להנהלה - אני כותב את ההודעה הזו כאן, משום שאינני רוצה שנשוא ההודעה יראה את תוכנה, הוא או הגברת המדוברת, הגם שהוא איננו קשור לנערה פרטית-עצמאית כלשהי.
אם אתם סבורים שאין מקומו כאן - בקשה אחת קטנה. אל תעבירו אותו, תמחקו אותו.
ובכן,
למרות שנקטתי באמצעי זהירות-יחסית במיקום השרשור, אני עדיין אשתדל להשאר קצת עמום, למרות שמי שיודע, יודע.
בימים האחרונים עלה שרשור מחמיא לנערה עובדת אחת.
היום שוחחתי איתה וזה הסיפור שהיא סיפרה, ואני מאמין לה לחלוטין:
ביקר אותה בבוקר תת-אדם אחד, נכנס לחדר, דפק סקירה מכף רגל ועד ראש, ואמר לה, את יודעת שיש פורום בסקס אדיר?
אמרה: לא.
אמר לה: יש אחד כתב עלייך מודעה מחמיאה, הן על המראה והן על השירות. אני חושב שהוא עיוור. על זה [אמר, והחווה עליה מכף רגל ועד ראש] את רוצה XXX שקלים? לא שווה גרוש.
אמר ויצא.
פעמים רבות נכתב כאן להימנע מלחשוף, אבל כמה סתומים פרשו את זה כהחרשה ושמירה אגואיסטית על מקורות. אם אתה אידיוט ניחא, אם אתה עיוור ולא רואה שיש דבר נחמד למראה נגד עיניך - מילא, אם לא בא לך עליה - לך, אבל -
1. למה להעליב? למה להגיד מי שהחמיא עיוור? למה להשפיל להצביע ולומר על זה את רוצה XXX ש"ח?
2. למה לציין שיש פורום ולהפנות אותה למאגר המידע שנועד בראש ובראשונה למשתמשים?
ולא, אל תאמרו הן ממילא יודעות. הן לא!!!
באחד השרשורים ענה גאון אחד את התשובה הזו, ומבירור שערכתי היא לא ידעה לפני שהגאון הסביר לה.
למה שמישהו יבוא יספר וידווח, אם גאונים תת-אדם שכאלו עושים בזה שימוש מכוער. מחר איך אראה פני אצל אותה גברת אם היא הופנתה לקרוא את דבריי המפורטים מדי לעיתים?