כ הודעת פרידה מאנג’לינה - דף 4 - סקס אדיר

הודעת פרידה מאנג’לינה

31

הטוחן כבר קלט אותה מההתחלה ודיווח עליה בדיון:

נושא חם ללא תגובות חדשות מחפשים נערת ליווי שתצטרף לבחור ובחורה זוג בבחורה

[QUOTE=הטוחן]

המלצת הטוחן עבורכם:

נסו את אנג'לינה, היא גם יוצאת לליווי לבית מלון והיא דו-מינית !

מראה שחום אקזוטי חזה נדיב שיש מה לתפוס (טבעי) גובה מעל 1.7.

משקיעה בסקס ומתאמצת אם צריך ואם תהיה בחורה בתמונה היא תדע בוודאות לעשות את העבודה ואף בהנאה.

אני אישית לא אוהב את המבטא שלה וואת העובדה שהיא מניפולטיבית.
היא בעלת יכולת משחק מעולה שעליי לא עובדת אבל היא יודעת לעשות את הקטעים שמחרפנים את האנשים.
למרות האמור לעיל אני נהנה מכישורי ההצגה שלה והיא מוכרת הופעה שבטח עובדת לרוב האנשים.

בגלל שריטות אישיות שלי אני פחות מתחבר אליה אבל לרוב האנשים שיעמדו בתקציב היא תתאים מצויין הן במראה והן בשירות.

כמובן שאם תחליטו לחסוך את בית המלון ניתן בטח להידבר איתה על אירוח אצלה בדירה הפרטית שלה ברחוב שקט צמוד ציר מרכזי ברמת גן ואם תבואו לה טוב ... אני מניח שהיא פחות תסתכל על השעון.

◄סומנה על ידי זה מכבר ב -
דיווח אישי מפורט לא נמסר למניעת זיהוי שלי מאחר והיא קוראת בפורום זה ולא רציתי להיחשף בפניה.
אני פשוט בוחר להישאר אנונימי במידת האפשר.

לסיכום היא אמורה להיות הבחירה המנצחת שלכם.

מידע להתקשרות נמצא בדיון:

נעים מאד להכיר, אנג’לינה זאת אני (-: אנגלינה

בהצלחה ונשמח לשמוע גם את תגובתכם.

הטוחן.

[/QUOTE]

FF

הודעת פרידה מאנג’לינה

32

אני באמת חושב שאתם תמימים . אם אנגלינה באמת היתה מעונינת להפסיק לעבוד היא פשוט היתה צריכה למחוק את שם המשתמש שלה לשנות את כל הפרטים שקשרו אותה לעבודתה . לחכות ובמשך הזמן כולם היו שוכחים אותה. התכתבתי אתה פרטי.

הכל כאן מפוברק זה שיתוף פעולה בינה ובין namam23 היא השיגה תשומת לב ופרסומת .תראו כמה תגובות היא השיגה . הלוא כולנו רוצים שהיא תשאר במקצוע ולהנות ממנה. עכשיו כולנו נעמוד בתור עם לקוחות חדשים ונשלם יותר ביוקר.

לא מאמין אם יש לך את הטלפון האישי שלה תתקשר. ותוך זמן קצר היא תופיע עם מודעה חדשה לשמחתנו . אז אל תהיו תמימים הכל מפוברק.

הודעת פרידה מאנג’לינה

34

mami23 זה לא מעניין אף אחד עבר שלך עם אנגי אתה משפיל את עצמך ויורד לתת רמה. הדיון הזה לא אליך אני אישית מרחם על אחד כמוך שנתן לבחורה לשחק בו ככה ואז לגלות עוד שהיא נערת ליווי אוי זה בטח כאב אז אל תזבל במוח ששיחקת אותה תייר כאן כי לפי מה שאני ראיתי די אכלת את הכפה כאן. אם לא זה היה כואב לך כל כך לא היית טורח ותוקף אותה כאן בפוסט יאלה מספיק תתבגר ותעבור הלא..

אני אישית חושב שיקח לך כמה שנים של טיפולים עם כדורים נגד דיכאון וטיפולים אצל טובי הפסיכולוגים כדי לחזור לשגרה כנראה שלכל דבר בחיים יש מחיר..

עיסוק בחייה הפרטיים זה לא עניינם של אף אחד וזה מתחיל להריח יותר כמו חדירה לפרטיות ..

הייתה לך תקופה טובה עם אנגי סבבה נהנית עשית איתה חיים סבבה תודה שבחרת לשתף עם כל הפורום על כך עדיף שתשאיר את זה עם טעם טוב ולא תכתים את הזכרון הזה ברכילות ולכלוכים זה לא יעשה אותך גבר יותר בעיני אף אחד כאן !

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

הודעת פרידה מאנג’לינה

36
Unicorn,

אתה צודק בהחלט.

מה יוצא מהשמצות?
למה לקלקל למישהו סתם?

אני חושב שיש חשיבות עליונה לסנן את ההשמצות לשמן, על מנת שמה שיישאר יהיה מידע אמיתי ואמין.

המטרה של הפורום היא מידע, על מנת לקבל החלטות מושכלות, ולא השפלה או השמצה של משתמש או נערה עובדת כלשהי. אני לא פוסל אגב מידע בעל אופי שלילי כלפי נותנת שירות כזו או אחרת, אבל זאת בתנאי שמדובר במידע עובדתי ורלוונטי לשירות (כגון - מסריחה, לא מתקלחת, מראה נפול, לא משתמשת באמצעי הגנה, וכד') אבל לא מידע המבוסס על קריאה לכאורה של מחשבות או כוונות (כגון - שקרנית, מפברקת, וכד', שאין כל יכולת לאמת, והאמת גם לא כל כך רלוונטי לעצם השירות עצמו).

באמת - בואו כולנו נחליט להקפיד על תרבות הדיון, במטרה אחת ויחידה - לבנות מאגר מידע רחב היקף ואמין ככל הניתן, ולא להפוך את הדיון לגנון.

יום נפלא לכולם, ובהצלחה לאנג'לינה בדרכה החדשה.

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

הודעת פרידה מאנג’לינה

37
טוב....
אני בשוק....
בסה"כ רציתי להתנצל בפני mami23 ....
אבל דבר אחד אני חייבת לומר לחתיכת תימני קמצן הזה.... הרי ברור שאם הוא היה גבר שמשלם שכר דירה ולא איזה נצלן ששורץ בלי לשלם שקל לא הייתי צרכה לעבוד בעבודה הזו... הלא הייתי מרגישה שאני יוצאת עם גבר שדואג ונותן מקסימום...
ואז אולי הייתי מתחזקת ורואה לנכון לעבוד בעבודה נורמלית... אבל מה שקרה שהוא באמת ניצל באופן מכוער את הדירה המקסימה שלי... ואני בשביל לממן לימודים... ובית ועוד בנאדם פרזיט הייתי צרכה למצוא את עצמי... פותחת רגליים....
אין מצב שאם הבחור החדש שאני יוצאת שהוא גבר שבגברים..... אני אעבוד בעבודה כזו.. אין לי צורך כי הוא לא תימני קמצן ששורץ ומנצל.....
קחו לתשומת ליבכם....ואם היה לי יצורי מצפון שפגעתי במאמי 23 עכשיו ליבי נקי... דאגתי להמשך הישרדותי.. ודווקא הוא יצא אפס ולא גבר.... כי אם היתי מקבלת מה שאני צרכה מזמן הייתי עוזבת את העבודה.....
אוהבת את כולכם.. ומקווה שהנהלת הפורום תשעה את החוצפן הזה במהרה....

אנגלינה2009-5-1 4:33:4
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”