לקחת איתי לברלין.

ועוד שאלה : איזה חודש הוא מצוין לנסוע לברלין ?

תקציב לברלין ועונה טובה

3
הכנות שלך מדהימה :) לא מכיר הרבה אנשים שמודים שהם קמצנים.

קצת קשה לי לסייע לך, אני לא אדם קמצן ולא יודע להתנהל בדרך הזאת...

לדעתי את רוב הדברים ששאלת תוכל למצוא בחיפוש קל בבוקינג וטריפאדוויזר.. לא נראה לי שזה משהו שבכלל קשור לפורום הזה.

קח בחשבון שמועדוני FKK עולים כסף ולא כל כך מתאימים לקמצנים :) ברלין זה בעיקר ארטמיס... ושם כלום לא זול.

תקציב לברלין ועונה טובה

6
[QUOTE=erezzz000]הכנות שלך מדהימה :) לא מכיר הרבה אנשים שמודים שהם קמצנים.

קצת קשה לי לסייע לך, אני לא אדם קמצן ולא יודע להתנהל בדרך הזאת...

לדעתי את רוב הדברים ששאלת תוכל למצוא בחיפוש קל בבוקינג וטריפאדוויזר.. לא נראה לי שזה משהו שבכלל קשור לפורום הזה.

קח בחשבון שמועדוני FKK עולים כסף ולא כל כך מתאימים לקמצנים :) ברלין זה בעיקר ארטמיס... ושם כלום לא זול.

[/QUOTE]
תראה שכתבתי שזה מגיע לבילויים במועדונים, לא אחסוך בכסף, מגיע פעם אחת לברלין ואני מתכוון להנות.
NOBIG DIL, שהיתכוונתי שאני קמצן, היתכוונתי לכל מיני וויתורים שאני עושה, למשל לא קונה ממתקים למרות שבאלי מאוד אבל אני חושב לעצמי שבסוף הממתקים ילכו ישירות לאסלה אז אוותר..זאת החשיבה הקמצנית שלי, אותו דבר על מלון, אני אוותר על אטרקציות שאני אוהב במלון כי אני חוסך, ואז מגיע המחשבה שמלון נועד רק על מנת שאוכל לישון בו בסוף יום ארוך ומכאן אוותר על שטויות שמלון מציע על מנת להרוויח עוד כסף . מקווה שהבנת את הנקודה

תקציב לברלין ועונה טובה

7
nobigdeal

אני לא קורא מחשבות... התובנה שהוא קמצן עלתה מהמשפט הבא שהוא כתב:

"מגיע לברלין בעיקר לתיירות מין ומועדונים, אני בן אדם קמצן אבל על מועדונים לא מתכוון לחסוך
פעם ראשונה טס לחו''ל, תנו לי תקציב לקחת איתי לברלין."

אין כל קשר לדרך ארץ, אפילו כתבתי שאני מעריך את הכנות של הבנאדם.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”