כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 6 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

52

פשוט אתה מדבר שטויות ומגזים קצת הרבה בתיאורים ,בקצב הזה שאתה מדמיין אז בהחלט צפויה לך אכזבה כי שום בחורה פרטית ברמה של אנגלינה לא תעשה את זה ללא קונדום ולא משנה עד כמה מידת החרמנות שלה תהיה באותה רגע. באמת קצת קשה להשיג אותה בזמן אחרון אבל זה משום שיש לה גם חיים רגילים, לימודים ועבודה נורמלית לכן היא לא יכולה לעבוד בכל יום.

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

53
מה קרה לך יוסי? אני מתפלא עלייך...... פשוט תקרא עד הסוף לפני שאתה מגיב לבחור עם חוש ההומר.... זה לא באמת היה!!!!!!!!!!!! הוא המציא מה שרצה שיהייה כי היא לא עונה או לא זמינה או לא לא משנה מה......... בכל אופן יופי של סיפור ולשמחת כולנו טובשזה באמת לא קרה כמו שהוא סיפר........ עכשיו רק נשאר שמישהו כבר ישיג אותה ויתן לנו דיווח אמיתי נוסף.....
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

55
יוסי תרגיע קצת אנג'לינה אומנם לא הספקתי להיפגש אבל היא עובדת במשרה מלאה ומי שניסה לתפוס אותה ודאי שם לב שהיא בעבודה אינטנסיבית במשך כל שעות היום אז אל תהיה תמים היא פוגשת הרבה יותר מ 3 ליום :-)
סחבק גמיש אבל עם סטנדרט גבוה ;-)

56

[QUOTE=ran_jjj]יוסי תרגיע קצת אנג'לינה אומנם לא הספקתי להיפגש אבל היא עובדת במשרה מלאה ומי שניסה לתפוס אותה ודאי שם לב שהיא בעבודה אינטנסיבית במשך כל שעות היום אז אל תהיה תמים היא פוגשת הרבה יותר מ 3 ליום :-)[/QUOTE]

ran_jjj לפני שאתה בא לעזרתי ומנסה להרגיע אותי , בתור מי שלא היה אצל אנגלינה יש לך מידע נרחב על איך וכמה היא עובדת. אולי תרצה לספר לי ולחברי פורום כאן משהו שאנחנו לא יודעים אולי.

ידידי ran_jjj לפני שאתה בא ומרגיע אותי למה שאתה בעצמך לא תמזוג לך כוס מים ותשתה תחילה ...

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”