כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 8 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

71
[QUOTE=אחים שלו גברים]אנחנו חלוקים עליך בנושא,
אנג'לינה הוד הבריזה למספר לא מבוטל של לקוחות שהגיעו אליה בעקבות התהילה לה זכתה בפורום כמות התרוצים שלה בנושא היא אינסופית אבל זו תופעה שהלכה והחמירה והיא לא ידעה איך להתמודד איתה.
כמו כן היציאה שלה שכל מה שמעניין את הלקוחות זה כסף ושאותה ממש לא ממש לא הייתה במקום.

מכיון שביקורת לא התאימה לה אז היא עשתה את הדבר הנכון והפסיקה לפרסם בפורום הפתוח, מה עוד שממש לא קשה לזהות אותה מהתמונות אותם העלתה וטוב שחסמה את הגישה אילהם.

[QUOTE=titi]

בוקר טוב לכולם.

לאחר כל מה שקרה בשרשור הפרסומי של אנג'לינה המהממת, והטרדות זוועתיות שהיא קיבלה במהלך הימים האחרונים, היא ביקשה מעמית מנהלנו המסור, לנעול את השרשור שלה בפורום פרטיות בלבד.

במס' הטלפון הפרסומי שלה: 050-3880035, קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותה, ולמאגר הלקוחות הקבועים שלה, היא נתנה אופציה אחרת להשיג אותה.

חברים שרוצים לדווח על חוויותיהם עם אנג'ילנה, יוכלו לעשות זאת מהיום רק בכתיבה בשרשור זה.

אנג'לינה מצידה, לא תגיב ולא תשתתף, ולא תיטול מהיום כל חלק פעיל בפורום.

אני מוצא לנכון לעדכן אותכם בכך, כדי שמכאן תיפול קריאתי על אוזניים קשובות:

שימו לב, מה אנו יכולים לעולל לבחורה מהממת, שבאמת נתנה בכל מפגש איתה, הרגשה כיפית שאין הרבה בנות בתחום שיכולות להתחרות בכך, ומס' חברים תמהוניים הרסו לכולנו את החוויה.

בואו מהיום והלאה, ננסה יחדיו להעלות מעט את רמת התגובות והדיווחים שלנו, כדי שלכולנו ייטב, וכדי שנוכל כולנו להפיק את המירב מפורום מכובד ויעיל זה.

והיה זה שכרינו.

[/QUOTE][/QUOTE]

אחים שלו סימנתי באדום את השאלה בעניין התמונןת מהו המסר??

72

מסכים לחלוטין עם אחים שלו גברים.

לדעתי, ניסחת את הדברים בצורה הכי נכונה, מדויקת, וברורה.

[QUOTE=אחים שלו גברים]1. זכרון סלקטיבי זה דבר נהדר.
2. הבעיה עם גברת הוד היא לא יכולתה לעבוד או לא, לא רמת השרות (שכנראה היא טובה) אלה ההברזות שלה מפגישות אותן קבעה, אף אחד גם לא היה כועס עליה אם כאשר לקוח היה מגיע אליה הייתה אומרת לו סליחה לא מתאים לי, אבל לגרום לאנשים להגיע לפגישה אותה קבעו מראש ולהשאיר אותם מול טלפון לא זמין זו הבעיה וזו תופעה שחוזרת על עצמה מאז שהיא עלתה לפורום.
3. ברגע שגברת הוד התחילה בלהכניס את חייה הפרטיים לפורום ביקשנו ממנה להפסיק, אנחנו מודים שמה שמנע מאיתנו ללכת לבקר אותה זה הידיעה שיש לה חבר מה שמבחינתנו זה turn off רציני.
4. את רמת הפורום מורידים שליחים מטעם כמוך החמושים בידע פנימי לכאורה שהם לא ששים להשתתף בו ותוקפים אנשים שכל חטאם היה לדווח על שרות לקוי שקיבלו.
[/QUOTE]

73
המסר פשוט מי שלא רוצה לחשוף את החיים האישיים שלו בפורום שלא יעלה/תעלה תמונות שכל כל קל לזהות אותו/אותה על פיהם.

[QUOTE=יונתן הקטן][QUOTE=אחים שלו גברים]אנחנו חלוקים עליך בנושא,
אנג'לינה הוד הבריזה למספר לא מבוטל של לקוחות שהגיעו אליה בעקבות התהילה לה זכתה בפורום כמות התרוצים שלה בנושא היא אינסופית אבל זו תופעה שהלכה והחמירה והיא לא ידעה איך להתמודד איתה.
כמו כן היציאה שלה שכל מה שמעניין את הלקוחות זה כסף ושאותה ממש לא ממש לא הייתה במקום.

מכיון שביקורת לא התאימה לה אז היא עשתה את הדבר הנכון והפסיקה לפרסם בפורום הפתוח, מה עוד שממש לא קשה לזהות אותה מהתמונות אותם העלתה וטוב שחסמה את הגישה אילהם.

[QUOTE=titi]

בוקר טוב לכולם.

לאחר כל מה שקרה בשרשור הפרסומי של אנג'לינה המהממת, והטרדות זוועתיות שהיא קיבלה במהלך הימים האחרונים, היא ביקשה מעמית מנהלנו המסור, לנעול את השרשור שלה בפורום פרטיות בלבד.

במס' הטלפון הפרסומי שלה: 050-3880035, קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותה, ולמאגר הלקוחות הקבועים שלה, היא נתנה אופציה אחרת להשיג אותה.

חברים שרוצים לדווח על חוויותיהם עם אנג'ילנה, יוכלו לעשות זאת מהיום רק בכתיבה בשרשור זה.

אנג'לינה מצידה, לא תגיב ולא תשתתף, ולא תיטול מהיום כל חלק פעיל בפורום.

אני מוצא לנכון לעדכן אותכם בכך, כדי שמכאן תיפול קריאתי על אוזניים קשובות:

שימו לב, מה אנו יכולים לעולל לבחורה מהממת, שבאמת נתנה בכל מפגש איתה, הרגשה כיפית שאין הרבה בנות בתחום שיכולות להתחרות בכך, ומס' חברים תמהוניים הרסו לכולנו את החוויה.

בואו מהיום והלאה, ננסה יחדיו להעלות מעט את רמת התגובות והדיווחים שלנו, כדי שלכולנו ייטב, וכדי שנוכל כולנו להפיק את המירב מפורום מכובד ויעיל זה.

והיה זה שכרינו.

[/QUOTE][/QUOTE]

אחים שלו סימנתי באדום את השאלה בעניין התמונןת מהו המסר??

[/QUOTE]

74
טוב לפי בירור איתה אז לידיעתכם עכשיו יש פקיד שעונה לי טלפון וזאת כדי לייעל את הזמינות ותעשו טובה תהיו בני אדם כי אין הרבה בחורות איכותיות בואו נתנהג בהתאם ( מוכר לי המשפט הזה מאיפשהו) וכך נהנה מהשירות של אנג'לינה..... שיהייה לכולכם המשך שבוע נפלא!
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

79
לאחים שלו גברים:
1. אני גם לא זוכר את האימרה שציינתה לגבי דבריה.
2. הבעת דעה זה טוב ויפה אבל בוא נראה אותך מתמודד עם התקפות שליליות מכל כיוון
במיוחד כשאתה עוסק במקצוע לא חוקי. היא עוסקת במקצוע מבוקש (על ידי אנשים
כמונו) ומנודה חברתית וחוקית. היא (וכל אישה אחרת) עובדת תוך כדי סיכון רב
והאם אתה מבטיח שהלקוח הבא הוא לא שוטר? זה לא פשוט ואכן היא בחרה לעסוק
במיקצוע בהבנה לסיכון שהיא לוקחת ובמקביל לחייה הפרטיים שלא ניתן לשים על
המתן, אז כל הכבוד לה ולנשים אחרות העוסקות במקצוע ומה שלא נותן לנו את
הזכות להתייחס אליה ולאחרות כזבל ושהן חייבות לנו משהוא. נכון זה מבאס
שהגעתה מרחוק והיא לא עונה, אבל למה להתעצבן? היא לקחה לך את הכסף וזרקה
אותך לכול הרוחות? זהו שלא, הדבר היחיד שבוזבז זה הזמן והוא עוד ימשיך להיות
מבוזבז לכל אורך חיינו על אין ספור דברים כי הרי אלה הם החיים. לסיכום הסעיף
כמו שמישהוא כבר אמר תיצאו לדרך רק לאחר וידווי הפגישה ועם עוד כמה מספרים
באזור.
3. לגבי התמונות, יפה שאתה יכול לזהות אותה ברחוב רק לפי תמונות הגוף כי הרי אין
עוד נשים בארץ ובעולם בכלל בעלות מבנה גוף זהה, זה פשוט לא אפשרי.
מה רציתה שהיא עוד תצנזר חוץ מהפנים שלה ושל אחרים בתמונות?
4. אני לא מושלם, אני רק בן אדם כמוכם.
Life Begins, Life Ends, In Between We Live

80
1. זכרון סלקטיבי זה דבר טוב ויכולת עריכת הודעות זה דבר עוד יותר טוב.

2. גברת הוד התמודדה נכון וביקשה מההנהלה לחסום את שרשור הפרסום שלה וחצצה בינה לבין הלקוחות על ידי פקיד(או יותר הגיוני סרסור) לאחר שרשרת הטעויות אותן עשתה בכוחות עצמה ודווקא את זה אנחנו מעריכים.

3. הבעיה היא לא שאנחנו נזהה אותה אלה שהמשפחה/סביבה שלה תזהה אותה ואנחנו חוזרים שוב על מה שאמרנו בעבר כל אחד יכול לראות מה הולך בפורום הזה כולל שכנים אחים צעירים חרמנים וכו' והם בקלות היו מזהים אותה לפי התמונות שהיא העלתה לא לפי התמונות בהודעה בסקסאדיר.

4. אנחנו דווקא מושלמים כי שלמות זה עינין יחסי ואנחנו רואים בעצמינו כמרכז העולםLOL

5. העקרון הובן יש לגברת הוד עדת מעריצים ברשות גון טיטי הגדול שעוזרים לה בחלוקת הכסף לעניים ושלא משנה מה המנהיגה שלהם תעשה הם יגבו אותה ולכן הויכוח/דיון הפך עקר.

[QUOTE=Carebear]לאחים שלו גברים:
1. אני גם לא זוכר את האימרה שציינתה לגבי דבריה.
2. הבעת דעה זה טוב ויפה אבל בוא נראה אותך מתמודד עם התקפות שליליות מכל כיוון
במיוחד כשאתה עוסק במקצוע לא חוקי. היא עוסקת במקצוע מבוקש (על ידי אנשים
כמונו) ומנודה חברתית וחוקית. היא (וכל אישה אחרת) עובדת תוך כדי סיכון רב
והאם אתה מבטיח שהלקוח הבא הוא לא שוטר? זה לא פשוט ואכן היא בחרה לעסוק
במיקצוע בהבנה לסיכון שהיא לוקחת ובמקביל לחייה הפרטיים שלא ניתן לשים על
המתן, אז כל הכבוד לה ולנשים אחרות העוסקות במקצוע ומה שלא נותן לנו את
הזכות להתייחס אליה ולאחרות כזבל ושהן חייבות לנו משהוא. נכון זה מבאס
שהגעתה מרחוק והיא לא עונה, אבל למה להתעצבן? היא לקחה לך את הכסף וזרקה
אותך לכול הרוחות? זהו שלא, הדבר היחיד שבוזבז זה הזמן והוא עוד ימשיך להיות
מבוזבז לכל אורך חיינו על אין ספור דברים כי הרי אלה הם החיים. לסיכום הסעיף
כמו שמישהוא כבר אמר תיצאו לדרך רק לאחר וידווי הפגישה ועם עוד כמה מספרים
באזור.
3. לגבי התמונות, יפה שאתה יכול לזהות אותה ברחוב רק לפי תמונות הגוף כי הרי אין
עוד נשים בארץ ובעולם בכלל בעלות מבנה גוף זהה, זה פשוט לא אפשרי.
מה רציתה שהיא עוד תצנזר חוץ מהפנים שלה ושל אחרים בתמונות?
4. אני לא מושלם, אני רק בן אדם כמוכם.

[/QUOTE]

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”