כ דניאלה פרטית מראשון לציון - סקס אדיר

דניאלה פרטית מראשון לציון

1
קיבלתי את הנייד שלה ממשתמש כאן בפורום,דיברתי איתה בנייד אמרתי לה שהתכתבתי איתה במייל לפני 3 חודשים (שזה היה שקר).

בקיצור קצת סמול-טוק ודיבורים אמרתי שאני מחפש קשר דיסקרטי עם תמיכה-היא הודתה שקצת פירסמה את עצמה אבל לא אמרה איפה בדיוק,אמרתי לה שראיתי אותה בפורום אטרף היא לא הכחישה-זאת סתם הייתה אינטואיציה.

בשיחה איתה נתנה לי תיאור שלה כאילו מדובר בדוגמנית המאה... חזה גדול עומד בת 24 שחומה (כנראה תימניה) 1.60 יפה מדליקה כוסית מהממת בקיצור לא נישאר מילה אחת טובה שהיא לא הזכירה.
רוצה להפגש בצימר ברחובות,טענה שזה אחלה מקום ושם היא נפגשה עם האקס שלה והיא רוצה על הכול 1200 שקל.

היא מעדיפה קשר על בסיס שבועי וכנראה שהמחיר אמור לרדת קצת.

זה הנייד שלה... דניאלה 052-4135360

נשמע יקר לא???

הפרופסור2014-01-24 22:15:03
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

2
בהחלט יקר. לפי מה שכתבת, אני מתרשם שהיא מעריכה את עצמה הערכת יתר, או (יותר גרוע) מחפשת בשביל לא למצוא.
אני הייתי מהסס להתקדם ללא מידע נוסף, דוגמת חוות דעת אמינה או לפחות תמונה. לחלופין, אם הצימר ברחובות לא יקר, הייתי שוקל מפגש מותנה בשיחה ראשונית להתרשמות הדדית - לפי נסיוני רוב הבנות מסכימות לכך.

3

היא פרסמה ב'דייט69'.
פניתי אליה, ענתה די מהר.
סירבה לשלוח תמונה, התעקשה על פגישה "ואז תחליט".
אז הסכמתי ואמרתי לה שניפגש, אבל קרוב אלי (שהיא תיסע, לא אני...)
ואז עברה מיד לפגישה בצימר ברחובות. דילגה בקלילות על הפגישה הראשונית "כדי להחליט", והגיעה לענין.
אמרה שבצימר הזה היתה נפגשת עם הקודם שלה, שבינתיים עזב לחו"ל.
לא הסכמתי בסופו של דבר, כי מי שלא שולחת תמונה שלה היא בד"כ כוניפה...
נשמעה ממהרת להשיג את ההכנסה שאבדה.

המחיר של 1200 הוא שגרתי לסוג זה של בנות. יש דרישה גם ל- 1500 ואפילו 2500.. (לא כולל הצימר). אלה בנות שרוצות להביא את ההכנסה החסרה להן במינימום של זיונים..
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”