כ ווילד, 1,200 שח - דף 2 - סקס אדיר

ווילד, 1,200 שח

11

היא כותבת ומציעה את עצמה בחופשיות תמורת כסף שלא יספרו לכם סיפורים. אני מכיר אותה. המחיר שלה בשמיים וההצדקה היחידה זה שהיא כאילו פרטית אבל רק כאילו.

היא יושבת שם באטרף וצדה לקוחות ,

מחיר מופקע תמורת מציצה וליקוק זה הכל.

היא מקצוענית ולא רוצה דיווחים רעים

ווילד, 1,200 שח

12
גם אני נפגשתי אתה.

פרטית לחלוטין, איכותית מאוד, בת כ 42-45.
עושה את כל מה שאמר greatass
יש לה חזה ענק מדהים גודל DD.
אוהבת סקס למגבילה בזמן מומלצת לחברה המבוססים.

ווילד, 1,200 שח

13
[QUOTE=מישהי ב-$ פרטית]

כאן ווילד, קינק, בכבודה ובעצמה.

רדו לי מהוריד. הפורום הזה מעלה בי גועל!!!!

אני מבקשת מהנהלת הפורום שתמחק את הדיון הזה.

[/QUOTE]

יש לי הרגשה שבחורה כצת שכחה שהיא בכל זאת "בחורה" (כדי שלא להגיד מילה גסה יותר) שעובדת ומקבלת כסף תמורת עצמה!!!!

ולא יותר מי זה! אין ספג שצריך להתייחס אליה בכבוד כמו לכל אדםת ואין שום רצון להטיח לה מוסריות, אבל נראה לי שהיא התבבללה כצת מה היא !!!

מה אתם אומרים?

WOW

ווילד, 1,200 שח

14

אוקיי...

קודם כל ,אני כל פעם נדהם מחדש מרמת התחביר פה בחלק מהתגובות..

מה שבהכרח מלמד שיש פה לא מעט אומללים.

ולאלי , תודה שאישרת את כל מה שאמרתי , אבל אם כבר לדייק אז עד הסוף.

אין לה חזה DD , יש לה קצת פחות.

והיא לא בת 42-45 , אלא באמצע שנות השלושים...

גם אם היא מזדיינת ברמות שבנות 30 היו יכולות רק לפנטז להגיע לרמות כאלה.

היא באמת הזיון הכי טוב שיש.

תיהנו.

ווילד, 1,200 שח

15
כל עוד לא מפרסמים טלפון או לינק לפרופיל הדיון הכללי מותר

לא הצלחנו לאמת את זהות הכותבת "מישהי ב-$ פרטית"
נא לשמור על תרבות הדיון וצורת ההתנסחות שלכם, בתודה

הנהלת הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

ווילד, 1,200 שח

18

או קיי...

מבקשר מכולם להכנס לפרופורציה ...1200 שקל בשביל זיון , אתה צריך להיות או מליין או מכוער או חולה באיזו מחלה או מיואש ברמות קשות ,או אחרי ישיבה ממושכת בכלא כדי לשלם סכום כזה על חברה נשית ...

את הבחורה הנ"ל אני מכיר מאטרף , היא שלחה לי תמונות פרטיות שלה ואין ספק שהיא בחורה מושכת וסקסית אבל היא חיה בסרטטטטטטטטטטט.

רק בגלל הגישה המתנשאת שלה לא הייתי זורק עליה 200 שקל, היא מנצלת את העובדה שיש מכורים למיניהם שמוכנים לשלם סכום מנופח מהתחת עבור זיון טוב ככל שיהיה זו סחטנות לשמה .

הברון שפיכענהאוזן

ווילד, 1,200 שח

19

סטאר דאסט..

למה נראה לי שנורא תיסכל אותך לדעת שהיית מוכן לשלם לאשכנזיה סקסית כל כך 1200 ש"ח תמורת שעתיים וחצי של שכרון חושים ונורא נפגעת כשהיא סירבה לך?

ואחרי שאני קורא את התגובה שלך אני מאוד מבין אותה , אגב...

אין לך מושג איזה פינוק הפסדת .

מעבר לעובדה שהיא סקסית יפיפיה ואת זה גם אתה יודע , אתה לא מבין איזה שכרון חושים מטורף שלא היה לך עם שום בחורה אחרת היית חווה איתה.

וכנראה שלעולם גם לא תבין...גם אם תשלם 1500 ש"ח.

והיית משלם...בינינו...

ווילד, 1,200 שח

20

לכל המלעיזים את אלה שהולכים לבחורות שהפינוק איתן עולה 1200-1500-2000 ש"ח, נא לא לשכוח כי שהרבה תלוי ברמת האמידות של הלקוח.
דוגמא מספרית: בן אדם שעובד בעבודה סטנדרטית עם שעות נוספות וכו', ומרוויח באיזור ה 6,000 ש"ח בחודש, עבורו ללכת לפינוק במחיר כזה זה בלתי חוקי בעליל כיוון שזה 25% מההכנסה שלו. כלומר הוא עובד שבוע שלם בשביל פינוק של שעה.
לעומת זאת, עבור אחד שמביא הביתה נטו 25 אלף ש"ח ומעלה, הסכום הזה אינו מהווה פונקציה כלל.
מי שמביא את הסכומים שבאמצע, יכול להרשות לעצמו כזה פינוק כחוויה מעת לעת.

לכן כשמישהו מספר שהלך למישהי בסכומים גבוהים, אין מה לקפוץ מיד ולהגיד "לא שווה יותר מ-200 ש"ח" . זו אמירה סובייקטיבית ולא אובייקטיבית.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”