מסכים. בניגוד לדעה הרווחת, הארופאיות תמיד העדיפו בלונדינים, אפילו לפני ההגירה הערבית. יש לי אפילו חבר כזה שנראה בלונדיני והלך לו טוב.
יש בודדות שאוהבות כהים.
[QUOTE=ג'וני1993]אחי חזרתי עכשיו מתאילנד אחרי שהייתי בפוקט קוסמוי פטאיה ובנגקוק ומה אני יגיד לך אכן יש תיירות פצצות אש כאילו מהסוג שאתה בחיים לא תראה בארץ אבל בו זמנית הן גם ממש לא מעוניינות בגברים אחרים שלא מגיעים מהאיזור שלהם או מהמראה שלהם...
אני הייתי כל כך מורשם מהמראה שלהם שכן ניסתי להתחיל איתן אבל הן לא מסתכלות עלייך אפילו כי גם לרוב הן באות עם בני הזוג שלהם וגם לפעמים הן כנראה נמשכות למראה הבלונדיני האירופאי והן לא יסתכלו על מישהוא שנראה שונה מהן...
אז ככה אחי שלא בלי לבאס אותך אבל לא נראה לי שילך לך איתן אולי אם אתה בלונדיני עם עיניים כחולות ונראה טוב אבל אם אתה לא אז אני מאמין שהסיכוי קלוש..
מה שכן הן כוסיות חבל על הזמן אחי לא משנה באיזה גילאים ילדות בנות 18 ועד לאמהות בנות 50 הן פשוט פצצותתתתתתתת
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...