כ אודסה וקייב - סקס אדיר

אודסה וקייב

1
אז ככה.. הייתי לפני כ3 שבועות באוקראינה במשך שבוע שכלל גם את אודסה וגם את קייב.. ברצוני להודות בראש ובראשונה לחברי הפורום שבזכותם גיליתי את האפליקציה ממבה שעזרה לי המון
אודסה
בחורה מס' 1- פגשתי דרך ממבה, בחורה בת 25 שנראית טוב, עיניים ירוקות שיער שחור קצת ביישנית, לפי מה שאמרה לא עושה את זה בדרך כלל (כן בטח), חוץ מהמציצה שלא הייתה משהו הסקס איתה היה אחד הטובים שהיה לי משקיעה, גונחת, מחליפה תנוחות.. סה"כ ה" נזק" 130 שקל בערך לכמעט שעתיים
בחורה מס' 2- מי שהיה מכיר את המועדון איביזה, מה שהרוב מספרים על זה שתזמין שולחן בקבוקים הבחורות יבואו- כמעט לא קרה, מה שכן הזמנתי מישהי (לא דוגמנית אבל נראית טוב) למשקה והעיניינים התחממו משם המשכנו לבית מלון ביקשה ממני רק כסף למונית הבאתי לה 300 גרבינה ואמרתי לה שגם תקנה לעצמה משהו..
בחורה מס' 3- מי ששוהה בגאגרין(בדר"כ הבחירה המועדפת של הישראלים) צריך לדעת שיש גם זונות רחוב שמחכות בשעות הלילה המאוחרות לאיסוף, אני חזרתי די מסטול מיציאה ופגשתי מישהי כוסית 8/10 אבל לא היה עליי מספיק כסף והחדר היה תפוס והייתי חרמן אז הבאתי לה באזור ה30 שקל רק למציצה, מוצצת מעולה ואני מאמין שגם בזיון איתה הייתי נהנה אבל לא נורא.
קייב
בחורה מס' 1- הייתי בקשר עם מישהי עוד מאודסה דרך הממבה וקבענו קודם לקפה בבוקר כמובן שאני שילמתי(לקחתי את הסיכון למרות שזה גרושים כי באודסה יצאצי עם מישהי ושילמתי על ארוחות ולא יצא לי כלום ממש ישראלית לכל דבר) בערב יצאנו למסעדה התחרמנו קצת והיא הלכה לביתה ואמרה שניפגש למחרת.. ביום למחרת כבר יצאנו למועדון ומשם חזרנו לבית מלון והשאר כבר היסטוריה.. בחורה שנראית 7.5/10 מלאה במקומות הנכונים מציצה מושלמת וזיון תענוג..
בחורה מס' 2- פה הגיעה הנפילה לצערי הזמנתי הפעם מסוכנות והבטיחו לי מישהי צעירה וסקסית בתכלס הגיעה מישהי נמוכה עם חזה ממש קטן (לא לטעמי) תקתקנית ברמות מטורפות(ברמה של אפילו לא סגרתי את הדלת היא כבר הייתה עירומה) בלי משחק מקדים בלי כלום ישר ולעניין, שילמתי לשעה 60$ פלוס 40$ לאנאלי בפועל הייתי איתה חצי(פשוט לי נמאס ממנה)
בחורה מס' 3- אספתי מהקניון הגדול שלהם דרך הטינדר פגשתי אותה בקניון, אמרה שהיא תשמח לעזרה בשופינג אמרתי שאני אשמח לעזרה במיטה והבחורה זרמה, סגרנו על 160 שקל לשעתיים פלוס מוניות מהקניון למלון סה"כ כנעט 200, בחורה צעירה בת 19 מלאת מרץ, מתלהבת, מוצצת מעולה ממש העניקה gfe מלא, פלוס גמירה בפה ובליעה.
בחורה מס' 4- אמרתי לעצמי שאני חייב לסיים בגרנד פינלה ולזיין חשפנית אספתי לחדר את אחת החשפניות באמת דוגמנית ברמה של ויקטוריה סיקרט פשוט הזוי התענוג הזה עלה לי 200$ לשעתיים שכללו סקס מקלחת מסאז' (בלי אנאלי)
המלצות
להוריד ממבה וטינדר זה באמת עוזר
לא להתייאש.. אל תאמינו לכל מה שמספרים אבל איך אומרים- אם קצת יכולת גם פיל יזיין תרנגולת, אם ילמד את התעלול הוא ידפוק את כל הלול... תלכו בגישה חיובית אל תתייחסו אליהן כזונות לנרות שהן כן, תהיו אדיבים וג'נטלמנים בחוץ זה נקודות זכות לטובתכם.
שפה- אני לא דובר את בשפה והסתדרתי יפה מאוד, ברור שמי שיודע זה יתרון עצום אבל אפשרי להסתדר.
בקייב אני חייב להמליץ על המועדון חשפנות harem (משם הבאתי את החשפנית למלון) מועדון מדהים עם שואו מטורף מחירים טובים לשתייה ואוכל, כניסה עולה 300 גרבינה, גם המחירים בתפריט סקס(ריקודים, מסאז'ים וכו') די טובים..

זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם כאן אז אם יש למישהו יש שאלות או הערות אשמח לשמוע ולעזור כמה שאפשר, בקשר לטלפונים אני צריך לסדר את הטלפון כי הוא די נדפק ברגע שיסדר אשמח לשתף טלפונים של בנות וסוכנוית(רק מקייב)
i don't pay them for sex, i pay them to leave

אודסה וקייב

2
שלום לפושטק
אחלה דיווח. יכול להועיל למי שמתאים.
בעוד שבועיים אני בקייב.
יכול (או מישהו מהחברים) למסור שמות
של מועדונים טובים ?
תודה

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”