הייתי במסיבה של זוזה (שחקניות פורנו) שהיתה מדהימה
הייתי במסיבה של ספרמה שהיתה גם מצויינת, אבל לא הייתי מסוגל לגעת בבנות שלא הסכימו לשימוש בקונדום - התעקשו שיהיה לא מוגן גם מסוכן גם מגעיל)
בניגוד לארועים הנ״ל שהבנות שאירחו היו זונות או שחקניות פורנו, אז המסיבה היום בסטודיו 52, שבהנאו שלייד פרנקפורט, לא היתה מסיבה של זונות אלא מסיבת סווינגרים, של אנשים רגילים לגמרי, שבאים בשביל לגוון.
בעקרון יש כל מיני סוגים של מסיבות סווינגרים, ברוב סוגי המסיבות, אלא אם אתה זיין על, אין מקום לרווקים, המסיבות יותר מיועדות לזוגות. רק מידי פעם, יש מסיבות לסווינגרים מסוג של גנגבנג, שאליהם מוזמנים גם רווקים, גם זוגות שהבעל רוצה לתת לאישה לקבל בגנגבנג, וגם בנות שבאות להשתחרר. חוץ מזה נדהמתי שהיחס נשים גברים היה בערך 1 ל-3. מתוך 150 חמישים איש, חמישים בנות, מכל הסוגים והמינים. ידעתי שנושא הזנות מפותח ולגיטימי בגרמניה, אבל פעם ראשונה אני רואה ארועים מעורבים של גברים ונשים, ואיך שעירום ומין מתקבלים כל כך בטבעיות גם אצל אנשים רגילים לגמרי, שפשוט מחפשים בילוי לאחרי הצהרייים. עצוב כמה שאנחנו רחוקים מהם בשנות אור...
עכשיו, אני רחוק מלהיות דוגמן, וגם לא מי יודע מה במיטה, וגם לא דובר את השפה, ולכן אני יותר נוטה לארועים של זונות/שחקניות פורנו, אבל בכל זאת הגעתי פעם ראשונה לארוע הזה, מתוך הבנה שאני די לוקח סיכון
ואכן, נאלצתי להסתפק בפירורים, אבל גם זה היה המון. עם כל הרבה בחורות, למרות שהייתי לגמרי אווטסיידר, פשוט נהנתי. עברו 5 שעות בלי שהרגשתי, כולל ארוחה.
בשבוע הבא ה-28 למאי, עוד מסיבת גנגבנג בסטודיו 52 שבהנאו, מאוד ממליץ.
אין חובה להרשם מראש, אבל אם בכל זאת נרשמים מראש אפשר לקבל הנחה של 10 יורו דרך האתר joyclub.de, ואז עולה 70 יורו. אחרת עולה 80 יורו.