זיינפלד ו- UNICORN ידידי לאתר,
ראשית, מבקש להודות שאני נהנה לקרוא את התאורים המפורטים שלכם - והרי זו המטרה לשמה נתכבדנו באתר זה - והשבח למנהלי האתר (חבל רק שאין ביכולתי להיות מנוי לקבוצת ה- VIP שחבריה נחשפים, ככל הנראה, לחומר הטוב יותר שניתן לפגוש בו כיום - כגון דנה מבן יהודה, שמאמצי הרבים לפגוש בה לא נשאו פרי).
בנוגע לתגובתי על רומי/אנגילינה - אז ככה - ראשית מבקש לציין כי עם רומי הייתי לאחר ששלושה ימים לפני וגם יום לפני ביליתי עם שתי בחורות שונות - כאשר זו שביליתי איתה יום לפני פשוט הייתה מדהימה (לטעמי) והסקס איתה היה מדהים(אחד הטובים שהיו לי זה שנים), כך שהגעתי לרומי די "גמור" ומסופק.
החלטתי בכל זאת להגיע לרומי, זאת בעקבות הדיווחים המדהימים עליה באתר - יתכן שהגעתי "לא דרוך" מספיק - זאת בצרוף העובדה שרומי - מה לעשות - לא כל כך משכה אותי מבחינה מינית (יופי פנים וציצים יפים זה לא מעט אך גם לא הכל - וצריך שתהיה "משיכה" בסיסית - ורומי מבחינתי זו בחורה יפה הסתכל, אך פחות "להתחמם" ממנה).
לפיכך, העובדה שהיא יפה לא הספיקה מבחינתי ובקושי גמרתי פעם אחת במשך 50 דקות חרף מאמץ רב מצד הגב' - שאכן השקיעה וניסתה להתמודד בכבוד עם המצב.
מנגד, אני בטוח שאם הייתי עושה "שידור חוזר" עם הגב' עמה בילתי יום קודם, הייתי גומר פעמיים ויוצא הרבה יותר מסופק - ועלה זה כל שיש לומר הוא - "איש איש וטעמיו, איש איש ופנטזיותיו" - ורומי כנראה אינה הפמטזיה שלי - למרות שהיא יפה ובעלת נתוני גוף מרשימים.
וודאי קורא לרבים מכם שאתם מופתעים לעיתים שאתם עם בחורה שנראית פחות יפה וסקסית, אך הסקס איתה טוב ומספק - אף יותר מזה שהיה עם נשים יפות יותר ממנה - זה קורא לדעתי היות וגם אנו עצמנו איננו מודעים לגמרי ל- "מה עושה לנו את זה" ומה פחות - ויתכן שחלקנו מרגישים אפילו "נוח יותר" עם בחורה יפה פחות - וכשמשוחריים ומרגישים נוח יותר אז הכל זורם טוב יותר - בין במודע ובין שלא במודע.
מכל מקום, עם כבר חורגים מהשיגרה ומבקשים לממש פנטזיה שלא ניתן עם האישה - אז כדאי שנלך על בטוח - ועל כך אני שוב מציין - כל הכבוד למנהלי האתר ולמדווחים הרבים, שמונעים מאיתנו נפילות ועוגמת נפש, וביזבוב חינם של כסף וזמן יקר.
ולרומי - אם את קוראת את תגובתי - אין לי אלא לומר עלייך דברים טובים - ואני בטוח שתגלי הבנה והסכמה כי יתכן ולמרות נתונייך המרשימים עדיין ישנם 5% (ואולי רק 1%) מהגברים בעולם שאת פחות עושה להם את זה (ואני כנראה בתוכם).
ולסיום - בחודשיים האחרונים התחלתי לבלות - אולי בהגזמה - מקווה שמדובר בתקופה קצרה שתחלוף וכי אחזור במהרה לבלות אך ורק עם אישתי האהובה.