כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - דף 11 - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

101

שכחתי להוסיף שהיא רק השתחררה מבית החולים היום בשעה 6 בערב

[QUOTE=chief99]

ערב טוב לכולם.

טוב אני די התחלתי פה הרבה רעש ואחרי כל האירועים שהיו לי עם אנגלינה היא התקשרה אלי. ודיברנו קצת. היא תעתה ואני מבין למה הסיבות איתה והם מקובלות עלי. אני רק רציתי להבהיר לכולם פה ובמיוחד לסקפטים. מאוד הפריע לה על מה שהיא עשתה לי. בכל מקרה אני לא מכיר אותה ולא נפגשתי איתה אבל היום דיברנו והיא ביקשה ממני למסור שביום שבת היא עברה ניתוח להוצאת האפנדציד ולכן לא הייתה זמינה. אין לי יותר פרטים על מתי היא חוזרת לעבוד וכו אבל אני מניח שהיא תכתוב פה. בכל מקרה אני מניח שמי שפגש אותה זכה כי היא נשמעת לי אחלה בחורה בטל רק היא מאוד פדנטית בקשר ללקוחות שלה ויש בזה היגיון.

בכל מקרה ערב טוב

ואם אתם לא מאמינים לי אין לי בעיה לאמת את המידע עם ההנהלה.

[/QUOTE]

103

shlomzi

במקום להתעצבן ולהוציא אנרגיות שליליות, בבקשה,אתה מוזמן למצוא לך מכון או בחורה אחרת.... אתה תשלם יותר זול,אולי היא תקבל אותך בזמן (למרות שהרבה מייבשות בחוץ איזה חצי שעה או יותר), אתה תתוקתק כמעט בוודאות ותצא הרבה יותר עצבני מאשר נכנסת.

אף אחד לא מכריח אותך לבוא ואין לי מושג איך הגיע כל השרשור הזה לאן שהגיע.

שאלה לי אליך,ותענה בכנות.

האם התקשרת בשעות הבוקר או לפני שהגעת ליד ביתה כדי לבדוק האם היא זמינה ויכולה? אתה לא חושב ש-5 ימים זה המון זמן בשביל סיטואציה כזו?

אתה חושב שהיא זוכרת, או אמורה לזכור שיש לה לקוח בעוד 5 ימים?

יש גבול לכל תעלול.

אני קבעתי איתה,אמרתי לה אני בא בעוד שעתיים אפשרי? היא אמרה לי 3 שעות יהיה לי יותר נוח...קבענו ועליתי באיחור של 5 דקות בדיוק לתוך דירתה המדהימה.

נכון, היה לי קשה לתפוס אותה בטלפון עד לאותו הזמן, אבל ברגע שהצלחתי לתפוס אותה בנייד ולסכם איתה זמן,תוך 3 שעות זכיתי (וגם היא... ) לנשיקה.

אתה יודע מה? השאלה ששאלתי הינה שאלה רטורית, מאחר ואני די בטוח שלא התקשרת קצת לפני לוודא שאכן היא זוכרת אותך....אני מסיק זאת גם מתוך מה שכתבת בהודעתך.

אולי באיזה תיקתוקיה תהיה מרוצה מי יודע?

אנג'י - החלמה מהירה בייבי

104

וואי אני יושב וקורא את ההודעה שלך פעם שניה ופשוט מתחרפן.

אתה אשכרה קבעת לעוד 5 ימים ובאת מבלי להתקשר קודם? אתה ממש דפוק תסלח לי.

בפרט שאתה מציין שאתה מודע על כל ההברזות הללו,וציינת זאת גם לה בשיחתכם, מדוע לא עשית את הדבר הנדרש ביותר במצב זה והוא להרים טלפון?

חברים, אותי הוא לא הצליח לשכנע....אני מאמין שגם אתכם לא.

105

אני אחרוג ממנהגי ולמרות בלבולי הביצים שלך בונבון והרצון להתחנף למישהו או מישהיא אני אוסיף ואציין כי ביום שבת יום לפני המפגש אנג'לינה אמרה לי שהכל סגור למחר והיא רשמה אותי ביומן שלה (אם יש בכלל דבר כזה אצלה)

ואני חוזר ומציין שבשביל אנשים ללא ביטחון עצמי כמוך בונבון עם כבוד עצמי בתחתונים יש לי את הכל מתועד וכתוב, ככה שאת השכנוע שלך אני לא רוצה ובכלל לא מחפש

כמה שאתה פתאטי

אישה גומרת משמעו סקס טוב

108

שלומזי

אתה חצוף מארץ החצופים,ישראלי מצוי מהסוג הגרוע.

הבחור בסה"כ התלונן על שירות רע וזו זכותו, ואתה ברוב חצפתך מבלי להכיר אותו נותן לו חוו"ד פסיכולוגית בגרוש.

מטרת הפורום זה לשמוע ולהשמיע ואין לך זכות לסתום פיות לאנשים.

[QUOTE=shlomzi]

אני אחרוג ממנהגי ולמרות בלבולי הביצים שלך בונבון והרצון להתחנף למישהו או מישהיא אני אוסיף ואציין כי ביום שבת יום לפני המפגש אנג'לינה אמרה לי שהכל סגור למחר והיא רשמה אותי ביומן שלה (אם יש בכלל דבר כזה אצלה)

ואני חוזר ומציין שבשביל אנשים ללא ביטחון עצמי כמוך בונבון עם כבוד עצמי בתחתונים יש לי את הכל מתועד וכתוב, ככה שאת השכנוע שלך אני לא רוצה ובכלל לא מחפש

כמה שאתה פתאטי

[/QUOTE]

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”