כ צריך המלצה למקום שפתוח בשעות היום באיזור סוקומוויט סוי 19 (לא רחוק מקאו-בוי) - סקס אדיר

צריך המלצה למקום שפתוח בשעות היום באיזור סוקומוויט סוי 19 (לא רחוק מקאו-בוי)

1
אני מגיע לבנגקוק ויש לי חלון זמן מאוד צפוף בין 8 בבוקר ל 12 בצהריים, זמן מקומי של תאילנד, אני בסוי 19 לא רחוק מקאו-בויי, אבל קראתי שקאו-בוי לא כל כל פעיל בשעות היום.
אני מחפש את המקומות האלו שבוחרים בחורה או ליידי-בוי מתוך מבחר, לוקחים לחדר לשעה, נכנסים לג'קוזי ואז למיטה.
רצוי מקום עם ליידיבוי כי בא לי לגוון קצת, אבל גם המלצות למקום של נשים זה יהיה טוב.
אשמח להמלצות.
ואם מישהו פה גר בתאילנד אני אשמח לקבל הדרכה אישית. אני מוכן לשלם - העיקר שלא אצטרך לבזבז זמן בשיטוטים!

Re: צריך המלצה למקום שפתוח בשעות היום באיזור סוקומוויט סוי 19 (לא רחוק מקאו-בוי)

2
madpanda123 כתב: 28 אוקטובר 2022, 18:28 אני מגיע לבנגקוק ויש לי חלון זמן מאוד צפוף בין 8 בבוקר ל 12 בצהריים, זמן מקומי של תאילנד, אני בסוי 19 לא רחוק מקאו-בויי, אבל קראתי שקאו-בוי לא כל כל פעיל בשעות היום.
אני מחפש את המקומות האלו שבוחרים בחורה או ליידי-בוי מתוך מבחר, לוקחים לחדר לשעה, נכנסים לג'קוזי ואז למיטה.
רצוי מקום עם ליידיבוי כי בא לי לגוון קצת, אבל גם המלצות למקום של נשים זה יהיה טוב.
אשמח להמלצות.
ואם מישהו פה גר בתאילנד אני אשמח לקבל הדרכה אישית. אני מוכן לשלם - העיקר שלא אצטרך לבזבז זמן בשיטוטים!
באמת אף אחד? :(
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”