כ קפריסין הטורקית. - סקס אדיר

קפריסין הטורקית.

1
בשנה האחרונה נסעתי מספר רב של פעמים ובכולם נהניתי.
לאחרונה חזרתי מסופ"ש והחלטתי לעדכן באפשרויות.
בכוונה ארחיב כדי למנוע כמה שאפשר שאלות במיוחד לתיבה הפרטית שאני לא מוצא זמן לפתוח .
אז נתחיל בזה שהיום , טיסות עם המלונות במחירי רצפה , אני נסעתי למלון 5* כולל העברות וחצי פנסיון 370$
כמעט כול המלונות מאפשרים לארח בחורה ואינם שואלים שאלות (במיוחד אם אתה על בסיס סינגל) .
יש 3 אפשרויות עיקריות לזיין .
הראשונה להגיע ללפקוסה בעזרת נהג מונית (לי יש את הקבוע שהוא יותר מחבר ) , מקבל 150 ש"ח ותמורת זה צמוד אלינו משעה 20.00 עד 01.00 , מכניס אותנו לכל המקומות ללא עלות כניסה (30 ש"ח כולל משקה) וכך אני יכול לעבור בכל המקומות ולבחור את זה שמתאים לי לאותו ערב .י
הנוהל יושבים בספות עם שתיה ומזטים הבחורות רוקדות על עמוד בצורה עדינה ונעימה ואתה יכול להזמין כל בחורה לשבת איתך ולדון בפרטים _ניתן להזמין אותה גם לבקבוק יין תוסס בעלות קבועה 50ש"ח (אין עקיצות).
שב עם הבחורה רבע שעה תדברו תמששו אחד את השניה ותדון בכל מה שאתה חפץ.
לאחר הדיון אתה מודיע לבוס או בוסית שלה ומבצע תשלום .
התשלום לשעה מלאה 2 אקטים מלאים .
יש לשים לב החדר בו מתבצע האקט , הוא החדר שבו הבחורה גרה ולכן הם שומרות על ניקיון , כמובן שמעשנים בחדר ויש שרותים , מקלחת , מזגן וארון להניח את הבגדים , (לא מלון אבל סביר +).
המחיר נע בין 400 ש"ח לבחורה יפה ועד 500 לדוגמנית.
אופציה שנייה נקראת חצי פרוגרם.
הבחורה מגיעה למלון שלך בסביבות 09.00 בבוקר עד 12.00 כאשר המחיר נע 600 ל700
אני לא מתלהב מהאופציה מאחר ואתה עלול לקבל בחורה שעברה פרוגרם שלם (תיכף ניגע בנושא) ואז היא עייפה.
אופציה שלישית היא פרוגרם
הסיגנון כמו בתאילנד , אתה מגיע למועדון ובוחר את הבחורה , בסוף הערב היא נוסעת איתך למלון עד הבוקר.
העיסקה בדרך כלל 2 מספרים בלילה ועוד אחד בבוקר , אבל הבחורות זורמות ואם הזמנת אותה לאכול ולשתות , מה שבדרך כלל לא עולה כלום , כי בקזינו שבמלון הכל בחינם , הקירבה והחשק גוברים משמעותית.
בסוף הפגישה יש עלות קטנה של החזרה לביתה נושא שנסגר בדרך כלל עם הנהג מונית או עם המקום שמבצע איסוף של כמה בנות.
בכל הפגישות שהיו לי הבחורות חברמניות גם כשהזמנתי למלון (דבר שהם מעדיפות , כדי לצאת ולהתאוורר).
הבחורה מגיעה ל6 חודשים שבהם היא חיה, אוכלת ויושנת במועדון .
הזמן היחיד שהיא רואה אור יום זה כל יום שישי בשעה 07.00 הבנות של המועדון יוצאות לבדיקה בבית החולים המקומי , לאחר שחוזרות הבדיקות והן תקינות , נוסעות עם הבדיקות לתחנת המשטרה ושם מקבלות אישור לשבוע נוסף לאחר האישור יש להם שעה להתאוורר בשוק וחזרה למועדון.
כל מועדון שהוא בבעלות אחת יוצא ביחד ושאר המועדונים מחלקים את השעות למנוע מתיחות ובעיות.
כל הבחורות שלקחתי בין אם לחדר שלה או למלון , סיפרו לי שזאת הפעם השנייה או החמישית שלהם , הם מחויבות לבצע הפסקה כל חצי שנה.
קצת על לפקוסה.
נמצאת ממרכז קירניה במרחק של 20 דקות נסיעה.
אתה מגיע לאזור חשוך על כביש ישר ורואה כ 20 מועדונים שנמצאים במרחק של 200 עד 300 מטר אחד מהשני.
בכל המועדונים עיקר הפעילות היא 19.30 עד 01.00 , אח"כ המועדון סגור.
מעולם לא חוויתי עקיצה או אלימות היחס גם של המקום וגם של הבחורות , ממש כמו מועדון חברים.
אם אתה מגיע לבחורה פעם שנייה ושלישית , אתה מרגיש כמו בבית.
גם כשאתה מזמין בחורה "לתהות על קנקנה" ולא מתאים בסוף ,אין שום כעס.
בשיחות שלי ושל חברים עם הבנות , יש לנו שם מצוין בבקשה תשמרו שימשיך וכך תקבלו יחס מצוין.
חשוב להדגיש המציצות הם ללא קונדום (אתה צריך לבקש אם ברצונך ).
וחשוב עוד יותר חלקם מזדיינות ללא קנדום ואתה צריך לבקש שהחדירה תהיה עם קנדום.
ירידות הדדיות , נשיקות , ליקוק ביצים , נחשבים כמובנים מאליהם.
אני לא חיפשתי אנאלי , למרות שהבנתי שאין בעיה עם רוב הבנות .
מקווה שעזרתי למעונינים.

יובבי

קפריסין הטורקית.

2
לא הבנתי מה בדיוק את רוצה לדעת, אבל מאחר והייתי שם אכתוב כמה מילים.

ראשית, ואבהיר מראש, אם הייתי יודע מראש מה הולך שם לא הייתי נוסע לשם.

המקום "חור" אין שם הרבה מה לעשות, אלא אם אתם מחפשים הימורים, ואז אולי זה שווה כי המלונות שם זולים בד"כ הכל כלול, ואתם יכולים להמר כמעט בכל מקום שם ...

אבל מאחר ונושא הפורום הזה הוא סקס - יש מליון מקומות אחרים שכדאי לנסוע אליהם בעדיפות פה אלף יותר גבוהה... כמו ערים שונות בגרמניה, אוקריאנה וכיו"ב...

מבחינת הסקס , יש שם כמה מועדונים, קצת מרוחקים אבל הנסיעה במונית תעלה לכם גרושים (הכל שם לא יקר), הבעיה שתמצאו את עצמם במעין מועדון סליזי של בחורות שרוקדות על עמוד... תוכלו לבחור את מי שאתם רוצים ולעלות איתה לחדר, או להזמין אותה למחרת לחדר שלכם במלון שלכם.
הסיפור יעלה לכם (הזמנה לחדר שלכם לשעתיים שלוש) - משהו כמו 1000 ש"ח.
הבחורות לא פצצות על, אבל כשאין הרבה אפשרויות, גם מי שנראית "בסדר" עדיפה על כלום, המחיר הנמוך עושה את העסקה לכדאית.
כל נהג מונית ידע לקחת אתכם למועדונים האלה.

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”