כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - דף 7 - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

61

חברים יקרים,

הייתי אצל אנגלינה היום לאחר הרבה זמן שניסיתי לקבוע איתה. אני משער שהדווח שלי היה ארוך הרבה יותר אם הייתי מגיע לפני כחודש אבל בינתיים, כפי שכתב פרפר לפניי, כ"כ הרבה חברים כתבו עליה שבאמת כל המוסיף גורע.

רק אחזק את דברי רוב הכותבים - היא מדהימה, נחמדה, GFE מספר אחת בת"א לעניות דעתי, טעימה בטירוף, נענית, משתפת פעולה ונהנית מאוד מסקס.

אקווה שנפגש בקרוב מאוד (מאיפה אאסוף עכשיו עוד 600 ש"ח ?), ונעבור לשיעור שני

לא הזדהתי אצלך בתור הצרפתי - אבל אני משער שאת יודעת עכשיו למה אני נקרא כך.

דיפלומה בלשון צרפתית...

62
אנג'לינה, המניפולטיביות שלך היא ה- turn-off הכי גדול שיש (אני מדבר מבחינת הלקוחות שלך פה, לא מבחינת החבר שלך, שאני מקווה שאיתו את קצת יותר כנה), אז עשי לנו ולעצמך טובה ותפסיקי עם זה.

און טופיק, את חרמנית והחבר שלך ישן - לכי לאונן או הזמיני זונה, זה מה שכולם פה עושים.

63

אנג'לינה יקרה אני חייב לציין שאת מדהימה ומיוחדת והייתי רוצה להמליץ לך על קצת יותר השקעה במשחקים בפי הטבעת כגון דחיפת אצבעות לתחת עיסוי ואפילו ליקוק אז אם את בעניין זה משפר פלאות את החרמנות וזה בהחלט משהו שרוב הגברים מפנטזים עליו מעבר לזה אני חושב שאת נהדרת אז קצת סרטים כחולים וקצת משחקים אנאליים לנו הגברים וזה יהיה מושלם. אני אישית מת שתזייני אותי בתחת .

65

לפני חודש בערך נפגשתי עם אנג'לינה.

אחרי קושילתאם מועד הגעתי ומצאתי כוסית אמיתית. התמונות שלה אמיתיות. יש לה גוף של נערה עם חזה ענק וסקסי, פנים יפות מאד, בקיצור - כוסית אמיתית.

הבעיה היחידה היא שהיא לא נותנת את כל זמנה לגבר שאיתה, ובין לבין עושה שיחות שיכולות להימשך כמה דקות כל אחת. מצד שני, היא לא עומדת עם סטופר ומגרשת אותך אחרי 60 דקות.

לסקס עצמו. GEF מושלמת.

התחלנו עם נשיקות ומזמוזים, אוראלי הדדי (היא מכוונת אותך כדי שתוכל לגמור = נהניתה יחד איתך). המציצה שלה מצויינת, וכמעט גמרתי לה בפה (היא ביקשה שלא) די מהר. עברנו לסקס. היא רכבה עליי, הסתובבה, השתוללה וממש זיינה אותי. חוויה.

לאחר מכן מקלחת, סיגריה ולמספר השני. הבחורה ירדה שוב בצורה מושלמת. לאחר מכן השכבי אותה על המיטה, ירדתי לעמידה על 4 עלהרציפה וזיינתי אותה חזק. היא צרחה, השתוללה, נגעה בעצמה ובי, וחירמנה אותי מחדש תוך כד זיון.

הבחורה יודעת את העבודה, נהנית ממנה, ובהחלט זיון מושלם.

לסיכום:

מראה - 9

GEF - 8.5 (בגלל הטלפונים)

זיון 9.5

66

גורדון, הבנתי וגם אחרים הבינו שלי ולך לא הייתה כימיה.

אמרת את מה שיש לך להגיד ואשמח אם תפסיק לשדר אנרגיות שליליות, אם יש לך מה להגיד לי בנוסף אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי.

ההנהלה ביקשה ממני לחדול לנהל שיחה בעיניין הבעיה שלי עם החבר ומי שרוצה יכול להמשיך לכתוב לי בפרטי.

תודה ויום מקסים.

67
עצה ידידותית, חבר/בעל/יזיז הם לא במסגרת הפנטזיה שלנו אז אל תספרי לנו עליהם בבקשה.

ולגבי החבר שלך יש לו בעיה של שפיכה מוקדמת וכמה שתטפלו בזה יותר מהר יהיה לכם יותר טוב, אנחנו לא מומחים אבל יש טכניקות טיפול שניתנות לישום.

70

וואו!!!.

לאחר אין ספור מאמצים, וכמעט יאוש מוחלט, השגתי היום את אנג'לינה, חזרתי אליה לביקור שני.

לא אאריך בפרטים, רק אציין ואומר שהיתה חוויה אמיתית...

ולך, אנג'י מתוקה:

תודה על ארוחת הבוקר המשותפת,

תודה על הקפה,

תודה על סגנון השתיה שהזמנת לטעמי,

תודה רבה על כל הכיף שעשית לי הבוקר.

וכמו שהבטחתי לך, אני עוד אשוב!

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”