כ פראג - דיווח שטח - סקס אדיר

פראג - דיווח שטח

1

קראתי פה הרבה דיווחים על פראג. הנה מהזווית שלי, קצת שונה.

הייתי כמה וכמה פעמים בפראג, רק בשואו פארק ובסוויט פאראדייז, שדיווחו עליהם כאן.

בד"כ, אין לי זמן להתעסק עם זיון ודיבורים, ולכן שואו פארק היה מועדף עליי.

עם הזמן, הבנות הצעירות, שמתנהגות כמו מכונה, כבר לא משכו אותי.

הפעם, התקנתי טינדר ואפליקציית באדו. רשמתי טווח מרחק וטווח גיל והתחלתי לסמן נשים פוטנציאליות (בגיל 38-43)

בפראג הייתי רק שני לילות, לאחר כמה ימי עבודה בצ'כיה.

כבר אחרי שעה שהגעתי למלון, התחלתי לגלגל התכתבות בטינדר עם מי שנראתה לי פוטנציאלית , בולגריה בת 39.

אחרי שעתיים כבר נפגשנו. (שתייה, וארוחת סלט קלה)

אחרי שלוש שעות, כבר היתה אצלי במלון, שיחקה אותה מהססת קלות, אבל זיינתי אותה.

היתה חרמנית, הורידה בגדים, כבר רטובה. עלתה עליי (מלאה עם שדיים גדולות) תוך 10 דקות גמרה.

דקה אחרי זה, באתי לה מאחורה וגמרתי גם אני.

ההבדל בין זה, לבין ללכת לשלם לאיזה זונה כוסית/מכונה – אין מה להשוות. הסיפור איתה נגמר ב 22:00.

כמובן ללא תשלום. עזבו כסף .

בינתיים באפליקציית באדו התחלתי לנהל התכתבויות עם 4 נשים כדי להתארגן על היום שלמחרת.

שתי תאילנדיות, ווייטנאמית ועוד אחת צ'כית.

אין לי ניסיון עם בנות מהמזרח הרחוק, אז זה מה שבחרתי.

הווייטנאמית, ממש יפהפייה, אבל עונה פעם בחצי שעה. ידעתי שאין לי זמן לשיחה שלא מתקדמת.

היא אמרה שהיא לא ממש רוצה. היא רוצה מישהו ליחסים רציניים, אבל אמרה שיש לה חברה שמעוניינת, ושלחה לי תמונה שלה רק פנים עם משקפי שמש. אמרתי לה, או קי שתדבר איתי, אבל את יותר מעניינת. החברה שלה לא דיברה איתי עד היום.

עם שתי התאילנדיות, תוך 3-4 הודעות סגרתי על יום שישי בשעה 22:00 ועם השנייה ב 22:15 . מה שבטוח.

כל אחת קבעה לי את השעה ואת המקום. כנראה ככה זה אצלם בסוף השבוע , נראה לי ציידות גם כן.

עם הצ'כית, היה לי לייק משותף, והיא שאלה הרבה שאלת, וראיתי שהיא נכנסת לפרופיל שלי הרבה. מהניסיון שלי, היא רוצה להיות בטוחה שזה הזיון שלה. השארתי אותה למקרה חירום.

הלכתי לישון. למחרת יצאתי לטייל. אין ווי פי. אין עידכונים.

חזרתי למלון, והתחלתי להזיז את העיניינים לקראת הערב.

בשעה 8 בערב, קיבלתי הודעה מאחת התאילנדיות שהיא מוודא שאני מגיע. לפני שעניתי לה, שלחתי לתאילנדית שמצאה חן בעיניי יותר, הודעה לראות מה קורה. ענתה לי עם איזה אימוג'י של קריצה , והרגשתי שהיא היעד. אז החלטתי להיות ישיר מול הראשונה, כי אין לי מה להפסיד, ואמרתי לה שאני בעיניין של זיון וכו'. אמרה לי, לא, חחח. אמרתי טוב, יש את השנייה שאני מעדיף.

בינתיים גם התכתבתי בכלליות ורמזים עם הצ'כית. אמרתי לה שאני הולך למסעדה עם חברים לעבודה (שקר כמובן). משאיר מולה את העסק פתוח.

בשעה 9 בערב , התאילנדית המועדפת שולחת לי הודעה שהיא לא יכולה להגיע, עבודה עייפה וכו'. הבריזה.

נשארתי רק עם הצ'כית. איתה כבר ידעתי שזה די בטוח. אלא שהיא היתה מלאה כזו, ולא ממש נראתה לי מהתמונות. אמרתי לה, נדבר שאני אחזור מהמסעדה.

"חזרתי" מהמסעדה , והופה קבענו בכניסה למלון שלי (שתי דקות מגשר קארל) בשעה 22:15. הגיעה.

וואלה, הופתעתי לטובה. בת 41, מראה צ'כי. בלונדינית עיניים כחולות. בהירה. מלאה.

כמו בהתכתבויות, לא רצתה להיכנס למלון, אמרה קודם רוצה לדבר. יצאנו לסיבוב הליכה בפארק הקרוב למלון. גמרנו את הסיבוב אצלי במלון לאחר 20 דקות. המזל שהכל היה סגור, ולא בזבזנו זמן על שתייה וכולי.

בחדר דיברנו קצת, והתחלנו להזדיין.

חברים, משעה 23:00 עד 03:00 עם הפסקה חצי שעה.

מה אני אגיד לכם.

בהתחלה עלתה עליי, הביאה ביד, מצצה. אחר כך באתי לה מאחורה, ואז דחפתי לה את האגודל לתחת. ראיתי שהיא בעיניין. הרגשתי את הזין למטה, בכוס, ואת האצבע למעלה בתחת. כשהאנטומיה שלה מפרידה בין שני החורים. היא גנחה והשמיעה קולות. מה אני אגיד.

מיד, עברתי לה לתחת. דחפתי את כל הזין.

אחר כך, עלתה עלי, עם הפנים אלי או עם הגב אלי, פעה כשאני בכוס שלה, פעם בתחת שלה. היא זיינה לי את הצורה. כמובן נשיקות, ובצוואר, ובאוזן. GFE מלא

זיון כזה לא היה לי בתשלום.

בשעה 3 לפנות בוקר הלכה. ידעה שאני עוזב את המלון למחרת עד 12 בבוקר, ורצתה לבוא ב 10 לסיבוב של שעה. אבל ויתרתי על הרעיון.

בבוקר, אני פתאום רואה הודעה מאתמול, מהוויטנאמית היפה שהיא בכיכר ואצלב באיזה באר, אם אני מעוניין להיפגש לדרינק. חחח.

בסיכום, זה לא כמו ללכת למכון וכולי. יש גורם הפתעה. גם הבחורה רוצה. ללא תשלום. יצאו לי זיון טוב, והשני מטורף לגמרי.

קול קורא

פראג - דיווח שטח

2
אחלה
אבל מניסיוני המון המון השקעה של זמן ואנרגיה על תיאומים
ואחכ המון השקעה מסביב בכל זאת חיזור קצת שתיה, מתנות וכד
לא הרבה באות להזדיין ישר ולא רוצותו כלום-אלא הנואשאות שנראות ממש לא להיט.
סהכ שואו פאוכ זה מקצועני אבל יותר תכלס ובטוח
משהו כמ200שקל וכוסיושאתה בוחר תוך דקה
לא צריך לחפור שעות בהתכתבויות
אני גם לא מחפש זיונים שעות
ולא לרדת או להתנשק עם בחורה זרה
אבל אמת שזה אחלה דיווח ואפשר גם וגם

אני ניסיתי פעם לתאם בבודפשט דרך אפליקציות ועשרות התכתבויות ולא יצא שום דייט....

פראג - דיווח שטח

3
כן, זאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בטקטיקה הזו.
יצאתי מבסוט. באמת. יכולים גם לא להצליח, ואז ללכת לאפשרויות הרגילות.

אגב למחרת, הלכתי בבוקר לשואו פארק, אין מה לחדש, היה תיקתוק וזהו.

אחרי זה הלכתי למסג' תאילנדי, כשכל הדרך במדרגות כתוב, אין אירוטי, אין הפי אנד, אין כלום. בתכלס , עשתה לי מסג' סבבה במשך שעה, ולסיכום, אין אין , אבל נתנה לי הפי אנד חמוד מאוד של 40 שניות. וזהו. (והיה יותר טוב מהכוסית של שואו פארק)

קול קורא

פראג - דיווח שטח

4
תנסה טינדר בישראל, ותראה איזה דפוקות שמחפשות שם קשר רציני, או שהן רואות ברצון שלך לסקס "הטרדה מינית".

זה אך ורק בישראל.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

פראג - דיווח שטח

5
מה איכות הבנות בשואופארק? אני אמור לטוס בקרוב ולהתאכסן במרכז העיר, לא רחוק מהסניף הקטן שלהם.
יש שם כוסיות צעירות ומתוחות או עגלות זקנות? אני מכוון לרמה של דוגמנית ולא אכפת לי שיתקתקו אותי. העיקר לזיין מגה כוסית.

פראג - דיווח שטח

7
בשואו פארק בטוח תמצא מה שאתה מחפש. רק להגיע בשעות העומס.
היתרון שם, זה שאתה לא צריך להתקשקש עם הבחורה כמו ב סוויט פאראדייס. אתה מטייל בין החלונות, ובוחר . זה טוב למצבים מסויימים.

בטינדר בישראל, אין מצב להזדמנויות כמו בחו"ל.

ומה הקטע ? אתה כותב בטינדר שאתה בפראג לצורך יומיים שלושה לטיול. אז ברור שאתה בא לחפש סקס ללילה. כמו שלך זה נראה פיקנטי למצוא מישהי מחו"ל , ככה גם הבחורה מרגישה שמדובר בהזדמנות למישהו מחו"ל. ואני בקלי קלות, אירגנתי בחורה/אישה לכל לילה. והיה מעולה, יותר טוב מכל סקס בתשלום. בדוק.

קול קורא
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”