רבות נכתב כבר על המקום של מוסטפא, לכן אפרט רק לגבי עדכונים בנוגע לשינויים והבנות שנתקלתי בהן
שירותי תחזוקת המקום: חלה ירידה ממה שהיה פעם.
מרגישים שיש פחות עובדים ככה שתדירות הנקיון ירדה
פעם היה עובד ניקיון שדאג לניקיון השוטף ולחטא את המיטות כל שעתיים וכיום זה לא קורה, כל בחורה מנקה את החדר בסיום הסשן וראיתי שרק אחת ליום דאגו לחטא את המיטות.
כמו כן כל המכשירים האוטומטים שמשפריצים ג׳ל חיטוי לידיים היו ריקים ומולאו רק לאחר 4 ימים.
ישנה מדיניות חדשה מעצבנת שקבלת מגבות נוספות מותנית בתשלום 1€ עבור קטנה ו-2€ עבור גדולה.
בחלק מהפעמים הביאו לי בהתחלה מגבת גדולה וקטנה וברוב רק מגבת גדולה
זה קטע מעצבן בעיקר בגלל שקורה לפעמים שתוך כדי המולת המסיבה מישהו עלול לקחת לך את המגבת בטעות.
ביום ראשון לא לקחו לי כסף על מגבת, לא יודע אם זה מדיניות או סתם בגלל שהעובד היה מאוד נחמד.
שעות פתיחה:
בסטנדרט רשום באתר שעות הפתיחה בכמעט כל הימים מ-11:30-24:00, אבל בפועל האקשן מתחיל רק ב-12:30 ונגמר ב-23:00.
בנות:
רמת הבנות עלתה משמעותית מאז הביקור האחרון שלי שם והדבר הנהדר באמת הוא שיש פחות לקוחות, כ-9-15 בכל רגע נתון בדירה לכן היחס הוא נסבל, לא כזה קשה להשתחל פנימה ואפשר להנות קצת יותר עם הבנות.
התדירות של הבנות נשארה נשארה כמו שהייתה בשנה האחרונה של שכל חצי שעה משחררים בחורה לחדר ואחרי חצי שעה יש הפסקה.
לעיתים נדירות יש גם סשנים רצופים של שעה ללא הפסקה, או 2 בנות במקביל, זה קורה בעיקר בשעות הערב
כפי שדובר כאן בפורום החל מיולי יצאו חוקים חדשים בנוגע למין בתשלום בגרמניה כאשר המשפיע ביותר הוא שימוש בקונדום בכל אקט כולל מין אוראלי כאשר העונש על עבירה זו הוא קנס בין 5,000€-50,000€ ואפילו ישנם שלטים ברחבי המקום אשר מציינים שזה הכלל, אבל בפועל חלק מהבנות כן מבצעות מין אוראלי ללא קונדום.
אפרט עם אילו בנות הייתי מאלה שהצלחתי לזהות מהאתר של המקום של מוסטפא, erlebniswohnung:
Cleo Suess:
בחורה אחת השוות במקום, התמונות באתר עברו פוטושופ רציני אבל עדיין היא אחת היפות.
נמצאת בתדירות נמוכה, ראיתי אותה רק בשני סשנים ביום אחד
יורדת בלי
Gina:
בחורה בולגריה ״גדולה״ אבל בקטע טוב, הגוף מוצק
בזמן הביקור הנוכחי הייתה בתדירות נמוכה, ראיתי אותה רק בסשן אחד, אבל פעם הייתה מאוד פעילה ונמצאת כל יום
יורדת עם
Chanel:
בחורה אפריקנית שווה ביותר, יש לה איזה קטע שהיא עושה כשהיא על 4 היא שולטת בשרירים של כל פלח מהישבן בנפרד וכל מעודדת שירכבו עליה
הבעיה איתה היא שהיא רחבה וקצת מרגיש כמו לזיין שקית ניילון
זאת הבחורה שהייתה הכי פעילה מכולם בזמן הביקורים שלי.
יורדת בלי
Lucy Geil:
בחורה מדהימה לדעתי היא הכי שווה שם עם קעקועים מחרמנים עם פנים יפות וגוף צעיר מדהים, נראית לי כמו בת 25, עם חזה טבעי ועומד לא גדול מדי ולא קטן מדי
רק היא שווה את ה-90€, הייתי הולך למקום גם אם רק היא הייתה שם, למזלי הייתה בכל יום, נוהגת לבוא בשעתיים האחרונות לפני הסגירה
יורדת בלי
Aaliyah:
בחורה בלונדינית, לא משהו מטורף אבל בהחלט fuckable מבחינתי
נמצאת בתדירות המוכה, ראיתי אותה רק בסשן אחד
יורדת בלי
Natalie:
בחורה באמת נורא צעירה בשנות העשרים הנורא מוקדמות, נראית הרואין שיק
נאלצתי לוותר על התענוג, מכיוון שההתנהגות שלה נראתה לי נורא מוזרה, כל הזמן נגעה בשיער שלה בצורה מוזרה ושידרה אי נוחות, יכול להיות שהייתה על סמים או משהו בכל מקרה לא הרגיש לי נכון אז נמנעתי.
התדירות שלה ברמה נמוכה, ראיתי אותה עושה רק סשן אחד במהלך כל הפעמים שהייתי שם.
Sara:
בחורה שנראית טוב עם פירסינג בפנים, היא נמצאת בתדירות נמוכה ראיתי אותה רק בסשן אחד
קצת רחבה למטה, יורדת בלי
Maya:
לא מדובר על maya beauty
אני חושב שזאת מאיה, מי שמפרסמים שם בתור מסאגיסטית, היה יום אחד שעשתה איזה סשן
בחורה בלונדינית כוסית עם משקפיים, כל הזמן משדרים בטלויזיה בפרוזדור סרט פורנו שבו היא מצולמת, יורדת בלי.
אפשר למצוא באתר תמונות של כל הבחורות שציינתי עד עכשיו, למקום קוראים Erlebniswohnung ואני מניח שנורא קל למצוא את האתר.
ישנה מישהי שנמצאת שם כל יום ולא מפרסמים אותה באתר, לא יודע את שמי, היא ממש כוסית עם שדיים גדולים, סיליקון אבל עבודה מאוד טובה, קעקועים מגניבים, אחד מהם של תחרה שמקיפה את הירך ועוטף אקדח
היא קצת סנובית, אבל שווה ומחרמנת.
יש לה ריטואל קבוע ששונה משל שאר הבנות שבו היא קובעת עם מי להזדיין שזאת מחליטה בהתאם לרמת הזקפה ורק לה מותר להלביש את הקונדום לפני כל זיון או מציצה וגם מחליפה את הקונדום בין המציצה לזיון
לפני הזיון יש לה קטע שנעמדת מול הגבר בצורה אינטימית ומביאה לו ביד במשך דקה ואפשר תוך כדי להנות מהשדיים
היו עוד בנות שלא הופיעו באתר שאין לי התייחסות מיוחדת אליהן.
2 מהן היו מבוגרות אבל כמעט כל הבנות סביב גיל 30
Zhuzha:
על המסיבות של zhuzha שמעתי לראשונה בפוסט הבא:
https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=50858
הם עורכות ביקור בברלין כאחת לחודש באיזה בר לסווינגרים
הובטח שיהיו 3 בנות לאורך 3 שעות בין 12:00-17:00, אבל בפועל ב-12:00 הייתי הראשון ובתכלס הפעילות התחילה כחצי שעה אחרי והפעילות נגמרה ב-16:30
סה״כ מחיר יחסית יקר, מבחינת עלות לפי שעה זה מעל לכפול מהעלות אצל מוסטפא, 120€ וזה עוד לפני שמכניסים לשקלול את האוכל והשתנה החופשית שמוסטפא מציע.
לגבי המקום:
זה מקום מגניב עם הרבה מקומות שונים ומשונים שבהם ניתן לזיין, חלקם קינקיים כמו מרתף עינויים עם מתקן כסא גניקולוג שאפשר לזיין בעמידה וחדרים עם תקרה נמוכה וכל מיני סוגי ספות שגם התרחשה שם פעילות
הבעיה היא שהם לא באמת ערוכים למסיבות גאנג באנג כי זה משהו שקורה שם אחת לתקופה
לדוגמא: אין לוקרים, אין כפכפים (תביאו איתכם, חשוב מאוד), רק מקלחת אחת, ואין טלוויזיה שאפשר להירגע ולצפות במשהו בזמן שמתאוששים בין האקטים, בקיצור, זה לא מוסטפא :-)
כיבוד: המחיר כולל עד 3 משקאות קלים, וכיבוד קל כמו צ'יפס ודברים מתוקים, מעבר לכך יש תפריט לא יקר עם מחירים שרק אפשר לחלום עליהם בפאב רגיל בארץ
בנות:
היו 3 בנות שנראו בסדר, ראיתי כאלה שנראות טוב יותר אצל מוסטפא, כולן מאוד ליברליות יורדות ללא גומי וגם ניתן לגמור בפה ואפילו חלקן בולעות וגם כולן נותנות לדחוף אצבעות.
היו לאורך כל המפגש עד 10 גברים, לכן היחס מצוין ואפשר להתפנק על אקטים מאוד ארוכים, יצא לקבל ירידות מעל 20 דקות, מה שבלתי אפשרי לחוות אצל מוסטפא ששם 5 דקות נחשב הרבה
היתה את זוזה שהיא הבוסית משתפת בכל מסיבה, התמונות שלה עברו פוטושופ
היא הכי ליברלית שם אוהבת גרון עמוק ולהיחנק מבולבולים, אוהבת גם שמפנגרים אותה וגם מנחה את הקצב והזווית
עשיתי איתה גם אנאלי
היתה עוד בלונדינית אחת עם גוף סבבה אבל פנים מוזרות
ועוד בלונדינית קצת מלאה
היא וזוזה גם יצא להן לשחק עם ויברטור ונראה שהן מאוד נהנו מזה.
מה שטוב במסיבה היא שלאורך כל הפעילות היו לפחות 2 בנות פעילות ולרוב שלושתן ורק איזו הפסקה של 20 דקות שלא הייתה פעילות
בתכלס מדובר בפעילות נטו של קצת יותר מ-3.5 שעות שבהן אין לחץ על הבחורות, כמובן שזה לא הספיק לי לאותו היום והלכתי ל-happy hour אצל מוספט ב-50€ ל-3 שעות האחרונות

בקיצור חזרתי לארץ ואני מסתכל על התמורה שמקבלים תמורת 90€ שם ועל המעט מאוד שאני יכול להשיג פה ובא לי לבכות