כ בטומי גאורגיה - סקס אדיר

בטומי גאורגיה

2

ביקרתי מס׳ פעמים בבאטומי, בעקרון אין מקום שדומה ל FKK וחבל... כי חוץ מזה יש שם הכל.
בכל אופן, יש מלא מכוני עיסוי בתוך העיר.. קל לזהות זה בעיקר עם נורות לד צבעוניות בחלונות הראווה. שם אתה יכול לקבל אחלה עיסוי תיאלנדי כשבסוף תקבל במידה ותרצה אחלה ״הפי אנד״! זה בד״כ יעלה לך עוד 100 לארי (150₪) חוץ מ 80 לארי כניסה. טיפ ממני - יש מלא מכונים כאלו פזורים ברחבי העיר וקל כפי שציינתי לזהות, תכנס ותבחר עם מי להכנס, אם לא תמצא מישהי מוצאת חן בעניך אז תמשיך הלאה למקום הבא יש הרבה, חשוב שתבחר כי אני בפעם הראשונה נכנסתי חיכתי בחדר והגיעה לי הזמנה ״כבדת משקל״ שברה לי את הגב.
חוץ ממכוני הספא התיאלנדים - היינו בקזינו לאוגרנד ושם היו בלילה מס׳ בנות ״כאילו״ משחקות במכונה, צריך לבקש ממנהל הערב עזרה אם לא תזהה מי אלו הבנות לבד (אין הרבה כאלו)... הן לוקחות מחיר לפי היופי שלהן.. הייתה אצלנו אחת שביקשה 300$ לשעה ברמה של דוגמנית, נתקלתי גם בבנות שביקשו 150$ לחדר. יש ממש בודדות.טיפ נוסף ששווה להזהר - אני לא מכיר שם מועדוני חשפנות שם, היינו במועדון קטן ולא שווה, נהג מונית לקח אותנו לשם קיבל מבעל המקום טיפ, הכניסה חינם היציאה בתשלום, קיבלנו חשבון לא הגיוני לבירה וממש נעקצנו. לא להתקרב, שווה לשאול לפני !!יש עוד איזה מועדון שאנחנו לא נכנסו (לא זוכר את שמו) ששם נהג המונית הסביר לנו שיש שם בנות שאתה יכול לקחת איתך, לא נכנסו, היה נראה מבחוץ יותר מדי מפחיד...
תהנה באטומי מדהימה, אחלה בילווים, בתי מלון ברמת לאס וגאס, קזינו - שווה!!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”