כ ההברזות של רומי/אנג’לינה - סקס אדיר

ההברזות של רומי/אנג’לינה

1
שלום לכולם... רק רציתי לשתף אותך במסע ההברזות שעברתי אם רומי/אנג'לינה(לא נפגשתי איתה).
3 פעמים קבעתי וקיבלתי הברזה עצבנית. מזל שאני כותב הרבה זמן אחרי, כי הייתי כל כך עצבני בפעם הראשונה.
בפעם השלישית, וידאתי עם הבחור השקרן בטלפון 100 פעם לפני ובזמן שנסעתי שאני יכל לבוא. הבהרתי שכבר פעמיים הבריזו לי (ולא ענו אחרי השעה שקבעתי). אך גם בפעם השלישית זה קרה!!! פתאום נעלמו לי, ואני מחכה שם ברחוב רש"י כמו טבמל במשך שעה... אוף ! חבל שאני לא יודע איפה הדירה שלה בידיוק! הייתי דופק ומתלונן...
זהו.. רק רציתי להוציא את זה החוצה... אני לא רוצה לפגוע בעסקים שלה... והיא בטח מצויינת כמו שכותבים, בגלל זה גם התמדתי וניסיתי לקבוע איתה.. אבל היחס הזה.. זה מגעיל, ואז עוד לסנן....

ההברזות של רומי/אנג’לינה

2
מי שלא שומע לאזהרות שלנו אוכל אותה.
הגברת הוד הבריזה כבר לעשרות לקוחות שונים המעריצים הקבועים שלה בפורום כמובן יגנו עליה אבל יש לקחת אותם בערבון מוגבל.
כנראה כשכבר מגיעים לארץ המובטחת ומצליחים לפגוש אותה אז השירות הוא מצויין אבל לטעמינו מי שלא מכבדת את זמנו של הלקוח לא שווה את זה.

ההברזות של רומי/אנג’לינה

3
מסכים עם האחים!
ובכל זאת מבין גם את badbrain עם ביקורות כאלה טובות גם אני הייתי רוצה ללכת אליה
ולקוות שלי היא לא תבריז - כואב את כאבך/תיסכולך.

אני שזמני הפנוי נמדד במשורה לא מוכן לקחת את הסיכון הזה ולכן מוותר על פנטזית רומי/אנג'לינה (והיא קיימת), ועובר הלאה...
יש מספיק בנות בביצה
חייב לרוץ...
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”