כ יעל מארחת פרטית / דיווח מוגבל - סקס אדיר

יעל מארחת פרטית / דיווח מוגבל

1

השבוע ביום המשפחה מצאתי את עצמי משועמם והאמת שהייתי די חם והחלטתי להעביר שעה בכיף בסקס מענג...הראשונה שחייגתי אליה הייתה יזיזה אך היא היתה עם המשפחה בארוחה אז התקשרתי ללה גרדיה אך הייתה שם יולי שכבר הייתי איתה אז נכנסתי לצאט בנענע בחדר תמיכה כספית ולאחר כ-3 בנות לא רציניות התחלתי לדבר עם מישהי בשם יעל.

יעל בת 24 מארחת לבד במשמר השבעה(ליד צומת בית דגן) פרטית לגמרי ועונה לטלפונים רק אחרי 5 בערב.לאחר פרטים קבענו שעה 7 בערב והיא נשמעה לי ממש מפתה...אתם מכירים את ההבדל בין לשוחח עם מישהי פרטית שמדברת בטלפון לבין פקידה או מישהי מקצוענית?אז נסעתי למשמר השבעה והיא כיוונה אותי לביתה היא בת 24-26 שיער שחור חטובה לא ממש רזה אך גם לא מלאה פנים יפות והכי חשוב מאוד אבל מאוד נחמדה!התחלנו בעיסוי עדין ולאחר מכן מציצה עם קונדום שהייתה ממש טובה ומכיוון שהייתי חם חדרתי אליה במיסיונרית ולאחר כ -3 דקות גמרתי ....יעל נשארה איתי במיטה ממש כמו חברה דיברנו מסתבר שהיא עובדת בעבודה רגילה ומשלימה הכנסה בלילות....

כשהרגשתי שאני יכול סיבוב שני התחלתי לרדת לה היא נקייה מאוד ויש לה ריח נעים מאוד בכל מקום דבר שחשוב לי מאוד!!לאחר כמה דקות היא החלה גונחת ורעד עבר בה בכל הגוף הרגשתי שהיא קרובה לגמירה אז הפכתי אותה לדוגי והתחלתי לחדור אליה תוך כדי אחיזת שדיה וליטוף של כל גופה היא החלה לרעוד ואני הגברתי את הקצב היא נתנה קונטרות מעולות אחזתי בישבנה ופמפמתי בקצב מהיר ואז תפסתי את שני ידיה ומכתי אותם אחורה דבר שהגביר את החדירה ונתן לי הרגשת שליטה והיא בגניחות קצובות הבהירה שהיא נהנית....

גמרתי בהרגשה מצויינת לאחר זיון באמת טוב עם חיוך של עונג.....יעל המשיכה להיות מתוקה והציעה לשתות לא הסתכלה על השעון ולא מיהרה לשום מקום בקיצור בחורה נעימה,כיפית והכי חשוב נותנת אחלה סקס.

יעל-0506562263 ולמי שרוצה היא נמצאת בצאטים של נענע לפעמים ממליץ בחום למרות שהעובדה שהיא לא נמצאת בת"א קצת מקשה אבל שווה לעשות את הנסיעה!חשוב מאוד!תגידו לה שדיברתם איתה בצאט השבוע כי אם לא היא תחקור אותכם מהיכן קיבלתם את המספר.....

בקרוב אשחרר מידע על דגימה חדשה ביום שישי בערב הבנתי שיש אתיופית חדשה בלה גרדיה אני ארוץ לבדוק ואדווח לכם

שתהיה שבת מלאת זיונים אמן!

יעל מארחת פרטית / דיווח מוגבל

4

ישנה אחת ממשר השבעה שמפרסמת את עצמה במספר צ'אטים ("בעיקר נענע ותפוז) קוראת לעצמה יעל.
מתארת את עצמה כבת 26 אני נותן לה מינמום 30 , חלקה שניראת סביר היא מתארת את עצמה כשחומה וכתמניה חמה.
לפני שהגעתי שאלתי אותה כמה אקטים אפשר בכיף 2בלי לחץ, כמו כן שעה מלאה, שאלתי לעניין המציצה אמרה לי שהמציצה היא ללא קונדום, שאלתי לגבי חירמונים ונשיקות בפה |(הדבר שאני הכי אוהב) אמרה לי שבכיף כמו חברה. המחיר 350 ש"ח.
בפועל 164 אף מכוער וארוך, חזה סביר עומד, חלקה טוסיק קצת גדול, גוף קצת לבן כנראה מרוקאית ולא תמניה.
היות הוייתי נורא נורא חרמן ולאור העבודה שקבועה שלי כרגע בחופשה בחו"ל אמרתי לעצמי שאין לי ברירה אלא להתפשר.
הגעתי למקום בשעה המוסכמת הכניסה אותי לבית שניראת כמו דירה שבה היא גרה עוברים לחדר, החדר ניראה יחסית נקי ומסודר. היא דורשת מראש את הכסף , הכסף מחליף ידים היא נעלמת לרגע.
חוזרת ישר מתפשטת ואומרת לי יאלה, למה אתה מחכה תתפשט.
ראוי לציין שהיא נשארת עם חוטיני נחמד.
לאחר שהבהרתי שלא באתי לתקתוק אלא להנאה היא מתקרבת מנסה להפשיט תוך חירמונים עדין,
מתפשט לאחר שהיא לא כ"כ מצליחה היא מתחילה למצוץ לאחר שבאתי נורא חרמן אחרי יום עבודה מטורף וכשהאש עלתה לי כל היום למוח.
מה שנקרא מצב חמשחמשחמש (חמ אש), התחילה הזונה יעל במציצה לא רעה יניקה טובה תוך כדי המציצה היא מחליקה עם ידיה לכיוון הביצים באופן כללי העבודה לא רעה.
אופס הזין שלי גמר מהר מידי לאחר 5 דקות, היא הלכה להביא מגבונים לחים ניקתה את עצמה ואותי קצת, ואופס יש לה טלפונים אז היא צריכה לענות. הלו חוצפה.

אמרתי לה שכרגע אני רוצה הרבה חירמונים ולא עוד מציצה מהירה אמרה בסדר בפועל שום חירמון ושום נעלים הבחורה קרה כמו כדור שלג, לאחר שראיתי שאין תגובה נסיתי לחמם אותה נסיתי לנשק אותה ושוב הבחורה קרה מאוד כמו החורף באלסקה , התחלתי לעשות לה ביד ניראה שהיא נהנתה טיפה ואומרת לי אפשר למצוץ לך לאחר שהבהרתי שאני לא מעוניין במציצה אלא להנות איתה מחירמונים היא אומרת לי ברוב חוצפתה מי אתה שתקבע מה אני צריכה לעשות מי אתה שתגיד לי איך לעשות ולמה.
שאלתי אותה מה קורה אם אני גומר אחרי המציצה והיא השיבה בנוהל הרגיל הולך הבייתה..
לאור העובדה שהתחיל ויכוח שלא מכבודי. תוך כדי ציון הבחורה שהדירה שלה מצולמת ותוך חשש שהסקס איתה גם מצולם.
ותוך כדי הבנה שהבחורה תמשיך לענות לכל הטלפונים שהיו תוך כדי השיחה.ברוב חרמנותי וטפשותי נסיתי לבקש חלק מהכסף לאור העובדה שעברו בקושי 20 דקות אולם היא התחילה להעיר הערות ולא להתייחס
הבנתי שאין לי ברירה אלא לברוח מהמקום
המלצתי היקרה היא להתרחק מהמקום היום שבמחיר שהיא לוקחת תוך חסכון קטן אפשר ללכת למשהו הרבה יותר טוב.
לא פלא שהבחורה מפרסמת בעיקר בצאט בהם אנשים לא קוראים על הפורום.

מראה כללי :7 , מציצה 7 שירות 0 (הטלפון לא מפסיק לצלצל עונה לטלפון תוך כדי השירות) , דיסקרטיות 3 (ירד לאחר שניסתה להפחיד אותי שהדירה מצולמת.

טלפון כל מי שרוצה להנות מחרא של חוויה הוא: 050-6782480

וזיכרו שעדיף זיון גדול ויקר מאשר תקתוק קטן שנמשך 5 שניות.

שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”