היי אנגי
ההתנצלות כמובן שאינה מתקבלת אני לא מקבל סליחות של זונות בטח לא מזונה כמוך כמו שאמרתי פעם זונה תמיד זונה ולכל החברים פה בפורום ובמיוחד לאחד ממכם שכביכול הטריד אותי אך בסך הכל רצה לפתוח לי את העיניים אני צריך להתנצל בפניו על זה שהייתי טמבל ולא שמתי לב שיש לי זונה בידיים וכמובן לבקש ממנו תודה רבה על הכל בזכותו אני חיי את החיים שלי בכנות מוחלטת ולא בשקר ומשחקים כמו שרק אנג'י יודעת.
סתם לקטע...
הכרנו במסיבה בצפון,יום למחרת כבר הייתי אצלה,ישבנו צחקנו לא יותר משעתיים כעבור שעתיים התנשקנו... מרגע הנשיקה ועד הזיון הסוחף הדרך קצרה מאוד היא ישר הורידה את החולצה והחזייה כדי להראות לי כמובן את הדבר שבשבילו באתי..לפתע צצו להם שני עופרים או שאני אקרא להם איילים גדולים וזה קרה כבר בסלון ולא במיטה(רק שתבינו כמה כחבה הבחורה) שאני מבין שכמעט כולכם מכירים.ישר ניגשנו למיטה ואיך לא, הבחורה ישר התחילה למצוץ(אחת המציצות הטובות שהיו לי) ולא עבר הרבה עד שגמרתי לה בפה.היא הייתה מתחננת שאני אגמור לה בפה כל פעם ואני בטיפשותי גמרתי לה בפה אוליי פעמיים אבל אם הייתי יודע שהיא נערה אז מן הסתם הייתי גומר לה כל פעם בפה שהיו מלוות בהשפלות וכפות לתחת כמו שזונה צריכה לקבל. עוד בזיון היא הייתה אומרת לי שהיא הזונה רק שלי ודברים כאלה בלי בושה ואני מן הסתם סתם חשבתי שהיא מינית כזאת ואוהבת סקס הנימפומנית אבל מתברר שכל פעם שהיא הייתה אומרת את זה שעתיים אחרי זה היא הייתה הזונה של משהו אחר(אבל רק שלו חחחחחח)
כמו שאתם רואים אני לא מאוכזב כי לא באמת אהבתי אותה פשוט באמת היה לי תקופה של סקס שקשה היה לוותר ומי כמוכם יודע זיונים מפוצצים שאין דברים כאלה וחוץ מזה שאני מרגיש שהיה לי מנוי לנערת ליווי אבל בחינם ועוד כזאת שלוקחת 600 שזה אחלה הישג לא?
חברים יקרים שמתי לב שהזונה דיברה עליי בפורום על השפיכה המוקדמת שלי אז יש לי רק דבר אחד להגיד.אני אוהב לרדת לבחורות פשוט אוהב ואני חושב שאני גם די טוב בזה ואין פעם שהיא לא קיבלה ירידה(היום בדיעבד אני לא יודע איך עשיתי את זה ואת האמת אני לא יודע איך אתם עשיתם את זה בלי בושה היא פאקינג נערת ליווי שאוכלת זין בערימות אני לא חושב שזה כזה כיף לרדת לאחת כזאת)וכמובן שהיא סקסית מטורפת ועל זה אף אחד לא יכול להתווכח פשוט הייתי מרשה לעצמי מכיוון שהיא גמרה כבר לגמור מתי שאני רוצה כמובן שאם הייתי לקוח שלה הייתי מושך יותר אבל היינו חברים ואני לא צריך לדפוק דין וחשבון למתי אני גומר אם היא גמרה כבר. אם הייתי חרמן שוב אז עושים עוד מספר.
הבחורה הייתה מספרת לי שהיא עובדת בתיווך ובאמת כל היום היו טלפונים של כביכול אנשים מהתיווך. יום בהיר אחד היא מקבלת הודעה לטלפון שבהודעה רשום שהיא שווה הרבה יותר מ600 שח, אני כמובן נדהמתי מההודעה אך למזלה זה באמת היה מטריד שאי אפשר היה לחזור אליו וכמובן שחשבתי שמדובר בהטרדה בלבד.
התחלתי להתנגח בטלפון עם הבחור והוא לא מפסיק להגיד לי שחברה שלי זונה ותסתכל בפורום שמדברים עליי שם. עדיין הייתי בסרט שזה רק מטריד אך לבסוף התייאשתי ועליתי על המחשב שלה. כאן חשכו עיניי ומה עוד מסתבר: שהפקיד האהוב שלה שאני חשבתי שהוא מתאם לה פגישות של התיווך הוא אותו בן אדם שכשכל פעם היינו נפרדים לא בגלל משהו מיוחד הוא היה מתקשר ואאומר לי שאם אני אוהב אותה אז אסור לי לוותר עליה והיא בחורה טובה עם לב זהב והיה משכנע אותי שאני צריך להילחם ובטח שנייה אחרי השיחה שלנו אחד ממכם היה מתקשר והוא היה מתאם לה פגישה(איזה פאקינג אבסורד). ועוד כביכול אני והוא היינו אומורים להיות שותפים בעבודות צבע(רק תראו איזה אנשים אכזריים ורעים שאין כדוגמתה)
אז אנגי מתוקה,במקום לצאת בהצהרות והתנצלויות פשוט תצאי לי מהחיים יש לך חבר חדש שלא יודע כמה עברו בתוכך ואני מקווה בשבילך שהוא גם לא ידע,את תחיי כל החיים שלך בשקר עם הבני זוג שלך ועם המשפחה שלך תעברי מחבר לחבר כי אין מה לעשות,אחת שהייתה רגילה לקבל 3-4 זרגים ביום תשאר ככה לנצח השקר הזה יישב לה על הלב כל החיים וקשר אמיתי כבר לא יהיה לך כי אנשים לא מתאהבים בך הם מתאהבים במי שאת משחקת שאת וזה תמיד מתפוצץ לא משנה מה אני רק מקווה בשבילך שבאמת תתחילי משהו טוב בחיים למרות שאני נותן לך חודשיים ואת חוזרת לעבוד ולא כי אכפת לי ממך ממש לא אני פשוט מסוג האנשים שלא שומרים טינה לאף אחד ובטח שלא לך כי אחרת זה רק היה מראה שאכפת לי ממך את לא כזאת מעניינת.
אז אנגי מותק רק דבר אחד יש לי להגיד לך:
תדחפי את ההתנצלות עמוק עמוק בתוך החור של התחת מי ייתן וה' יישלם לך על כל זה וגם אם במקרה תמותי או תיפצעי או תיחנקי יטריד לי את הביצים אז מבחינתי את גם יכולה להמשיך לעבוד אם את רוצה אני גם יהיה הפקיד שלךהבנתי שהוא עושה ערימות עליכם אז יאללה אם כבר אכלתי חרא ממך לפחות שאני גם יקבל איזה נתח.
ובקשר לפרידה שלה:
יש לה חבר חדש אני בטוח שזה יהיה כמו שהיה איתי והיא תיתן לו חודש לבד ומיד אחרי זה תחזור לעבוד אז קצת סבלנות חברים כמו שאמרתי כבר היא עוד תחזור היא כבר מתגעגעת אני בטוח מי שהייתה בזה לא תפסיק במיוחד שהיא עוד אהבה את זה.