כ בבדיקת מנהל להיסטוריית אמינות - סקס אדיר

בבדיקת מנהל להיסטוריית אמינות

1

ליסה גנבה אותיייייי

הייתי אצל הזונה ליסה ואז שנכנסתי לחדר קיבלה אותי אמרתי לה שאני צריך שירות טוב בשביל לבוא תמיד ואז פתאום ראיתי אותה כמעט צועקת עליי קול בינוני ואומרת אני לא צריכה את הטובה שלכה ולא של אף אחד נו אני אעבור על זה אחר כך התחלתי להוריד את המכנס שלי פתאום היא אומרת לי תעצור למה תשלם 300 שיקל לפני הכל איזה יחס היא תייחסת לא דיברתי שילמתי אז היא בקשה ממני ללכת ולתקלח ואז כשנכנסתי להתקלח ליסה הלכה אל המכנס של י וגנבה 200 שיקל ואז באתי והתחלנו בסקס אל תגע בו ואל תגע בו פשוט גועל ואחר שיגמרתי מהדבר הזה שדומה לסקס הלכתי הביתה ובדקתי 1200 שיקל שלי חסרות 200 שיקל התקשרתי לחבר שלי שגם היא אצל ליסה וספרתי לו כל שעבר עלי היום כולל שהיתי אצל ליסה הוא אמר לי חכה רגע גם אני אבדתי כי 100 שקלים בתוך חודש אמרתי לא תזכר באיזה ימים היוא אמר באותו ימים שהיתי אצל ליסה וא נזכרתי(שנכהסתי למקלחת) ואין סיכוי שהכסף נפל וליסה לא גנבה כי הכסף היא נמצא כולו בתוך סקית ואם זה הי נופל היא נופל כל הכסף והנוסף ליזה אני שיצאת י מחדר של ליסה מצאתי את הסקית קשורה אבל בדרך לא דומה איך שאני קושר

ולכן אני מזהיר כל אך שלי סקס אדיר שיזההר מהגנבת מהנובלת הזווו

בבדיקת מנהל להיסטוריית אמינות

2

sexx היקר

הסיפור אכן נוגע ללב. אבל קח הערה תחבירית קטנה לתועלת הקוראים -

כמו שאתה מצפה מהנערות שיְפשקו עבורך פישוק רחב, מדוע לא תפסק אף אתה את פסקאותיך עבורנו?

גם שורה חדשה זו אופציה.

גוש הטקסט הבלתי מפוסק שלמעלה - לא ממש קל לקריאה.

Biv
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”