כ ביקור בשארק פרנקפורט - סקס אדיר

ביקור בשארק פרנקפורט

1
טוב, אחרי ביקור בשארק לפני כחודש, אני יכול להגיד דבר אחד - אכזבה.
פשוט חפשו מקום אחר, אני לא יודע איך נראה המקום לפני, אבל עכשיו זה פשוט ביזיון.
קודם כל אכן יש שם הרבה בנות (בערך חמישים שישים) אבל כולם לא נראות טוב כל כך,
מקסימום 2-3 בנות מורמאליות שגם הם מרימות את האף וראיתי אותן רוב הפעמים דוחות הצעות של גברים
להיכנס איתם לחדרים, כך שאם אתה לא צעיר שרירי עם קעקועים הסיכוי שלך להיכנס לחדר איתם כמעט אפסי.

מי שכן נדבקות אליך הן המכוערות, שגם עושות לך פרצוף כשאתה אומר להן שאתה לא מעוניין.

ודבר אחרון, המקום שם שורץ מחלות מין, חבר שלי קיבל שם אחת מהן והיה חייב לחזור לארץ לפני הזמן.

בקיצור תשמרו על עצמכם.

ביקור בשארק פרנקפורט

3
אני לא מצליח להבין את אלו שמבקרים במועדוני ה FKK בחו"ל. אין דיסקרטיות ואין אינטימיות ותחושה של שוק בשר ועיניים שבוהות בך ובחורות מכוערות שמנסות לשכנע אותך להיכנס איתן. עכשיו גם מדברים על מחלות מין. ברור שאף אופציה היא לא מושלמת אבל עדיף ללכת לדירות דיסקרטיות או להזמין בחורות שעושות outcall. עם עבודת הכנה נכונה אפשר לצמצם את הסיכוי לנפילות.

ביקור בשארק פרנקפורט

4
לגבי השארקס, הייתי לפני חודש וחוויתי חוויה דומה. המון בחורות, אבל הרבה מהן זורקות את עצמן עליך. בייחוד בפחות יפות. מתוך חמש בחורות שהייתי איתן, שניים נפילה, אחת חולה וחסרת מוטיבציה, אחת פצצה אבל דג במיטה, ואחת התגלתה כהצלחה מסחררת.

בנושא אחר... האוכל לוקח את הארטמיס בקלות, אבל זאת לא הסיבה שאנחנו שם.

לגבי זה שלא מבין למה הולכים לFKK... אני חייב לומר שאישית אני אוהב את החיפוש, את הצייד, אחר זיון טוב. בנוסף, קשה למצוא בגרמניה (ויקר יותר) זיון נהדר בדירה. יצא לי כבר כמה פעמים ללכת למועדון ולציין רק בחורה אחת כי לא היה לי יותר חשק. בשאר הזמן נהניתי משירותי הספא, אוכל, וכמובן הנוף. על טעם וריח...

ביקור בשארק פרנקפורט

6
השיטה שלי:
אני נכנס למועדון, מוצא בחורה כוסית ומשחרר איתה את הלחץ הראשוני.
אחר כך, רגוע, אני מתיישב על ספה ומחכה. זה הזמן שלי. אני המלך. הלחץ על הבנות ולא עלי.
הבנות מגיעו אחת אחת (ולפעמים שתיים שתיים). מתיישבות עלי, נותנות לי למזמז אותן. אני יושב רגוע, צוחק עם הבנות, נהנה מתשומת הלב הנשית, ממגע העור הרומני הצעיר, ומנפנף אותן כשבא לי.
כשמגיעה אחת שנראית לי מספיק כוסית אני מדבר איתה הרבה וגם דואג שתבטיח לי מה שאני רוצה ממנה (GFE, מציצה חשופה, וכו'). הן מתפתות להבטיח כדי להכנס לחדר ובדרך כלל עומדות במילה שלהן.
אם הן באות בזוג, אחת יפה ואחת מכוערת, אני לא מתבייש לבקש להכנס רק עם היפה.
אני נוהג לקחת כדור אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין כל יום, זה חוסך לי כל מיני מחלות מין.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”