כ דיווחים (לעוד תכניסו אותי לקבוצה הסגורה) - סקס אדיר

דיווחים (לעוד תכניסו אותי לקבוצה הסגורה)

1

לחובבי הפרטיות ובכלל , אוסף דיווחים שהחלטתי לשחרר

טוב תמיד חשבתי לרשום , פשוט פתחו פה פורום סגור מה שהורס את הכייף.
כל הדיווחים מלפני חודש בלבד , אקווה שתכניסו אותי לקבוצה הסגורה ואז אשתדל לדווח בסמוך.
בקרוב אני יעשה עוד סיבוב , ויעשה סריקה במחשב של קבצים ששמרתי עם טלפונים של פרטיות , מעוניין להכנס לקבוצה הפרטית פה וישתדל לדווח דיווחי אמת.
בנוסף אם תכניסו אותי היום כבר תהיה אולי הטבה לכלל הקבוצה.

נתחיל:

א.בן יהודה 32

השעה מאוחר בלילה ביום שישי .
במקום אין שום דיסקטיות , יש בלונדה בשם הילה שנכנסה עם חבר שלי , שלמרות שהיא כוסית הוא יצא מאוד מרוצה , בלונדה באמת כוסית ורזה , מסתובבת עם תחתון ומצחקקת.
לדעתי תקתוק שהוא לא רצה להודות בו.
אני אישית נכנסתי עם מישהי קצת יותר בוגרת , הבטיחה לי כייף חיים , סביב ה 35 , רוסיה , רזה , שער קצר עם פוני , לא זוכר את השם.
הבטיחה הרים וגבעות ושאני יהנה בפועל:

ההתחלה הייתה מפתיעה , ישר הציעה לי בתוך החדר אנאלי תמורת תוספת של 100 ו, ההצעה נדחתה בנימוס.
ההמשך היה שוב יפה , אמרה לי לעמוד והיא שכבה על המיטה שאני עומד מחוץ למיטה והיא מוצצת לי ככה את הזין , מלקקת את הבייצים , אחרי מציצה קצרה פתאום שמה קונדום , את האמת לא התנגדתי
אבל זה לא היה הסיכום , לבסוף גמרתי , היא קמה לה ישר להתלבש אחרי שסיכמנו מראש על שני מספריםץ
הפתעה לרעה , היא ציינה שהיא לא אוהבת את החדר (באמת קיבלנו שם חדר מעפן).

הערה :
א.מישהו אגרסיבי היה משיג איתה יותר דברים ומשאיר אותה בחדר.
ב.חבר שלי יצא גם די מהר.
ג.שומר נפשו ירחק מהמקום.

ב.אזור טרבסקי - כניסה ל שני מכונים.
יום שישי בערב , בטרבסקי יש שני מכונים , אחד בתחילת הרחוב ואחד בסופו.

בסוף הרחוב , מקום לא דיסקרטי , רועש , מוזיקה , בר מן זיין מוח שמציע לשתות ואוסף פרחונות שבהם אחת שמנה שהבר מן כמובן ממליץ עליה.
הרוב מחכים לבלונדה הגבוהה עם חזה גדול , מרוקאית , לא שאלתי שם. עליתי איתה והצעתי לה 500 ש"ח תמורת שעה שלמה.
היא בפירוש לא רצתה שעה שלמה וזה לא עניין של כסף , היא מעדיפה 10 דקות שאני יגמור מהר ואין לה כוח לחכות למספר שני.
חבר שלי נכנס עם מישהי רוסיה רזה , 1.60 , גם מבוקשת בדירה ותוקתק סביב ה 8 דקות + 10 דקות עד שהיא הואילה להגיע לחדר.

משם המשכנו לטרבסקי 4.

פה הופתענו לטובה , נכנסתי עם בחורה רזה עם שרשרת דקה , לינור לימור משהו שמתחרז בשם הזה.
הבטיחה שאני יהנה ואת האמת היא בכלל לא יודעת לענג גבר אבל החזיקה בחדר עד שגמרתי פעמיים והייתי קשה בכלל לא עמד הזין , כבר הייתי מסתול ועייף.
היא חמודה מאוד , וניסתה הכל שאני יגמור כולל לעשות בלי סוף ביד , ולמצוף בלי הפסקה.
אחרי איזה 35 דקות אני ויתרתי.

יתרונות : סבלנות של פיל , רזה , חמודה , אחת כזאת שעושה כל מה שמבקשים אבל הכל נעשה בצורה טכנית.
חסרונות : אחרי שגמרתי פעם ראשונה , לא נשארה איתי , ברחה וחזרה אחרי 5 דקות . בפועל היה עדיף פשוט לצאת ולבחור מישהי אחרת.
לא עושה כלום מעבר למה שתבקש , .

לסיכום : לשיכורים בלבד יחס הוגן , לאחרים פשוט לברוח.

ג.אזור הבורסה פרטית , רוסיה כוסית על ורזה , מציצה באזור הפיפ שואו , שכחתי את השם , אנשים מתחלפים כל שנייה , מוכנה לתת ויש לי את המספר הפרטי שלה , מגיעה לבית מלון תמורת 600 ש"ח ושווה
כל שקל. הטלפון אצלי אבל הבעייה שהיא חוקרת בטלפון איך מגיעים אליה , אותי היא זוכרת כי אוהבת רכבי ספורט , בכל מקרה אוכל להמליץ לה לקבל אחרים .

ד.מפגש עם פרטית שצדתי בצאט של נענע , הבחורה דיכאונית , אבל נראית סבבה , תוכלו לראות אותה באתר אטראף תחת הכינוי ירושלמית20/
אפשר לסגור איתה כל מחיר , מגיעה מירושלים לאזור המרכז , למעונייני בפרטיות כדאי. יש לי את המסנגר שלה , למעונינים רק בפרטי או תחת צירוף לקבוצ ה הסגורה.

ה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”