כ אנג’לינה / רומי [ מארחת עכשיו בתא] - דף 2 - סקס אדיר

אנג’לינה / רומי [ מארחת עכשיו בתא]

12

זיינפלד ו- UNICORN ידידי לאתר,

ראשית, מבקש להודות שאני נהנה לקרוא את התאורים המפורטים שלכם - והרי זו המטרה לשמה נתכבדנו באתר זה - והשבח למנהלי האתר (חבל רק שאין ביכולתי להיות מנוי לקבוצת ה- VIP שחבריה נחשפים, ככל הנראה, לחומר הטוב יותר שניתן לפגוש בו כיום - כגון דנה מבן יהודה, שמאמצי הרבים לפגוש בה לא נשאו פרי).

בנוגע לתגובתי על רומי/אנגילינה - אז ככה - ראשית מבקש לציין כי עם רומי הייתי לאחר ששלושה ימים לפני וגם יום לפני ביליתי עם שתי בחורות שונות - כאשר זו שביליתי איתה יום לפני פשוט הייתה מדהימה (לטעמי) והסקס איתה היה מדהים(אחד הטובים שהיו לי זה שנים), כך שהגעתי לרומי די "גמור" ומסופק.

החלטתי בכל זאת להגיע לרומי, זאת בעקבות הדיווחים המדהימים עליה באתר - יתכן שהגעתי "לא דרוך" מספיק - זאת בצרוף העובדה שרומי - מה לעשות - לא כל כך משכה אותי מבחינה מינית (יופי פנים וציצים יפים זה לא מעט אך גם לא הכל - וצריך שתהיה "משיכה" בסיסית - ורומי מבחינתי זו בחורה יפה הסתכל, אך פחות "להתחמם" ממנה).

לפיכך, העובדה שהיא יפה לא הספיקה מבחינתי ובקושי גמרתי פעם אחת במשך 50 דקות חרף מאמץ רב מצד הגב' - שאכן השקיעה וניסתה להתמודד בכבוד עם המצב.

מנגד, אני בטוח שאם הייתי עושה "שידור חוזר" עם הגב' עמה בילתי יום קודם, הייתי גומר פעמיים ויוצא הרבה יותר מסופק - ועלה זה כל שיש לומר הוא - "איש איש וטעמיו, איש איש ופנטזיותיו" - ורומי כנראה אינה הפמטזיה שלי - למרות שהיא יפה ובעלת נתוני גוף מרשימים.

וודאי קורא לרבים מכם שאתם מופתעים לעיתים שאתם עם בחורה שנראית פחות יפה וסקסית, אך הסקס איתה טוב ומספק - אף יותר מזה שהיה עם נשים יפות יותר ממנה - זה קורא לדעתי היות וגם אנו עצמנו איננו מודעים לגמרי ל- "מה עושה לנו את זה" ומה פחות - ויתכן שחלקנו מרגישים אפילו "נוח יותר" עם בחורה יפה פחות - וכשמשוחריים ומרגישים נוח יותר אז הכל זורם טוב יותר - בין במודע ובין שלא במודע.

מכל מקום, עם כבר חורגים מהשיגרה ומבקשים לממש פנטזיה שלא ניתן עם האישה - אז כדאי שנלך על בטוח - ועל כך אני שוב מציין - כל הכבוד למנהלי האתר ולמדווחים הרבים, שמונעים מאיתנו נפילות ועוגמת נפש, וביזבוב חינם של כסף וזמן יקר.

ולרומי - אם את קוראת את תגובתי - אין לי אלא לומר עלייך דברים טובים - ואני בטוח שתגלי הבנה והסכמה כי יתכן ולמרות נתונייך המרשימים עדיין ישנם 5% (ואולי רק 1%) מהגברים בעולם שאת פחות עושה להם את זה (ואני כנראה בתוכם).

ולסיום - בחודשיים האחרונים התחלתי לבלות - אולי בהגזמה - מקווה שמדובר בתקופה קצרה שתחלוף וכי אחזור במהרה לבלות אך ורק עם אישתי האהובה.

shlom8

13

כמו שנאמר פה - לכל אחד יש כימיה שונה עם כל בחורה. אני דווקא נהניתי עד הגג. מודה - יש לי חולשה לבחורות גבוהות שחרחורות/אקזוטיות. אך רציתי לשאול משהו אחר:

כבר שמעתי פה הרבה את השם 'דנה מבן יהודה'. בחיפוש לא כ"כ מצאתי תשובה. רק את שמה שמוזכר פה ושם.

מישהו מוכן לומר לי מי זאת? איך השירות? איך המראה? תקתקנית? עובדת כפרטית או בתיקתוקייה?

בתודה מראש.

לקסר2009-3-7 5:28:1
zooz

15

הייתי אמור ללכת היום שוב לטלי המלכה הסקסית מחיפה, כדי לחוות מפגש סוער אף יותר מהראשון. הייתי חרמן במיוחד אחרי שבוע די יבש, הביצים היו מפוצצות בחומר שהיה מיועד לטלי, ושנינו התכוננו לטירוף חושים מסחרר נוסף ופראי יותר ממקודם אך לצערי הדבר לא התאפשר.

במקום זאת הלכתי לפייבוריטית מס' אחת שלי כשאני בת"א - רומי. פעם שלישית שאני איתה. אין הרבה מה לחדש. הייתה ונשארה יפייפיה אקזוטית מהממת שנוטפת מתיקות וסקס אינסופי. אין איתה שום לחץ של זמן! היינו ביחד כמעט שעה ו-40 ד',כשבין לבין היא עונה לטלפונים ומבקשת מכל מיני לא רצויים קרציות (לא קשורים לפורום, כל מיני מטרידנים מחייה האישיים כנראה) לא להגיע אליה כדי שתוכל להקדיש לי את מלוא תשומת הלב.

אגב - רצו להגיע אליה עוד לקוחות בתיאום מיידי עם הפקיד שלה, אך היא דחתה אותם לטובתי(אני קבעתי יום לפני). בכלל, היא לא עובדת כל יום וגם כשעובדת - מקבלת שניים שלושה לקוחות ולא יותר. אין מה לעשות - חייבים לקבוע עם הפקיד יום מראש לפחות, ותמיד יכולים להיות לה שינויים של הרגע האחרון. למשל-את פגישתנו המתוכננת היא גם דחתה בשלוש שעות בגלל סידורים שהיו לה. לא נורא, ההמתנה הייתה שווה את זה בענק!!!

עשינו שני מספרים משכרים ומטריפים יחד. יכולתי יותר אך היא אמרה שזה המקסימום שהיא עושה עם לקוח(אפילו עם אחד "מיוחד" כמוני כהגדרתה). בלי שום לחץ של זמן, עם המון חיבוקים, ליטופים, נשיקות(GFE אדיר), מזמוזים הדדיים, ליקוקים ושליחת ידיים. אוהבת מאוד להתכרבל בידיים של גבר ולהתחבק איתו. ממש אירחה אותי כיד המלך. בין לבין גם שתינו יין, שמענו מוזיקה, פטפטנו, והכל באווירה כיפית ולא מלחיצה כלל. מתוקה אמיתית!

הזיונים עצמם - נו... פשוט חבל"ז!!!! מציצה אדירה בשלל תנוחות, חיכוך של הזין שלי בין שדיה הגדולים, מציצה שאני מעל שדיה היישר לתוך פיה, דחיפה אינסופית של אצבעות מחרמנות לישבני, מציצה שאני על הברכיים, על הגב+אינספור ליקוקי ביצים ומפשעה, דחיפת אצבע שאני בדוגי+מציצה וליקוקי ביצים מלמטה, ליקוק ארוך ומחרמן של הכוס שלה, זיון ברכיבה פראית מאוד, זיון במיסיונרית(תוך שהיא ממש משתוללת עם רגליה ודוחפת לי שוב אצבע), ושנייה לפני הגמירה - הפכתי אותה לדוגי וגמרתי באגרסיביות בתנוחה זו תוך שליחת יד מצידה לביצים שלי בתוספת כאפות מחרמנות מצידי על ישבנה הברזילאי.

מס' שני - אפילו יותר מחרמן ואנרגטי מהקודם! שוב מציצות בשלל תנוחות+ליקוקי מפשעה וביצים+אצבע בתחת שלי, שוב מציצה שאני עם הזין מעל שדיה ומדי פעם מחכך את איברי המאיים להתפוצץ ביניהם, רכיבה פראית שכמעט נהפכה להשתולללות של ממש, ולבסוף - זיון כשהיא על הבטן וגמירה נוספת.

בין לבין - בלי סוף מזמוזים, נשיקות וחירמונים. נותנת ממש תחושה של יזיזה אמיתית ולא נערה עובדת. נפרדנו בנשיקות ארוכות ורטובות+הבטחה הדדית למפגשים נוספים.

לסיכום: כלום לא השתנה אצלה. הייתה ונשארה נמרת סקס מיוחמת בעלת יופי אקזוטי מדהים ומחרמן. שלא לדבר בכלל על הקול המפתה והמתוק שלה שגורם לך לרצות לאכול אותה ממש מרוב שהיא מתוקה!!! אין עליה! הייתה ונשארה מס' אחת אצלי כשאני במרכז. זן נדיר. גם ישראלית צברית גבוהה ושחומה(בערך 177-6 ס"מ), גם בעלת יופי אקזוטי מהפנט ומפתה, וגם נותנת סקס ויחס מכל הלב ודואגת שגם אתה נהנה. נדירה ביופייה ובאיכותה!! מהממת אמיתית!!!

אח"כ הלכתי לאלין מלה גרדיה. יש דיווח בשרשור שלה למי שרוצה לקרוא.

לקסר2009-3-26 3:55:55
zooz

17

יוניקורן הגדול - לשמוע מתותח ותיק כמוך מחמאות זה כיף כל פעם מחדש!

כן, רומי/ אנג'לינה שלנו לא השתנתה. נשארה יפייפיה אקזוטית וסקסית בטירוף שסוחפת אותך איתה לחוויה אדירה. ועדיין קשה מאוד להגיע אליה, אך כמו תמיד - כשמגיעים שוכחים מכל התלאות וצוללים איתה לאובדן חושים מטריף! פשוט נדירה!

zooz

18

כבר חודשייים שאני מנסה לתאם עם גב' אנג'לינה (היא חזרה לפרסם בשם הזה).
פשוט בלתי אפשרי - "היום היא לומדת", "בסופ"ש היא לא עובדת", "היום היא מבקרת בבתים".

רבאק, בנאדם שיכול להרשות לעצמו אותה רוצה לפגוש אותה ולטעום מהעניין - והיא בלתי ניתנת להשגה. חבל, זה כבר מתיש אותי.

עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

19

היא חזרה לפרסם את הטלפון הקודם שלה עם התמונות הישנות תחת השם אנג'לינה רק בהבדל בולט אחד

היא מארחת בדירה דיסקרטית בתל אביב !!??

אנג'לינה מארחת בדירה דיסקרטית בתל-אביב - תמונה אחת שווה אלף מילים

פרטי המקום

טלפון: 054-2810249

פרטים נוספים

תמונה אחת שווה אלף מילים !

אנג'לינה המארחת הפרטית האולטימטיבית ...

מזמינה אותך לאירוח דיסקרטי בתל אביב !

צלצל להתבלבל

תגובות רק מאנשים שחרשו כמוני

ולא טומנים ידם בצלחת.
שלח תגובה