כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 5 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

42

טוב אני לא מגיב ולא מגיב ולא מגיב( פה החמום מוח שבי מתחיל לעלות) ועדין לא ממגיב

עד שהגיעו מים עד נפש

פיפי 2010( יכולתי לרשום גם את האותיות באנגלית וזה היה נשמע קצת יותר מעודן אבל אנחנו לא פה בשביל עדינות.נכון?)

שמע

יש פה אנשים שאפשר לומר עליהם( מעבר להנהלה שהם היסוד פה)

שהם ממש עמודי התווך שמחזיקים פה את הפורום חלקם בדיווחים שלהם השלילים ואו החיובים

חלקם בציניות ובשנינות שלהם

חלקם בדיווחים של יוסף המספר( שרק מלקרוא את את הדיוחח שלהם אפילו הבובת מין שלי רוחמה בפה פעור)

שאגב אנשים אלה הם האיכות של הפורום כגון יוניקורן נמפה הטוחן ועוד ועוד( לא זוכר את כולם עמכם הסליחה)

ויש אנשים בפורום פה שבוחרים לא לתת דיווחים לא לחיוב ולא לשלילה רק מסתכלים על החלון ( שזה בסדר ולגטימי)

ויש אנשים כמוך שמסיבה מסווימת בוחרים פשוט לבוא ולהטיל רפש

עכשיו שמע שלא תבין לא נכון

אין בעיה לתת ביקורת זה לגטימי זה בסדר וזה טיבעי

אבל בדגש על אבל יש גם דרך לתת ביקורתלבוא ולומר פראיירים על אנשי הפורום שאנגי באה ולוקחת מהם זו לא ביקורת זו העלבה כלפי חברי הפורם

אם אנגי רוצה 600 שח ( ואני ידבר בבוטות כדי שתבין ענין) שגבר יבוא וייתן לה בראש זו זכותה המלאה ואתה חוץ מלהחליט אם ללכת או ללכת אין לך שום זכות לבוא ולומר דבר כזה

אם היא מרימה כזה סכום אז היא יודעת מה היא שווה

לבוא ולומרשאנגי לא חכמה זה כבר לא ביקורת זו העלבה לשמה ובטוחני שאנגי לא שמה על זה קצוץ אבל עדיין ביקורת זה בטוח לא

לגבי התמונה? המממממממממממממ.......... תגיד אתה חי בלה לה לנד נראה לך שהיא תשים פה תמונה שלה מה הקשרלבין טיב תמונותיה ולבין טיב שורותיה אין קשר כלל וכלל

בקיצור מה שאני מנסה להגיד אחרי כול הנאום המפרך הזה אח שלי גיבור שלנו

אתה רוצה לתת ביקורת בכייף אבל תחשוב פעמים לפני שאתה כותב את אותה ביקורת ותבדיל

שיהיה לך תקופתזיונים נפלאה מאין כמוהה

ביינתיים פיפי ולישון

אגב גילוי: עדיין לא הייתי אצלה אני מתכוון לעשות זאת בקרוב לאחר כול הדיוחחים המהימנים של חברי הפורום

44

הי.

שוב בלגן, שוב 'יציאה' לא במקום ושוב החבר'ה הטובים של הפורום נזעקים להרגיע...

למרות שאחרי שהתמודדנו בכבוד עם 'סתיו המזוייפת' - הכול קטן עלינו!

גם אני לא נפגשתי עם אנג'לינה, אולי שוחחתי איתה 'מילה או שתיים'.

אבל זה עדיין 'מקפיץ' ומעצבן שאנשים כאן לא חושבים פעמיים לפני שהם מתבטאים ותוקפים.

יש פתגם יפה שכדאי שכל אחד מאיתנו יאמץ אותו לשימוש - בחיים בכלל, וכאן בפרט:

'לא כל מה שחושבים - אומרים'

'לא כל מה שאומרים - כותבים'

לא כל מה שכותבים - מפרסמים'

אז לפני שאתה מתבטא, תחשוב פעמיים על הניסוח.

כיון שיש לי הרגשה שכוונותיך אינם רעות ומזיקות, אלא פשוט מפריע לך משהו מסויים ולא מצאת את המילים הנכונות והמתאימות להביע את עצמך.

כנראה שמה שמפריע לך – זה המחיר הגבוה.

אז על כך שהמחיר גבוה יחסית לרוב הבנות כאן – אין ויכוח.

על כך האם ישנה הצדקה למחיר הגבוה יחסית לרוב הבנות כאן – אין סיבה לויכוח!

לא מדובר כאן ב'מוצר' בעל 'תקן' [סטנדרט קבוע] שאפשר להשוות אותו ולבצע עבורו 'סקר שוק'.

ברוך הבא ל'סדום ועמורה' של שנות ה - 2000...

כאן תמצא אנשים ונשים מגוונים מכלל סוגי האופי והיופי.

כל אחד מוצא לו את מה שטוב לו.

אחד נהנה משרון ה'טכנית' אבל המקצועית והשני מעדיף את דניאל (נ) החמימה והחברותית.

השלישי בכלל בוחר בתקתניות והרביעי ב'מנותחות'...

עכשיו,

כל אחד יש לו דיעה חיובית או שלילית על ה'נערות העובדות' כאן.

אבל לרוב אנחנו מתבטאים בצורה מקצועית, קונקרטית ומכובדת.

לא תוקפים ולא 'מתלכלכים'!

ואתה, במקום לומר שהמחיר לא מתאים לך, או מתאים לך – אבל לא שווה את אנג'לינה – בחרת לתקוף:

ציטוט א':

לפנתר הוורוד - כדאי שתודיע לכולם שגם מבחינת המחיר שאנג'לינה לוקחת - אין אין דברים כאלה !!!

כבר התחלה לא רצויה – המחיר של אנג'לינה ידוע ומפורסם כאן ב'פוסט'.

גם בקשתך מהפנתר הוורוד להודיע לכולם שהמחר יקר – לא במקום, כיון שהוא דווקא הלך, שילם ונהנה בעבור כל שקל וגם יותר [כך לפחות ע"פ הדיווח].

ציטוט ב':

אנג'לינה שודדת מפראיירים כמוך 600 שקל אז באמת שאין אין דברים כאלה !!!

פה כבר עלית ברמת ההתקפה וירדת ברמת הניסוח!

אף אחת כאן לא שודדת, לא סוחטת ולא מעמידה אותנו במצב של חוסר ברירה.

לכל אחד יש מגוון אופציות לבחירה – כמו שכבר הסברתי למעלה.

ציטוט ג':

לגבי המראה של אנג'לינה - אנג'לינה בחורה נאה ולא יותר מזה.לבוא ולומר שיש לה לוק של דוגמנית

זה פשוט להעליב את הדוגמניות. אם לאנג'לינה היה לוק של דוגמנית היא היתה הולכת לעבוד בתור דוגמנית ולא היתה עובדת במקצוע העתיק בעולם.

הפעם ממש 'הסתערת על היעד' והשתמשת בטיעון היופי כחיזוק לטענת המחיר.

המחיר לא נקבע רק ע"פ היופי.

יש עוד המון פרמטרים לקביעתו, כמו מיקום, פרטיות, סוג השירות הניתן ורמתו ועוד.

אבל כבר הסברתי לך למה אין מקום לויכוח על המחיר.

אבל גם אם היה קשר בין המחיר ליופי, או אם הרגשת 'דחף חזק' לשתף אותנו בדעתך על יופיה של אנג'לינה – יש דרך לעשות זאת וניסוח מסוים להתבטאות בו!

אני לא 'אתעסק' עם כל מילה שכתבת, אבל תסכים איתי שה'רוח' הנושבת מן המשפט המתאר את דעתך על היופי היא רוח צינית, לועגת ומעליבה.

אז חבר יקר [לא במחיר…]

שב במקומך, תשתה כוס מים קרים, תהרהר שוב בדברים שכתבת, בניסוח שבחרת ובתגובות שקיבלת.

ואני מאמין שאם יש בכך מעט מן האומץ שאמור להיות באחד שמגדיר את עצמו כ'גבר', אז אתה תנסח [הפעם בזהירות ובמחשבה מקדימה] התנצלות לאנג'לינה [על המראה] לפנתר הוורוד [על ההקנטה כ'פרייאר] ותבהיר לנו את דעתך מחדש בצורה מכובדת ותרבותית.

גם אם לא תעשה זאת, לא הפסדנו מאום.

הפורום הזה הוכיח את עצמו מס' פעמים שהוא מאגש בתוכו חברים מספיק חכמים בכדי להבחין בין דיעה מתורבתת לבין דיעה 'מלוכלכת'.

שוב אני אדגיש:

לא פגשתי את אנג'לינה, לא מכיר את ה'פנתר הוורוד', אבל אני כן מכיר ומוקיר את הפורום הזה וע"כ הרגשתי מחוייבות להגיב על הנושא.

בברכת המשך שבוע רגוע

א.א.

דרשו חז"ל: 'מצצו, מצצו עמי'

'כי כל המוצצת לנפש אחת מישראל - כאילו מצצה עולם ומלואו'...

45

חברי הפורום שלום,

אני ממעיט כאן בכתיבה, אני התכוונתי להגיע היום אך לא יצא, הויכוח שמתנהל כאן מיותר, שיחווה דעה שברורה שהיא לא מהווה חלק מהסכמה גדולה ותפסיקו לתתו לו במה. תדווחו אולי על החוויות עם אנג'לינה מהעבר שחברי פורום חדשים יבינו על מה באמת מדובר

47

WOW, הודעה אחת שלי בפורום ואיזה באזז היא יצרה :-)

אנג'י, חמודה אל תתרגשי ממה שכל אחד אומר, זה מחיר הפירסום. תיהני מהעובדה שהיחס בין ההודעות המפרגנות ללא מפרגנות הוא בגדול לטובתך.

לחברי הפורום, סחתיין על ההודעות החדות.

ff2010 ידידי, חבל על האנרגיות של התקוטטות וקנטורים. הכל על השולחן, גם המחיר הסביר. אני חוזר ואומר, מהחוויה שלי, מבחינת עלות תועלת בתחום שרותי המין - אנגי היא מספר אחת - גם במראה והכי חשוב בשירות. הדבר האחרון שאני מרגיש זה פראייר, עד עכשיו לא יורד לי החיוך מהפנים.

ערב טוב,

הפנתר

49
לא.א. כל הכבוד, ניסחת את דעת רבים בדרך יותר טובה ממני.
אני פשוט מאוד עייף...עבר עלי יום ארוך...
לff2010 זכותך להביע דעה אך הדרך שבא ניצלתה זכות זו
מראה על חוסר כבוד...איפה היינו בלי נשים נהדרות
העוסקות במקצוע, אנו הגברים?
לאנג'לינה המתוקה תודה לך על פועלך .
Life Begins, Life Ends, In Between We Live

50
חברים יקרים....
בסה"כ חזרתי לפני מ"ס ימים, עוד לא עבר זמן ושוב האש צרכה להיות בפוסט שלי, אני לא רוצה לצבור לי אויבים.. ומטרידים אני בסה"כ רוצה לעמוד במה שאני מבטיחה, ליצור קשרים נחמדים עם אנשים נחמדים, מה שהופך את זה לשווה בעני.
אני חושבת שהסיבה שאנשים שמגיעים אלי כל כך מרוצים, זה בגלל שאני מביאה את עצמי ללא הצגות, וכן אני בחורה מיוחדת עם גישה מיוחדת לחיים, וכן קורה, גם לי לפעמים מתפקשש.
היתה פעם בעיה של הברזות- לקחתי לשומת ליבי, ואכן עשיו 5 5 5 אין דבר כזה שאני לא זמינה ולא עומדת בשעה שקבעתי, זה אומר שאני בהחלט סופרת את מי שכאן, ומי שעומד מולי...
אני לא רואה את העבודה שלי כזנות, מסיבה אחת פשוטה , אושר בחיים וסיפוק עצמי הוא כתוצאה מהפרוש שהאדם בוחר לתת למעשיו, ואני רואה את זה לגמרי במשקפיים אחרות, ומרוצה ומסופקת..
ומי שמכיר אותי והיה אצלי- יודע שאני רחוקה מההגדרה של להיות " זונה"... אבל זה רק מי שהיה מבין....
אני רואה תעבודה שלי מקודשת מהבחינה שגברים נשואים לא הורסים משפחות בשביל י צ ר . הם יודעים שהם יכולים לממש ולגוון... בשעה אחת קסומה אבל הם חוזרים למשפחתם- עם לא היו בחורות כמוני, לא היתה נשארת משפחה אחת שלמה בישראל
ואני חושבת שגבר שמגיע למישהי כמוני, ירגיש יותר טוב עם עצמו, מאשר שהוא ילך למישהי שעקב אילוצים של בעיות כלכליות סמים חוסר בררה חוסר השתלבות בחברה- ואז באמת רחמים- וזו רק דעתי.
אני סטודנטית שבאה ממעמד אקונומי משפחתי לא בנוני, ונוטה לגבוה, ואני כאן מבחירות טהורות של שיוויון, שגם לאישה מותר להנות מסקס ואף לעשות מזה כסף אם היא טובה בכך....
ואני גם לפעמים מזמינה מישהי
אז בואו נתעסק בחיובי, לכולנו יש הרבה צדדים, חיוביים וחיוביים פחות, אבל אפשר לסלוח לעצמנו
ולהנות...
זה להיות מאושר...

אנגלינה2009-7-8 6:18:16

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”