אהלן
זה הרבה זמן שאין משהו "טוב" באזור הדרום וחבל שככה. חוץ מזה שבשאר ההודעות על הדרום מדברים הרבה על "סיון" מאשקלון ועוד מישהי מאופקים בת 32. העניין הוא שיש מספרי טלפון אבל אף אחת מהם לא זמינה ובטח גם לא עונה...
בקיצור ליטל, בת 23 מאופקים. הייתי אצלה נראית מלאה גוף מצוין. הגעתי אליה לדירה הפרטית שלה באופקים, דירה נחמדה וריקה מריהוט. סיפרה קצת על עצמה ועל זה שיש לה 2 ילדים וקצת בעיות של כסף וכו'... משם המשכנו לחדר היא הורידה את הבגדים ונגלה לעיני גוף מהמם... כמו שאמרתי קצת מלאה אבל בהחלט לא שמנה. רגליים יפות, בטן נעימה וחזה בינוני... התחלנו בנגיעות קלות וניסיתי לנשק אותה בפה - היא לא ממש הסכימה. היא התחילה ללקק אותי והשכיבה אותי על הגב כדי להתחיל למצוץ (ניסתה לתקתק אותי) אני קצת לא רציתי ואמרתי לה שאני רוצה לרדת לה. היא הסכימה ושכבה על הגב אך לצערי היה לה ריח לא נעים ונאלצתי ככה בעדינות לוותר על הירידה שרציתי לתת לה... לא עבר זמן זמן קצר וכבר נכנסתי אליה כשהיא שוכבת על הגב... הסכימה לעשות דוגי אבל שביקשתי ממנה לגמור לה בפה ביקשה תוספת של 50 שקל... החלטתי לוותר וגמרתי בקונדום. כל הסיפור נמשך 35 דקות וכבר היה כלא היה...
אני באופן אישי מאוד אוהב לרדת - אבל בגלל הגועל שהיה לה שם אז מאוד התאכזבתי.
והנה הסיכום שלי:
ליטל מאופקים בת 23 - 0527236935
מראה - 6
ביצועים - 4
מחיר - 150 שקל
תקתוק - מנסה לתקתק
הגיינה - 4
אני לא חושב שאני אחזור אליה - אבל אתם תחליטו בעצמכם!!!
תהנו