כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 4 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

31

אנג'לינה - לידיעתך - אפשר להיכנס לפורום ולקרוא את התגובות גם בלי להיות חבר רשום.

נכון שנרשמתי היום וזאת בכדי להגיב על דברים שרשם "הפנתר הוורוד" שלא היו נכונים לדעתי.

אין לי מטרה להציק לך - ממש לא - אני לא ילד בן שנתיים. אם תשימי לב רשמתי שנהנתי כשהייתי איתך אבל יש לך גם חסרונות וזה המחיר שאת לוקחת.

כנראה שאת לא מסוגלת לקבל ביקורת וזו הסיבה שאת מתעצבנת כשמעבירים עלייך ביקורת.

34
אנג'לינה היא בחורה סקסית אולי היית אצלה ביום שהיא לא היתה במיטבה גם זה קורה
חוץ מזה שמבחינת המראה לא יודע מה היא בדיוק עשתה אבל היא נראת עוד יותר מדהימה, היא רזתה ועצבה את הגוף... נהיה לה ישבן סקסי למדי..
ולגבי המחיר- אין ספק שזה לא לכל אחד....
Life Begins, Life Ends, In Between We Live

36
[QUOTE=ff2010]

אורן אין לי שום עניין לפגוע באנג'לינה. אנג'לינה אחלה בחורה ונהניתי כשהייתי איתה.

פשוט הערתי שיש גם חסרון אצלה בעניין המחיר ושהתמונה שהיא מפרסמת לא אמיתית.

האם מה שאני אומר לא נכון?

[/QUOTE]

זה שאנג'לינה אחלה בחורה - על כך אין חולקים.

באשר לענין המחיר - תראה , גם למרצדס או ב.מ.וו יש אותו חיסרון. מי שרוצה לנסוע במכונית שכזו - שישלם... אף אחד לא מכריח אותו. אתה יכול לנסוע גם בסובארו או מזדה ולשלם הרבה פחות...

מה אני רוצה לומר ? אתה רוצה את אנג'לינה - זה המחיר שלה וכנראה היא שווה את זה.

רוצה לשלם פחות או הרבה פחות ? בדרום ת"א יש מבחר לא קטן של בחורות שלוקחות רק 20% ממה שאנגלינה לוקחת...

ובאשר לתמונות - בחייאת - כמה תמונות אמיתיות ראית פה בפורום ? תפסיק להיות נאיבי..

39

דוידי אני בהחלט מסכים איתך שאנג'לינה מתוקה ואתה יודע מה? אתה צודק שלכל דבר טוב יש מחיר

אבל.......חכמה?.............חחחחחחחחחחחח אנג'לינה חכמה?............חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדבר האחרון שאפשר לומר על אנג'לינה זה שהיא חכמה. בוא נגיד שהמכון לחקר המח לא מפסיד הרבה מזה

שאנג'לינה לא עובדת שם.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”