כ וייטנאם - סקס אדיר

וייטנאם

2
וייטנאם עוד "בתולית" יחסית לתאילנד כמובן...
לא מאמין שיש מידע מאורגן.....

אך מצטרף להתעניינות..
גיחה הבאה הקרובה למזרח היא תהיה לשם באמת
ולא לתאילנד...

וייטנאם

3
ויאטנם מדינה מדהימה-אבל לא דומה לתאילנד בתחום הזונות-ו"הסדר הידוע"-שכולנו מכירים-קצר ארוך וכו...ויאטנם מתחלקת לשניים בגדול הדרום שבו הכל יחסית קל יותר-והצפון שהכל יותר שמרני.
אפשר למצוא הרבה בחורות ממש בזול-אבל צריך לדעת לחפש את המתאימות..זונות בהוצימין יש בדיסקריט(רובע)1 ...שפע של זונות שלא ניראות כמו זונות ולא רוצות שיתיחסו להם כמו זונות-עלות-80-120 ש"ח לכל הלילה-הבחורות יפות נורא....לא ממש מיומנות בסקס-ביצועים גרועים.יתרון שהם מאוד ממושמעות ורוצות שתצא מרוצה.
זונות בהנוי בצפון יש סביב האגם ובשוק הלילה וברחובות על יד -היכן שיש מלא פאבים-דורש טיפה יותר סבלנות להבין מי זונה ומי לא-המחירים יותר זולים מהדרום.
בכל מיקרה לא לגעת בבוחרה גם לא בזונה-לעולם ברחוב גם לא נגיעה ביד-זאת השפלהככה כולם ידעו שהיא בחורה זולה.-הם רגישות לזה.
בשעות הערב יעברו לידכם גברים וישאלו עם אתם מעונינים בבחורה-יש קטלוג בנייג עם תמונות ערום או חצי ערום שתוכלו לבחור בחורה מתאימה-לרוב דרך הבחור זה יותר יקר השירות-אבל ניתן להתווכח על המחיר בחיוך-תמיד אפשרי להוריד את המחיר לכל הלילה 80-100 ש"ח.
דרך אתרי האינטרנט של ההכרויות יש שפע רב-יש להתמקם בבית קפה טוב ופשוט להזמין בחורות לקפה.אני הזמנתי שיאספו אותי מהמלון-הבל בוי היה מקבל שגעת מכמות הבחורות שאספו אותי-וכל פעם עליתי לחדר עם מישהי אחרת.
בשאר ויאטנם יש בחורות שמחפשות סידור עם תייר לכמה שעות-צריך להיות מספיק זמן כדי להבין את הסיטואציה-לעיתים הם נשואות..אבל תמיד תזמינו לאכול או לשתות(גם את הזונות-כדי שלא יריגשו זונות)
ליידי בוי מדהימות-למי שאוהב בויאטנם הם מומלצות חבל הזמן.פשוט יפות נורא.
החיסרון הגדול בויאטנם שלוקח זמן "לקלוט ולהתרגל"לסיטואציה-עד שמתארגנים על בנות טובות.-בגלל זה מציא תגבור מאתרי היכרויות.(חשוב לעשות עבודת הכנה לפני)
בנות חד הוריות צעירות זה מחזה נפוץ...תמיד יכולים לשאול העידות לצאת איתך לקפה כי אתה בודד-הזיונים הטובים ביותר חינם או בעד מונית עאו בעד ארוחת ערב היו לי עם חד הוריות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”