כ אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול - דף 10 - סקס אדיר

אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול

92

שלום לכולם!

אני חדש כאן בפורום וקראתי על אנג'לינה דברים מעולים. גם השירות, גם המראה, בקיצור כל החבילה. רציתי לשאול באמת אין טעם לכתוב לה בפרטי? רק טלפון? פשוט קראתי שקשה מאוד לתפוס אותה בטלפון, מה גם שאם כבר תפסת אותה וקבעתם אתה לא תמיד מצליח להיפגש איתה(לא רוצה להעליב את היפייפיה המתוקה הזו, אבל תגידו - היא באמת מבריזה?). אני פשוט גר בצפון ולא רוצה לנסוע סתם עד ר"ג בלי שאצליח להיפגש עם המדהימה הזאת. אז השאלה שלי זה לחברי הפורום הותיקים יותר- האפשרות היחידה זה טלפון ואם ענו לי ותיאמתי אני בטוח נפגש איתה?

ולאנג'לינה המתוקה - אני מקווה שנצליח להיפגש.

zooz

94

ל-uddla01 תודה על העזרה גבר!! אני מקווה שאני אצליח לפגוש אותה ולא לנסוע סתם מהצפון. תודה!

רק עוד כמה שאלות לי אליך(או למישהו אחר שיכול לעזור)- נראה לי שכבר היית איתה אז תגיד בשום אופן אי אפשר להתכתב איתה בפרטי? והפקיד שדברת עליו נמצא איתה בדירה?

והכי חשוב - התמונות בפוסט שלה אמיתיות? ובאמת היא כזאת מהממת במראה שלה ובסקס ששווה לנסות ולא להתייאש ולנסוע מהצפון עד אליה?

zooz

100

ל- uddia01 שוב תודה רבה על העזרה. שתהיה בריא, עשית לי חשק אדיר לפגוש אותה.לפי מה שאמרת היא פשוט נשמעת כמו איזו פנטזיה מסרט אירוטי או משהו דומה. טוב, השבוע יש לי קצת בלאגן, אבל בעזרת השם בשבוע הבא אני במרכז אז אני אנסה להיפגש איתה. נקווה שפנטזיה שדיברת עליה תתגשם!

ולך, אנג'לינה המהממת, מקווה שנצליח להיפגש שבוע הבא מתוקה!!!

zooz

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”