אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול
122אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול
123רק רציתי לשתף, כי אכן הבחורה מדהימה (וזה לא חדש),
לאחרונה היא החליפה את הנייד האישי שלה שאותו היא נתנה ללקוחות מיוחדים על מנת לעקוף את הפקיד.
וכן חברה גם הפקיד עושה עלינו כסף. האמת שאם היה לי תזמן הייתי מחליף אותו בעבודה. מאוד משתלם.
ותיהנו
125רציתי לשאול את כל הקבועים שלה אם היא מביאה בסופו של דבר לכל לקוח את הטלפון שלה כי אני רואה שכולם כמעט קיבלו ממנה את המספר(גם אני) ואם במספר הזה אתם קובעים איתה פגישות או שעדיין מתקשרים לפקיד?
ושאלה נוספת היא אם אתם כבר קבועים היא עושה לכם הנחה? או השמחיר אותו דבר
תודה מראש....
ויש לכם אחלה פורום.
126כן הרוב כבר כנראה קיבלו הנחה על לזיין אותה.
הכל חלק מההצגה כולל המתיקות והמיניות החתולית כדי למשוך אותך לעוד
ואף עמוק יותר.
עבורי האשליה נופצה ואני ממליץ כיום לא לפגוש אותה, אחרות עדיפות
עליה פי מאות מונים.
127אבל אחי זה הרי ברור שהיא מזוייפת כולה בנחמדות,אתה רואה גם בדיווחים שהיא מדהימה לכולם, היא שחקנית ושחקנית ממש טובה.
סתם עניין אותי זה שהיא נתנה לי את "המספר האישי שלה" אם זה באמת האישי או שכמו שאמרת מספר שהיא מחלקת לכולם כי עדיף קבועיים מחדשים לא?
אבל בקשר ללבוא אליה שוב אז היא אחלה זיון ונראת מעולה אז למה לא בעצם?
אף אחד פה לא מחפש להתאהב בזונה....
128אנג’לינה -אירוח פרטי / ליווי - דיון נעול
129[QUOTE=Carebear]כן הרוב קיבלו את "המספר האישי שלה" שנוטה להתחלף מידי פעם.
כן הרוב כבר כנראה קיבלו הנחה על לזיין אותה.
הכל חלק מההצגה כולל המתיקות והמיניות החתולית כדי למשוך אותך לעוד
ואף עמוק יותר.
עבורי האשליה נופצה ואני ממליץ כיום לא לפגוש אותה, אחרות עדיפות
עליה פי מאות מונים.
[/QUOTE]
היורשה לי לשאול, כצופה מהצד (שהעביר כמה שעות, בין ניסיונות DEBUGGING של מסד נתונים MYSQL תקוע, בקריאת כל השירשור הזה), למה בדיוק אדוני מתכוון?
דהיינו, שהרי האין זאת מן המבוקש לקבל יחס מסור ואדיב כדוגמת המתואר, שכל מעווינו הוא לקבל "טיפול" או "חוויה מתקנת", לעומת שאר התקתקיות ו/או נשים בחיינו שגורמות לנו להתחרט על טרחתנו לחזר אחריהן?
נכון שברמה האישית, פסאדו-פילוסופית, רגשות כנים ואמיתיים היו מועדפים, אך האם גישה של "אמת" הייתה מתקבלת בברכה לו הגברת הייתה ניגשת בקרירות שרירותית של "יאללה, נזדיין, והלאה", שומה עלינו לבקר "זיוף אמין" או לעודד משחק ברמה?
האם תוכל לפרט בבקשה באיזה אופן בדיוק האשליה נופצה לגביך?
ומדוע וכיצד לדעתך הנך נמשך "לעוד ואף עמוק יותר", שהרי אין זאת מן ההגיון בלבד שהגברת תרצה לשמור על בסיס לקוחותיה (ובסופו של יום, אם הם "מתמכרים" האין זאת בחירה/אשמה שלהם בלבד)?
אבקש סליחתך על הסקרנות הרבה, ובוודאי שאינך נתון תחת חקירת שב"כ.
מאידך גיסא, לאור ה...תחביב שבו אנו מצויים בכלל ולאור הפורום שבו אנו נמצאים כרגע בפרט, זאת מן המתחייב שאברר כמה שיותר פרטים לפני חתימת עיסקאות (כגון אירגון הפתעה ליום הולדתו של חבר טוב), ולפיכך אודה לך מאוד מראש על שיתוף הפעולה.
טוב, באופן אישי, הרגשתי אחלה, והרמתי לו אגודל חזרה.
130אני בהחלט מבין את carebear לגבי האשליה שנופצה. הייתי עם אנג'לינה שבוע שעבר והבחורה נאה מאוד, סקסית בטירוף, נותת יחס מעולה, אינטיליגנטית ומעניינת.
אולם מעל הכל, היא שחקנית ! ורבותיי, היא מצויינת בזה.
אם יש בזה מהשלילה? כנראה שלא שכן, הרוב המוחלט מבסוט מעל הראש.
גם לי היא עשתה טוב אבל האשליה אצלי נופצה שלדעתי היא זייפה אורגזמה.
היא גנחה, רעדה והתעוותה אבל מייד התייצבה על ארבע ורצתה לעשות לי טוב.
מהנסיון שלי, אחרי אורגזמה נשית, זה לא קורה.
אבל, שוב אני רוצה להדגיש - היא אחת ויחידה !!! ואני אשוב אליה בקרוב.