כ fkk בוינה - אוסטריה - סקס אדיר

fkk בוינה - אוסטריה

1
אני יודע שאנשים כתבו פה, אבל אולי לא מספיק, כי הרוב פה זה על גרמניה.

יצא לי לאחרונה לבקר בוינה ודגמתי שם שני מועדוני FKK בסגנון הגרמני:

א. FUN PALAST :

מועדון קטן אבל מעוצב מעולה, לצערי הגענו לשם מעט מאוחר בסביבות 22:00, כך שלא היה בכלל אוכל (יותר מוקדם יש גם אוכל למי שרעב), הכניסה עולה 70 יורו (קצת יותר יקר מגרמניה) ובחורה עולה לחצי שעה 60 יורו ולשעה 120 יורו (שוב מעט יותר יקר מגרמניה) - אבל הבונוס הוא שכאשר אתם משלמים כניסה בהתחלה אתם מקבלים כרטיס חינם לחצי שעה ראשונה עם בחורה :) שזה לא נתקלתי בגרמניה...
ככה שאתם יכולים לקחת את הבחורה הראשונה לשעה ולשלם לה בכרטיס ועוד 60 יורו - או לקחת שתי בחורות כ"א לחצי שעה ולשלם רק לאחת.

המועדון יחסית קטן, אבל יש מבחר בחורות שנראות מעולה (יש גם כאלה שלא נראות משהו כמו בכל מקום) ותמיד תמצאו מישהי לטעמכם.
האווירה רגועה, אף אחד לא תלחיץ אתכם, אתם יכולים לשבת בבר ולשתות (בירה עולים 5 יורו לבקבוק, יין 5 יורו לכוס וכיו"ב - שתיה קלה חינם).
מאוד נהנינו במועדון הזה למרות שהוא קצת קטן וכמות הבחורות שם לא ענקית - מומלץ.

ב. GOLDEN TIME

הגעתי לשם בסביבות השעה 16:30 הייתי בהלם, איזה 70 בחורות מרביתן כוסיות ואיזה 10 גברים (יותר מאוחר היחס התהפך אז קחו את זה בחשבון). מחיר הכניסה יקר - 90 יורו (אין פה שוןם כרטיס בונוס :) והמחירים של הבחורות אותו דבר כמו במועדון הקודם 60 חצי שעה 120 לשעה, רק שהמבחר הרבה יותר גדול - ובשעות אח"צ הן ממש יקפצו עליכם, ההיצע עולה משמעותית על הביקוש.
אוכל לא משהו... תאכלו לפני שאתם מגיעים לשם... שתיה חרא - יש רק בירה מהחבית, וגם היא לא משהו ועולה 5 יורו - זה חיסרון ענקי של המקום, אבל הייתרון שלו הוא הסיבה בעטיה הגעתם אליו - הבחורות.
האווירה שונה מהמועדון הקודם, הרבה פחות רגועה, ולקראת הערב זה הופך ממש להמוני - בסביבות השעה 21:00 מתחילים להגיע גברים בכמויות... פתאום תוך שעה בערך מתהפך היחס וכל בחורה מתחילת לתפוס עליכם תחת, כי היא יודעת שיש עליה 3 קופצים... אישית למזלי אני כבר חגגתי בשעות מוקדמות יותר, ואחרי כמה בירות כבר הייתי שפוך מכדי לקחת עוד מישהי מאוחר יותר.

אלו שני מועדוני ה FKK הכי טובים בעיר, זה קצת שונה מגרמניה, מעט יותר יקר (לא משמעותית) אבל כשאתם בוינה... תנצלו את האופציות האלה.

אגב שני המועדונים פתוחים עד 4 בבוקר, כך שאפשר לקחת שם את הזמן ובשני המועדונים נתקלתי בבחורות שלא ראיתי בגרמניה - כמובן שיש רומניות (אבל פחות ממה שיש בגרמניה ) המון אוקראיניות, פולניות ואפילו נתקלתי באחת מוונצואלה :)

fkk בוינה - אוסטריה

2
שאלה אליך חבר
האם נתקלת באוקראיניות ובפולניות בשני המקומות, או רק בפאנפאלאסט? כי אני הייתי בגולדן והרומניות שולטות שם בגדול. אוקראיניות היו שתיים בלבד כשהייתי והן נדירות שם ביותר, ופולניות לא מצאתי אפילו אחת

fkk בוינה - אוסטריה

3
היי
הייתי ב Golden time מאוד מומלץ, הייתי בשעות אחה"צ היו כעשרה חמש עשרה גברים וכשלושים ארבעים בחורות.
הכניסה כמו לחדר כושר דלפק עם שתי חתיכות נעימות , משם למלתחות מסודרות יש מקלחת ומקבלים חלוק רחצה לבן. מקבלים גם צמיד עם מפתח לכספת קטינה הכספות נצמאות ביציאה מהמלתחות לאולם הגדול. בכספת משאירים ארנק מסמכים מפתחות לרכב. כשלוקחים בחורה היא לוקחת אותך לקומה למטה או לחדר שנצמא על יד האולםפ הגדול. אני חושב שלכל בחורה יש חדר כי היא הולכת לחדר מסוים. החדרים די קטנים מיטה עם סדין וזהו. מהמלתחות נכנסים לחלל גדול משהו כמו 300 מ"ר יש שם פינת קולנוע עם סרטי פורנו, פינות ישיבה בר שמגיש חופשי שתיה קלה, אלכוהול 5 יורו למנה. ובופה אוכל לא גדול. הבופה מתחזק כל הזמן. הבנות מסתובבות משוטטות בבר יושבות רובן לובשות נעלי עקב בלבד חלקן לובשות משהון שקוף. רק לשבת על הבר על יד כל הבנות טעימה מגן עדן. לא היו ישראלים. היו אנגלים גרמנים ערבים. דרבתי עם אנגלים וגרמנים אנשים מתנהגים בחביבות. הזדהתי כישראלי בשיחות למרות שבמקומות אחרים שלא הרגשתי טוב אני מזדהה כצרפתי . ישר שנכנסתי התלבשה עלי איטלקיה גבוהה בנויה נפלא, עשתה לי סיור, אח"כ לחדר למספר שהיה נחמד לא מלהיב. חזרתי לבר לנוח לשתות. אחרי שעה בערך תכננתי להעביר במקום שלוש שעות אח"כ היתה לי פגישה, טיילה על ידי כושית עם תחת מושלם חזה קטן וחיוך מקסים, לקחיתי אותה היה ממש מלהיב. היתה מתוקה התנהגה מתוקה. כל הבנות מדברות אנגלית טובה. המקום נמצא בקרבת קזינו ממש 10 מטר מכניסה לקזינו לכניסה למועדון , בקזינו יש כספומט למי שנתקע בלי מזומנים. כל העסקאות כול כניסה במזומן, לגבי הכניסה אייני בטוח בעצם. אני מאוד ממליץ, בשבילי הסיבה העיקרית לחזור לוינה.
המקום נמצא בדרום מזרח וינה אזור קצת תעשיתי, הרכבת התחתית לא מגיעה לשם. יש מוניות או אטובוסים. מי שבטא בלילה ממליץ לקחת מונית.
תהנו

fkk בוינה - אוסטריה

4
רק עכשיו ראיתי... דיווח מצויין!מוחא כפייה

עדיין לא יצא לי לבקר בוינה, אך קראתי רבות וטובות על הגולדן-טיים בפורום הבינ"ל ואכן ההמלצות חמותTongue. לא גדול ובומבסטי כמו מקביליו בגרמניה אך עדיין שווה ואיכותי. בכלל קראתי שוינה עיר עם המון אופציות בתחום מלבד שני ה-FKKים שמצויינים בדיווח. המון בורדלים/דירות/מכונים/מועדוני חשפנות/סוכנויות ליווי וכל טובחיוך גדול. רק שמעט יקרה יותר מגרמניה. גם אצלנו בפורום מצאתי לא מעט המלצות על העיר בכלל, ועל הגולדן-טיים בפרט:

וינה Goldentime

מקדש הסקס בוינה!

*הנהלה: אפשר לאחד את כולם לפוסט אחד מרוכז על וינה.

בקיצור, וינה בהחלט מהווה עבורי מטרה בעדיפות גבוהה לגיחת סקס, אם וכאשר יתפנה לי זמן. צריך גם להמשיך לחפור בפורום הבינ"ל כדי לעשות שיעורי בית לגבי שלל האופציות המגוונות בעירקריצה.

תודה רבה לחבר erezzz000 על הדיווח!אצבע למעלה
zooz

fkk בוינה - אוסטריה

5
[QUOTE=erez_dor]שאלה אליך חבר
האם נתקלת באוקראיניות ובפולניות בשני המקומות, או רק בפאנפאלאסט? כי אני הייתי בגולדן והרומניות שולטות שם בגדול. אוקראיניות היו שתיים בלבד כשהייתי והן נדירות שם ביותר, ופולניות לא מצאתי אפילו אחת
[/QUOTE]

אני נתקלתי באוקראיניות בשני המקומות - והרבה יותר מאשר ראיתי בגרמניה, אין לי מושג למה, אבל זאת עובדה...

בכל מקרה לא נראה לי שהם הולכים לחפש ספציפית ממדינה כזאת או אחרת, הבחורות פונות אליהם והם מקבלים אותן ככל הנראה בהתאם למראה של הבחורה.

אני כן יודע שיש מקומות שמשתדלים להפחית בשעות מסוימות עם רומניות, כי בכל זאת הן הבחורות הכי נפוצות במקומות האלה, הייתי פעם בשארקס בגרמניה ביום שבת בערב, ודיברתי עם רומניה אחת שהסבירה לי שבשעה מסוימת בערב שבת (שזה כמו שישי שלהם), הם מפסיקים לאפשר לרומניות להכנס, כדי שהמועדון לא יהיה מוצף ברומניות :).

fkk בוינה - אוסטריה

8
[QUOTE=לקסר]רק עכשיו ראיתי... דיווח מצויין!מוחא כפייה

עדיין לא יצא לי לבקר בוינה, אך קראתי רבות וטובות על הגולדן-טיים בפורום הבינ"ל ואכן ההמלצות חמותTongue. לא גדול ובומבסטי כמו מקביליו בגרמניה אך עדיין שווה ואיכותי. בכלל קראתי שוינה עיר עם המון אופציות בתחום מלבד שני ה-FKKים שמצויינים בדיווח. המון בורדלים/דירות/מכונים/מועדוני חשפנות/סוכנויות ליווי וכל טובחיוך גדול. רק שמעט יקרה יותר מגרמניה. גם אצלנו בפורום מצאתי לא מעט המלצות על העיר בכלל, ועל הגולדן-טיים בפרט:

וינה Goldentime

מקדש הסקס בוינה!

*הנהלה: אפשר לאחד את כולם לפוסט אחד מרוכז על וינה.

בקיצור, וינה בהחלט מהווה עבורי מטרה בעדיפות גבוהה לגיחת סקס, אם וכאשר יתפנה לי זמן. צריך גם להמשיך לחפור בפורום הבינ"ל כדי לעשות שיעורי בית לגבי שלל האופציות המגוונות בעירקריצה.

תודה רבה לחבר erezzz000 על הדיווח!אצבע למעלה

[/QUOTE]

שמח שאהבת תודה לך :)

אגב וינה היא עיר מאוד מרכזית באירופה וניתן ממנה להגיע להרבה מקומות קרובים, כמו הונגריה, סלובקיה, סלובניה, צ'כיה גרמניה ועוד - שווה להגיע לשם לאיזה שבוע לקחת רכב ולנדוד בין המדינות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”