כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 6 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

52

אנג'י יקירתי,

WOW איזה תגובה?

חבל על הזמן!!

גם אם היית מבקשת מהעורך דין הטוב ביותר הוא לא היה מנסח תגובה עניינית ורצינית יותר והכי חשוב- תשובה חכמה.

אני מדהימה ומקסימה ושימותו הקנאים - סתאאאאאאאם שימשיכו לקנא.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

53

טוב. קראתי את כל מה שנכתב כאן, כולל התגובה היפה והמושכלת של אנג'לינה המקסימה, ובכל זאת, הדם עלה לי לראש ממה שקרה כאן!

ל - FF2010 תגיד, משעמם לך או משהו? על מה הויכוח המטומטם הזה בדיוק?

בוא נראה:

1. אתה טוען שאנג'לינה גובה מחיר גבוה. בהנחה שהיית איתה - אני אישית לא מאמין לזה ומקווה בשבילה שנחסך ממנה מפגש עם אחד כמוך, אבל נניח שכן - אתה בעצמך מודה שנהנית! וכל טענותיך זה על המחיר. בסדר! הבנו אותך!

אז המחיר גבוה בשבילך. אוקיי. מישהו מכריח אותך(שוב, בהנחה שבכלל היית אצלה, אני עדיין לא ממש מאמין לזה, אבל נגיד שכן) לחזור אליה?! סבבה. לא מתאים לתקציב שברשותך. בסדר גמור. אז כמו שאמר ידידנו זיינפלד - יש מספיק זבל בתקתוקיות בדרום ת"א(למרות שגם שם ניתן למצוא פנינים לפעמים) במחירים שנעים בין 120 ש"ח ל - 150 ומעלה.

שורה תחתונה - לא מתאים לך, אז תיצמד למה שבכיסך ותמצא אלטרנטיבות אחרות. יש מספיק המלצות בפורום.

אני אישית חושב - ואני מאמין שיש כאן עוד שחושבים כמוני - שהיא שווה כל אגורה מהכסף שהיא גובה ומתכוון לחזור אליה לעוד הרבה ביקורים.

2. בקשר למראה המרשים שלה - אני מבין שעל זה אין עוררין. רק אומר שבפעם הראשונה שנפגשתי איתה הלסת שלי נפלה לרצפה(ולקח לי כמה דקות כדי להחזיר אותה למקום) והייתי המום לכמה דקות מהמלאכית היפייפיה שניצבת מולי. הדבר הראשון שעלה לי לראש שהיא ניראית כמו דוגמנית ואולי אף דיגמנה בעבר ו... הסתבר שצדקתי! הבחורה אכן דיגמנה(שמלות כלה לדבריה) בעבר. דבר שגיליתי מהודעתה רק היום, למרות שהכרתי אותה היטב גם קודם בזכות המפגשים הרבים שעוד ימשיכו עוד ועוד.

3. בקשר לטענתך בדבר חוסר חוכמתה/השכלתה - זה כבר באמת זיוני שכל, שרק מגבירים את החשד שלי שבכלל לא נפגשת איתה! כמו שכבר אמרו לפניי - מדובר בסטודנטית מוכשרת שמשקיעה המון בלימודיה, וזאת מלבד היותה בחורה איכותית, חכמה, אינטילגנטית ומשכילה. וכל מי שפגש אותה רק הופתע יותר מהיותה בת-שיחה מעניינת בנוסף למראה המדהים שלה.

4. אתה נרשמת היום. ככה כתוב מתחת לשם המשתמש שלך. משום מה - כל חמשת ההודעות שרשמת עד עכשיו היו אך ורק בשרשור הזה וכוונו נגד אנג'לינה! כנראה שאתה ממש אובססיבי לגביה מה שמביא אותי לעניין הבא:

להנהלה: האובססיביות של המתחכם הזה מעלה איזשהו חשד שאולי מדובר באחד מהחארות שהטרידו אותה. אולי כדאי לבדוק את העניין.

zooz

54
ללקסר דבריך נכונים ואני איתך .
עכשיו למען שלום השרשור של אנג'לינה המתוקה שלנו
ושלומה היותר חשוב בואו נרד בבקשה מהנושא ומהמשתמש
המדובר בפוסטים האחרונים ונמשיך הלאה ונודה לאנג'לינה
על מה שהיא עושה למעננו הגברים...
Life Begins, Life Ends, In Between We Live

56

עקב קריאת ההמלצות החלטתי לנסות בעצמי

אין ספק שמדובר בבחורה מזן אחר, ממה שרגילים לפגוש בתחום

משרה הרגשה נינוחה וכיפית (לחלוטין GFE ), ואכן חזה יוצא דופן וטיבעי

אני מצטרף לממליצים,

לגבי ff2010 - קודם לא ברור של המשתמש שלך, לגבי אינטלגנציה של אנגלינה, אני מניח שלא פגשת אותה

אני מוכן להתערב שאם אבקש ממך להגדיר לי מה זה דופאמין, לא תצליח ללא גוגל, אנגלינה תוכל בקלות!

ככה שלא בידי אדם אחד כל החוכמה, כל אחד מבין בתחום אחר.

מה גם, שזאת לא שיחה פרטית, כולם קוראים וגם היא, אז נראה לי שהתנצלות תהיה במקום

58
לא זה ממש לא זה... אני לומדת גם יסודות ביולוגיים ובמסגרת הקורס למדנו למדנו על נוירוטרנזמיטורים שונים בגוף ובהחלט גם על האגוניסטים שלהם
ומעכשיו.... בואו נתמקד בדברים שלשמם אנו מתכנסים בפורום זה....

שיהיה המשך שבוע נעים לכולם
תודה רבה!!!

אנגלינה2009-6-29 9:59:2

59

הייתי לפני המון זמן (מעל שנה). מדהימה!!!

את כל התיאורים הפלסטיים כבר כתבו מוכשרים ממני. ברשותכם, אתייחס ליכולת של האגדה לחדור עמוק עמוק לתוך הראש. (אנג'לינה - רק מלכתוב את שמך נקרעים לי התחתונים).

מרגע שנכנסים, פצצת האנרגיה המתפנקת הזאת גורמת לך להרגיש לא פחות ממלך! שלא תבינו - אני ממש לא מכוער, לא מבוגר מדי (38) ולא נכה. אבל אין לי מספיק מילים בלקסיקון כדי לתאר את ההבדלים בין קוטר החזה וזקיפות הגב שלי לפני ואחרי! שמעתי וקראתי הרבה תיאורים על תחושות שמקבלים מסמים בכלל ומקריסטל בפרט (בהקשר של דודו טופז). אומרים שמי שלוקח קריסטל מרגיש על גג העולם. הבעייה היא שכשעוברת ההשפעה מגיע DOWN איום ונורא.

המלצה לאגודה למלחמה בנגע הסמים: תשווקו את אנג'לינה תחת הסיסמה: גם בריא, גם ממסטל, וגם משאיר את התחושה להמון זמן (כמו שהתחלתי: הפעם האחרונה היתה לפני יותר משנה). הבעייה: ממכר לא פחות מסמים! ראו הוזהרתם!!!

לכל העצלנים: מדובר באשה (לא 'בחורה' - אשה!) שמפנקת ומעניקה ברמות אלוהיות - אבל גם דורשת, ומפה (לפחות בעיני) סוד הקסם שלה. מי שחשקה נפשו לשכב על הגב ולתת לה לעבוד - שיילך למקום אחר. אצל אנג'לינה באים לעבוד! ואלוהים איך היא מתמסרת...

בקיצור, לא רוצה להמשיך לחפור - ברוכה השבה, מקווה להיפגש שוב בקרוב.

Let's have fun

60

אנג'י המתוקה

מסכים אתך שהנושא של דופאמין לא שיך לפורום . אבל אם זה עלה יש להיות מדויקים

הדופאמין הינו נוירוטרנזמיטור - בעברית מוליך עצבי של המוח . האגוניסטים הינo חומרים שנקשרים ל - נוירוטרנזמיטורים. עכשיו לידעתך הקוקאין הינו אחד מהאגוניסטים של הדופאמין .

רק חשוב שמשחררים מידע צריכים להיות יותר מדויקים

אבל אני מסכים אתך בואי נעזוב את זה הפורום הוא מקום לפנטזיה . ובואי נלך לשם

קופידון002009-6-29 12:6:11

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”