כ תאילנד - סקס אדיר

תאילנד

1
חזרתי אחרי כמעט חודש בתאילנד אחרי התלבטות קשה היכן לטוס,כמובן היעד של מזרח אירופה,או גרמניה מאוד קרץ לי אבל חשבון פשוט של הכסף נתן לי להבין שתאילנד זה היעד העיקרי שאני אחזור אליו.לצערי כמעט לא היה לי זמן לעבודת הכנה באפליקציות.המטרה היתה להשיג מישהי שתתאבד עלי בשירות ולהתפרע בסקס הכי טוב שאוכל לקבל.
הגעתי לפטאיה,לקחתי מלון טוב ומפנק ב 110 ש"ח.פתחתי שני מכשירים עם כל האפליקציות הכרויות הידועות טינדר וכו..ותןך זמן קצר הגיעו הצעות.כרגיל זמן קצר זה 1000.שיריינתי את עצמי עם ויאגרה..וקדימה.הראשונה שהזמנתי היתה pooo בחורה בת 31 נמוכה מאוד שמנמונת ובעלת עבודה רגילה כלומר הכסף הזה זה אקסטרא,בחרתי אותה כי היא לא ניראת טוב לעיניים מערביות.רציתי לבחון את הנקודה כמה התאוריה שלי תפגע במטרה.הגיעה אלי לחדר בחורה שניראת סביר+ התמונות לא החמיאו איתה,שילמתי לה מייד 200 למונית שהביאה אותה,והתחלנו להתפנק.מלבד הפנים,שבאמת לא כוסית הגוף והכל היה מדהים...רימינג עצבני ניסיונות שלה לאוראלי עמוק עם גאגים עצבניים...אנאלי נהדר...ואז החלטתי לבחון כמה כוח סיבולת יש לבחורה למכות בטוסיק..וזיון אגרסיבי מאוד בטוסיק בפה בכוס...היא קיבלה הכל בהכנעה מוטרפת...אחרי כמעט שלש שעות ו2 גמירות מצידי שיחררתי את הבחורה עם 1000 באט.(עצם הרעיון של מה שקבלתי וכמה ששילמתי...עד עכשיו גורם לי לתהות עם זה חלום).
בערב יצאתי לסיבוב הרגיל בפטאיה..מועדונים וכו...המטרה היתה לא לאסוף בחורה זונה אלה לסמן מטרה של בחורה שאף אחד לא מסמן ולעבוד עליה...באחד המקומות שהציעו מסג קלטתי בחורה לא צעירה(סביב 38) עם שיער אסוף מאוד מוקפדת ישר קפצתי למסג איתה,לא ניסתם לפתות בשום דרך..היתה מאוד מקצועית,האנגלית שלה להפתעתי היתה לא רעה..יש לה ילד אחד ממש גדולבן 20 היא אלמנה...ואין לה חבר..שאלתי אותה למה?-היא אמרה כי כולם חושבים שאני מבוגרת ולא יפה.-אני בליבי אמרתי מגניב...את המטרה הבאה...חזרתי בלילה מסיבוב בוולקינג סטריט..הלכתי לישון בבוקר לזיקפת בוקר הזמנתי נערה שמנמונת ...נתנה מציצת בוקר מופלאה סגרנו על 1000 כולל המונית...חזרתי לנמנמם..צהריים התעוררתי הלכתי למסג אצל המבוגרת...שמחה לראות אותי והפעם לקחתי שעתיים מסג וסיימנו בטיפ שמן...
חזרתי לחדר הזמנתי כוסית על...סטייל סינית מדהימה...אבל תאילנדית.היתה זיון סתמי וגרוע מציצה לא עמוקה פה קטן נשיקות מעפנות בקיצור עשיתי ביד כדי לגמור-עלתה לי 1400.מסקנה לא לקחת כוסיות על...בערב הלכתי שוב לסיבוב בוולקינג סטריט קפצתי למבוגרת קניתי לה אננס(רומנטי ב 20 באט).התלהבה מהיחס החם.
בלילה חזרתי לחדר אחרי שאספתי מישהי מהטיילת...היתה נפילה כוס מסריח ...נתתי לה 500 באט שתצא מהחדר שלי...התקשרתי לpooo שכברהיתה ישנה בחדר,הערתי אותה...אמרתי לה שאני מאוד מתגעגע שרק תבוא לישון איתי...אחרי 30 דקות היא הגיע...מיותר לציין שהיא לא ישנה כל הלילה..פרקתי לה כל נקב.
למוחרת בצהריים הלכתי למסג...היא היתה מאושרת הזמנתי אותה לאכול ביחד...היא צריכה לשלם קנס..בקיצור שילמתי את הקנס ויצאנו לאכול..הייתי ממש רומנטי..קצת נשיקות וזהו.ב 2200 החזרתי אותה לחדר שלה..היא הבטיחה שלמוחרת היא תהייה איתי כל הלילה.
למוחרת בבוקר הזמנתי מציצת בוקר...בגיעה אלי בחורה בסגנון ברזילאי עם תחת שובב מעט מלאה...נתנה עבודה מהסרטים...נתתי לה 1000. חזרתי לנמנם..אחהצ לקחתי את המובגרת לארוחה..והיא באותה רגע התנהגה כמו חברה לכל דבר..קנתה לי מלא דברים לאכול לשתות וכו..יצאנו להסתובב וסיימנו במלון...וכאן חיכתה לי הפתעה..מדובר באמזונת סקס...שלא הזדיינה מלא זמן..פשוט אכלה אותי טרפה אותי לא אמרה לא לשום דבר...התפרעה בטירוף..נהנתי כמו שמעולם לא זיינתי...ואני מדבר על לעשות הכל מהכל...נרדמנו מחובקים..בבוקר נתתי לה 2000 באט.למוחרת היה אותו סיפור..שבאתי לתת לה 2000 היא אמרה שזה הרבה ו1000 מספיק לה.-באותו רגע התאהבתי.היא לקחה 3 ימים חופש..ולקחה אותי עם האופנוע שלה לטייל במלא מקומות שתיירים לא הולכים...זיונים מטורפים וכו...מעולם לא זיינתי כלכך הרבה וכלכך טוב...היתה עושה בי רימינג חודרני מטורף...אנאלי...מריחות זרע בליעות זיונים אגרסיבים מאוד....היתה גומרת בטירוף ותוך חצי דקה היתה מוכנה לעוד סיבוב...אחרי תקופה נהדרת כזאת החזרתי אותה לעבוד שבלילה היתה מגיעה לישון אצלי לזיונים לתוך הלילה...מה שהיה משאיר לי את הבוקר לזיוני בוקר וצהריים.הייתי מזמין בחורות לחדר רובם היו נחמדות אבל כמה מסקנות...בחורה שמגיעה עם גל לסיכוך בכוס זאת בחורה עובדת...שבכוס שלה עבד יותר מידי...הגיעה אלי בורה שאחרי שעה של זיון חזק היא התעלפה...לא מסוגלת יותר נגמר לה הכוח...נתתי לה 500 באט ושתעוף קיבנימט...בקיצור המסקנה ללכת על הלא מקצועניות.אחרי שבוא נוסף הזמנתי לבוקר בחורה בת 30 שניראת פיצוץ...היא בעלת עבודה נורמאלית..ויש לה יום חופש...היה זיון פסיכי טוב מאוד...החלתי לשחרר את הזקנה ולהכניס את הצעירה לעבודה בלילות...היא קיבלה מימני 2000 +500 למונית.נשארנו זוג עד היום האחרון ...היא היתה הזיון היקר ביותר שלי...אבל עשיתי איתה דברים מטורפים...הלכנו ביחד לגוגו באר ואספנו בחורות לשלישיות...הבחורה חולה על ללקק כוס..(בחורה לשישית בחדר זה תוספת למלון 500 באט-קחו בחשבון)בקיצור כל הפנטזיות על שלישיות הבחורה עזרה לי להגשים...עדין לאקחת בחורה מגגו באר ולזין 2 בחורות ביחד כל הלילה עלות כולל שתיה וכו 700 ש"ח...לא דומה למחירים בארץ או בגרמניה...
עברתי חופש הטובה ביותר בחיי וכמי שמכיר את המזרח ואת תאילנד הפעם היתה הטובה ביותר .
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”