כ דיווח מבוקרשט - סקס אדיר

דיווח מבוקרשט

1
לפני חודשיים הייתי בביקור עבודה עם עצירה בבוקרשט.

עיסוי סקסי מופיע בכל מקום אז החלטתי לבדוק את עניין מקרוב.
לפי המלצות מהפורום, לקחתי אובר ל-מון אמור (גם למוניות שרשום "1.39" יש טריקים בלילה או שעושים לכם מסלולים בשביל עוד כסף אז אפילו המקומיים עברו ל-אובר) אחרי טלפון זריז לבדוק שהמקום פעיל. כשהגעתי, קיבלה אותי המזכירה עם התפריט.

בתפריט כל מי גימיקים של שמפניה וג'קוזי, אבל מה שתפס את העין שלי היה ה-"REBELE MASSAGE" שלא הכרתי.
שאלתי על מה מדובר ומסתבר שמדובר בעיסוי סקסי נטו, בלי כאילו עיסוי עדין, שעה מלאה של חירמונים תמורת 400 ליי (כאשר בעיסוי סקסי רגיל מדובר ב-30 דקות של חירמונים ו-30 דקות של ליטופים עדינים) עם אפשרות לגמור פעמיים.

הלכתי על החוויה החדשה והבנות זומנו מהקומה התחתונה. במשמרת היו זמינות מגוון יפה של כ-6 בחורות.
אני בחרתי את אחותה הצעירה בת ה-21 של שקירה ועלינו למעלה לחדר פרטי.

קראו לה שרה והיא הייתה הדבר הכי מחרמן מזה הרבה שנים.
היא ידעה לעשות את העבודה, כל טיפה.

יומיים אחרי ניסיתי את ה-מון שרי מאוחר בלילה אחרי ש-מון אמור כבר היה עמוס מדי.
ופה אזהרה... לקחתי עיסוי סקסי ב-300 מאחת מאחיות קרדשיאן הצעירות וזה היה בזבוז כסף רציני.

זה התחיל בעיסוי סתמי שאחרי 5 דקות בקשה ממי להתהפך ומיד התחילה בעיסוי גרוע לחבריקו עם 3 אצבעות בלבד.
די זריז שאלה אותי אם אני רוצה סקס. היא הייתה כוסית על, אבל דרשה 300 ולא היה עלי ולא בשביל זה באתי. בשלב זה העברתי את היד שלה לאזור הביצים ואמרתי לה שיש לנו עוד מלא זמן אבל היא אמרה לי לא לדאוג ושאחרי תעשה לי עיסוי מרגיע ואחרי דקה חזרה לעיסוי גרוע לחבר. ניסיתי לקרב אותה כדי ללקק את החזה המושלם שלה אבל מיד קיבלתי ביטול.

לא לקח יותר מדי זמן וגמרתי את אחת הגמירות העצובות של התקופה. משם זה המשיך לעיסוי כל כך סתמי שאחרי 10 דקות פשוט ויתרתי ונכנסתי למקלחת במחשבה להתחפף משם כמה שיותר מהר.

חוץ מזה בוקרשט יפה, קצת יותר זולה מישראל, הבחורות גבוהות, יפות והאוכל טוב.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”