כ משתף אותכם בחוויה שהייתה לי ...| נעול - סקס אדיר

משתף אותכם בחוויה שהייתה לי ...| נעול

1
יום אחד נכנסתי לצט נענע לחדר זקוקה לכסף... כנראה שרוב החרמנים כאן בטח מכירים! פניתי לבחורה עם כינוי 2בחורות לעכשיו... ואללה 2 בחורות אמרתי מתאים לי ...אחרי התכתבות קטנה התברר לי שהם גרות בראשלצ ואללה קרוב לי ורצו שניהם 1000שח וכמו שאני חרמן עליהם בדרך הם חרמניות על הכסף שלי הורדתי אותם ישר ל800 שח.כעבור רבע שעה אני כבר מחוץ לדירה פותחת לי את הדלת בחורה מלאונת טיפה אבל נראת בסדר ... וכשאני נכנס אני רואה ילדונת נוספת בת 20 אולי עם משקפיים וגוף פשוט מדהים!!! נתתי את הכסף ואחרי מקלחת קצרה המלאונת כבר מתחילה במציצות וליקוקים מטורפים... הילדונת מצטרפת אחרי מקלחת אחחח הגוף שלה ... חירמנה לי את הצורה מצטרפת למציצה בחרמנות יתראחרי סט של מציצות משניהן ביקשתי שיראו לי מה הן יודעות לעשות יחד ואחרי שנייה הן מתחילות להתנשק ולרדת אחת לשנייה כמובן שהן לא מזניחות אותי ואחת מללקקת לי את הביצים...רציתי קצת יותר אקשן וביקשתי מהן לעבור ל 69...בלי היסוס אני שוכב לידן והן מתחילות בליקוקי כוס כמו שרק בסרטים הכחולים ראיתי.אני מלביש קונדום על הזין ובא לילדונת תוך כדי ה 69 המטורף שלהן ודוחף לה אותו בדוגי הבחורה מתחילה לגנוח כמו קונגו(שניהן חרמניות ברמות על)אחרי 5 דקות של דוגי בא לי את הצעירונת עם החזה המטריף והנערי קצת עליי מושיב אותה עליי תוך כדי כמובן הן לא מפסיקות להתנשק לסירוגין פעם איתי ופעם אחת עם השנייה הילדונת בעלת הכוס החלק ווהצר גומרת ואני מתחיל לרדת לה תוך כדי שהמלאונת מוצצת לי את הזין מלמטה...לצעירונת כבר כואב הכוס והמלאונת חרמנית עדין... אני מתחיל לזיין את המלאונת על 4 תוך כדי כך הרזונת עומדת מאחורי ומלטפת את כל גופי אני אומר לה ללכת להתנשק עם המלאונת כדי להידלק יותר והיא כמובן עושה זאת בשמחה ואפילו מעבר מתיישבת באמצע ומתנשקת שוב לסירוגין עם שנינו...ועכשיו בא לי לגמור ... אני מעמיד את שניהן על 4 תוך כדי מקבל מציצה משותפת ומתחלפת בין שניהן והזרע ... הזרע כבר עולה לי לראש אני בתוך סרט כחול רציני ביותר נותן השפרצה ששוברת את מהירות האור ולי את כל קווי הדמיון... אני נכנס להתרחץ בא ומתחיל להתלבש ...והן שואלות אותי מה זהו?!??! כן זהו הספיקה לי החוויה! היה מטורף ביותר תמורת 800 שח הגשמתי חלום ולא עם נערות ליווי מכאניות אלא עם שתי בחורת חרמניות שעושות את זה מהלב ! ממולץ ביותר להיכנס ולבדוק לפעמים בחדר תמיכה כספית אני בטיפשותי לא שמרתי את המס... בהצלחה לכל החרמנים!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”