קם למחרת בבוקר,נכנס לאתר publi24,יש שם מבחר של 1350 בחורות עובדות רק בבוקרשט. גיל 40 גובות 50-70 ש"ח לזיון +מציצה לחצי שעה,בנות 30 100 ש"ח לחצי שעה והיותר יפות בין 200 ל 400 ש"ח. אחרי כמה טלפונים שלא ענו הזמנתי בחורה שבארץ לא הייתה יכולה ללכת בלי שיסובבו אחריה את הראש,300 ש"ח לחצי שעה 400 ש"ח לשעה. לקחתי שעה מלאה. מקלחת,מים חמים ונעימים וכוסית בת 24 מסבנת אותי מלמעלה עד למטה תוך כדי נגיעות במקומות הרגישים. עוברים למיטה,היא שוכבת ערומה ואני מבקש ממנה שתאונן מולי עם רגליים מפוסקות. יד אחת בציצי,יד שנייה בכוס והיא גונחת ונותנת לי את ההצגה המושלמת. אחרי כמה דקות היא מלבישה לי את הקונדום בעזרת הפה שלה,אני מתחיל לפמפם אותה במיסיונרית,מסתובב לדוגי,ולבסוף כאשר שנינו על הצד אני משפריץ,ולא מאמין ששעתיים וחצי טיסה ממני נמצא גן עדן של סקס.
מעביר את הזמן עד הערב,ואז יוצא לטייל באולד סיטי. יש שם כמה מועדוני סטרפטיז,אתה נכנס והבחורות ישר נדבקות אליך ומבקשות שתזמין אותן לשתיה. אני באופן אישי לא כל כך מתחבר לקטע,ומבחינת המחיר אתה משלם עוד ועוד על השתיה שלך ושל הבחורה,ואם אתה רוצה יש אפשרות להיכנס לחדר אחורי, שם המחיר הינו 300 למסאג + מציצה ואם אתה מעוניין בזיון אז יש תוספת של עוד 300 ש"ח. חוזר למלון כולי חרמן מהבנות,נכנס ל publi24,ואחרי שעה אני מוצא את עצמי בדירה עם כוסית בת 30 חצי גוף קעקועים,רזה ושרירית,עם הגדלת חזה מפוארת. נתחיל מזה שאת הדלת היא פותחת לי עירומה לגמרי,לובשת רק גרביים.מושיבה אותי על המיטה,מורידה לי את המכנסיים ומתחילה למצוץ. האישה לא מדברת או שואלת,ישר עובדת. מולי יש מראה ענקית,ואני רואה את הטוסיק שלה זז ימינה ושמאלה. משמנת לי את הביצים,דוחפת לי אצבעות לחור,שמה עליי קונדום ומתחילה לקפוץ עליי. גם כאן יש הצגה מושלמת הכוללת גניחות ומבטים מחרמנים,ותןך זמן קצר גמרתי.על השעון מהרגע שנכנסתי עד שגמרתי 20 דקות,התיקתוק הכי מחרמן שהייתי בו. המחיר-100 ש"ח.
חוזר למלון הולך לישון קם בבוקר חרמן פצצות מוצא בחורה כוסית על במחיר של 200 ש"ח 11 בבוקר אני כבר בתוכה מזיין פצצת על,אבל הבחורה לא זזה. פגר. לא מוציאה קול מהפה,כל הגוף הפצצתי הזה מבוזבז. אחרי 20 דקות של זיון סתמי אני מבין שגמירה לא תהיה פה,אני חוזר למלון עם כאב ביצים,חייב לפרוק את הלחץ. מוצא באתר מישהי בת 40 מפרסמת ב 70 ש"ח זיון ומציצה. חייב לבדוק אם זה אמיתי. מזמין מגיעה למלון אישה בת 40 ,מטופחת נאה חייכנית אמנם לא גוף של בת 20 אבל במונחים של ישראל סבבה לגמרי. נותן לה 100 ש"ח,היא כבר מחייכת. מעמיד אותה מול המראה,מפשיט לה את המכנסיים והתחתונים,משמן לה את הכוס,נכנס לתוכה ותוך 5 דקות השתחרר לי הלחץ. נשאר לי 25 דקות איתה,התקלחנו והתחלנו לדבר.אישה די מעניינת.
מגיע הערב,הולך קצת לקזינו,כרגיל מפסיד,יוצא ומולי שלט בעברית מרצד באור אדום מסאג. לא כל כך התלהבתי ללכת,אבל רציתי לבדוק. נכנס למקום, ריק לגמרי. 4 בחורות,נתפסתי על אחת,מזמין לה שתייה,ואחרי רבע שעה של חירמונים על הספה היא לוקחת אותי לחדר. מסאג והרפייה 300 ש"ח,התשלום מראש בקופה. נכנסים לחדר עם מראה גדולה על קיר אחד,מיטה זוגית ומקלחת. מתפשטים,והיא מתחילה לחרמן אותי עד שיש לי זקפה מטורפת,ואז היא שמה לי שמן על הראש של הזין,ומתחילה לשפשף לאט לאט. נכנסים למקלחת מים חמים על שנינו,והיא ממשיכה לשמן לי את הזין,מצמידה את הפה שלה לאוזן שלי ומתחילה לגנוח. יוצאים מהמקלחת אני חרמן פצצות,כמובן שפה אם אתה מעוניין לזיין אז צריך להוסיף 300 נוספים,לא יכולתי להתנגד הייתי חייב להיות בתוכה. שילמתי ונכנסתי. היא שוכבת עם רגליים מפוסקות כלפי מעלה,יד אחת מאוננת,וביד השנייה היא נוגעת בי. הפה שלה פתוח והיא מתחננת באנגלית cum on my face. אחרי כמה דקות של זיון בתנוחות שונות הבנתי שאני לא הולך לגמור,הורדתי את הקונדום וביקשתי ממנה להביא לי ביד עד שהשפרצתי לה על החזה היפהיפה שלה. היא חלבה אותי מכל הכיוונים.
חזרתי למלון והבנתי שמיציתי את בוקרשט,כבר הייתי מפורק לגמרי. הגיע הזמן לחזור לישראל.
התובנות שלי מבוקרשט: כל נותנות השירותים שם מטופחות,נקיות,מריחות טוב,מגולחות,ובכללי גם כאשר הולכים ברחוב רואים שהלבוש שם הוא בכמה רמות מעל ישראל.
מוניות,להשתמש באובר או לקבוע מראש אחרת נהגי המוניות ינצלו את המצב,במיוחד בערב.
טיסה + מלון בין 1500 ל 2000 ש"ח,לדעתי מחיר זול. שווה לחסוך קצת בבנות העובדות בישראל ולטוס.
יש תמונות,אני לא יודע איך להעלות. הסבר יתקבל בברכה.