כ פרטית חזה גדול + שרות ענק - סקס אדיר

פרטית חזה גדול + שרות ענק

1

הייתי בשבוע שעבר אצלה, אני תמיד ממתין כמה ימים לפני דווח, מפאת הדיסקרטיות. מיקום- צפון ת"א, נוח, דיסקרטי, יש חניה, דירה שלה פרטית גדולה ומפוארת. חזה ענק טבעי, פנים יפהפיות, גוף-טיפה מלאה. מחיר-200 לאקט אחד חצי שעה מלאה 300 לפעמיים. לקחתי את מסלול ה300 זרמה ל40 דק', פעם מציצה בלי גומי לא עד הסוף ופעם מספר. גוף משגע לטעמי, מריחה טוב ועושה רושם שהיא מאוד היגיינית, מקום נקי מאוד, המגבות מריחות טוב, בקיצור משקיעה בתפאורה. מחרמנת את הגוף בטירוף באיטיות ובמיקצועיות, מציצה מדהימה עם ויברציות של הפה והלשון שלה. סקס בדוגי ואז במסיונרית. מאוד מקצועית עושה רושם של נהנית, גונחת, מושכת את הישבנים שלי אליה, שריטות קלות מציפורניה המטופחות.

עכשיו-אשתמש בשיטה שלמדתי כאן ואראה אם היא עובדת.

מי שישלח לי בפרטי שם ומס' טל של פרטית יקבל ממני את הפרטים של הפרטית שלי. פרטית שלי תמורת פרטית שלך - פייר לא?

רק בפרטי וקודם לשלוח אלי ואני אעמוד במילה שלי בלי התחכמויות ובלי בטיח, מי שלא סומך שלא ינסה. סליחה על האגרסיביות הקלה.

שלכם גלעד.

No Regrets

3

שמעו אני מאוד לא אוהב את התופעה הזו שקימת כאן ולדעתי צריך לשים לה סוף יש פורום מיוחד לדברים מסוג זה רוצה תעשה את זה שם יש גם פורמים פרטים סגורים אבל לעשות את זה ככה לדעתי לא ראוי

יכול להגיד גם שהיו פה אנשים שהבאתי להם בחורה בלי אפילו לבקש תמורה זה פשוט מגעיל אותי הדיון

GOODGOD2008-10-22 18:26:4

4

סליחה מכבודכם GOODGOD וVERBLE,

אם תבדקו את ההיסטוריה שלי תראו שאני נותן הרבה דיווחים, וגם בפרטי עזרתי מס פעמים לחברי פורום אנונימים, מה עם לחלוק? לא פייר שכל אחד שומר לעצמו. נקודה. זה רק מדרבן אחרים לחלוק לא כך? אני לא חושב שזב לא ראוי, מצד שני כן התנצלתי על האגרסיביות שבפניה זו. אני עומד מאחרי מילתי אחזור לכל אחד במהירות האפשרית.

בתודה גלעד.

No Regrets

8

טוב אני מרגיש שיצרתי כאן משהו לא בריא בלי כוונה.

אני נותן כאן את הפרטים, אבל - רבאק תתחילו לחלוק ולדווח,תתנו ותקבלו.

שם: קרי KERRI

כתובת: ארלוזורוב פינת וויצמן (היא כבר תתן לכם מיקום מדויק, נשמור לה ולנו קצת על הפרטיות)

טל: 052-591-7625

החותם בתקווה,

גלעד.

No Regrets
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”