כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 10 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

92
חברים,
הייתי היום אצל אנג'לינה ואני חייב להגיד לכם שהיא יפייפייה
הורסת, פצצה אטומית ושועלה במיטה.

אנג'לינה, את גדולה!!!

אני כבר מחכה להיפגש איתך שוב.
שולח לך נשיקות,
maxmax

נ.ב.
לכל חרמני הפורום, אני מצטער אבל זה לא הסגנון שלי להתחיל
לפרט את כל מה שהלך בחדר בפרטי פרטים. אני משתדל להעביר את
החווייה הכללית.
אז אגמור בשיר מזמור

94
שלום לכולם
אני עובדת על תמונות אמיתיות שלי שאוכל לפרסם כאן.... ( לא בעירום)
בכל אופן... אני פנוייה יום ראשון ושני הקרוב לאחר מכן אני יוצאת לחופש ארוך מהרגיל....
( אתם רגילים לזה כבר)
מי שרוצה לתאם מוזמן בפרטי....
שיהיה סופ"ש נעים לכולם....
אגב הגשמתי את הפנטזיה שלי והייתי עם בחורה שמשפריצה- אחלה של דבר לפעם אחת... אחרי זה קצת מטרד כי כל הזמן צריך להחליף מצעים
נדבר על זה כבר....
ביי בנתיים לכולם....
נשיקות......

95
שלום לכל חברי הפורום, ובפרט למעריציה של אנגלינה..

רציתי לדווח ולשתף אתכם באשר עבר עלי, ואתם תשפטו..

התוודעתי לקיומה של אנגלינה, כשהיא הודיעה לפני מס' חודשים על פרישה, ומשראיתי את התגובות האוהדות, אמרתי, חבל שפספסתי.. והמשכתי הלאה..

לאחרונה הודיעה אנג' על חזרה לתחום ובגדול, ולאור הדיווחים החיוביים שלכם, גמלה בלבי ההחלטה לפגוש אותה..

יצרתי קשר בפרטי, דיברנו, והיא נתנה לי מס' טלפון, אציין כי אני גר מרחק של שעה נסיעה מת"א, ולכן קבעתי איתה לעוד יומיים בשעה 11 בבוקר. התקשרתי יום קודם כדי להזכיר לה, היא נתנה לי מספר נוסף ששם היא תהיה זמינה, והתחייבתי לא להעביר. היא אמרה "תתקשר אלי כשאתה מגיע לר"ג, ואני אכוון אותך, רק תצא מוקדם כדי שלא תאחר", השבתי בחיוב..
פה התחילו הצרות..
כידוע, אנג' התמקדה בנושא השירות, והצהירה שתעמוד בזמנים..
אז זהו שאצלי הכל היה שונה..
כשהגעתי, ב10.50 התקשרתי שוב ושוב לשני המספרים, והם לא היו זמינים.. המתנתי והתיבשתי במשך שעה וחצי, עד שב12.30, כשכבר עזבתי, היא ענתה, אמרה שנגמרה לה הסוללה, ושהיא נרדמה.. התנצלה, והבטיחה הנחה של 200 שח לפעם הבאה..
התאכזבתי עד מאוד, שלא לדבר על נסיעה לחינם..

96
המשך..

לא ידעתי באותו רגע אם אי פעם אני חוזר, אמרתי תודה, וחזרתי לעיסוקי מאוכזב ובמפח נפש..

רציתי להגיב על כך כאן, אבל אמרתי לעצמי, היא לא מלאך, ויש פנצרים.. ולבסוף הבלגתי..
עברו שבועיים..

חשבתם שנגמר? אז זהו שלא..

ביום חמישי האחרון, אחרי שאנג' הודיעה שהיא תקבל בימי א' וב' התקשרתי, וקבעתי ליום א' בשעה 10.30, אמרתי לה שכדי שלא יהיו תקלות, אני יתקשר לאמת במוצש.. סגרנו.
התקשרתי במוצש, אמרתי שאני רוצה להזכיר, היא אמרה שהיא לא יכולה לדבר וניתקה..
ביום א' שוב הקדמתי, והתקשרתי ב10.15, אמרתי לה שקבענו ב10.30 ושאני מגיע תוך כמה דקות, ואז היא אמרה "אני כבר לא מקבלת, סליחה.", אמרתי לה שזה לא הוגן, כי קבענו, ובאתי במיוחד מרחוק וכבר הגעתי.. היא ענתה "תגיע לרח' אבא הלל ותחכה שם, אני יוצאת, ורק ב11 או 11.15 אני יקבל אותך". אציין שקבענו ל10.30...
שלחתי לה אסמס, שכשהיא תגיע שתתקשר, היא ענתה בחיוב..
חיכיתי כמו ילד טוב, וב11.15 התקשרתי, היא לא ענתה, וסיננה אותי שוב ושוב.. המשכתי להתייבש ב38 מעלות חום.. כשאני מתקשר אחת לכמה דקות.. ככה עד שעה 12.. שוב פעם אני מתייבש שעה וחצי..

98
המשך..

כעבור שעה וחצי המתנה, היא התקשרה אלי.. בראשי חשבתי כבר איך לכבוש את הכעס.. אני עונה, ואני שומע קול של גבר שאיים עלי שהוא יפגע בי אם אני מתקשר עוד פעם אחת..

חזרתי שוב מאוכזב, עצבני, מיובש, כועס ופגוע.. ושוב חזרתי במפח נפש לעיסוקיי.. חיכיתי לאיזו הודעה פרטית, או התנצלות.. אך לשוא..
אולי היא חושבת שאני מהמטרידים שלה בעבר?
אולי היא חושבת שאני מישהו אחר?

לי, בכל אופן, קשה לסלוח, ולכן שיתפתי אתכם חבריי לפורום שתשפטו אתם ותגידו..

נ.ב. אציין כי הודעתי לאנג' מראש שאני מתכוון לשלם מחיר מלא, ולא בהנחה שהיא רצתה לתת כפיצוי..
עוד אציין, כי פניתי לאנגלינה בפרטי, וביקשתי הסבר, לפני הפרסום כאן.. היא היתה בפורום ולא התייחסה.
אשמח אם מישהו כאן מאלה שבקשר טוב איתה יברר בשבילי מה לעזאזל קרה שם..

תודה מראש
ואני מאחל לכולכם שלא תעברו רבע ממה שאני עברתי..

99

מבלי לדעת או לברר מה שקרה שם.

תתפלאו לשמוע, שאותי בחיים אנג'י לא הבריזה, ומעולם לא היה לי איתה דברים כאלה.

אני בטוח שלא היית נראה לה משום מה בטלפון, או שהיית גס מידי (אני רק משער...), או שהיא חשבה אכן שאתה אדם אחר שמטריד אותה, או לא יודע מה...

נכון שהיו לה בעבר בעיות של הברזות וכו', אבל מאז שהיא חזרה לא היה לה דבר כזה, ואף לא אחד התלונן על כך בפוסט שלה.

כך שכנראה, עם כל הצער שבדבר, שהיתה לה חשדנות מסויימת כלפיך, ובהחלט יכול להיות שלא בצדק.

למעשה, אנג'י כבר הודיעה, שהיא יוצאת מעתה לחופש ארוך מהרגיל, כך שהייתי מציע לכולם שלא להתחיל לרדת לה שוב לחייה הפרטיים, ולחטט בה מעבר על המידה. בואו נמשיך הלאה, עוד עבודה רבה לפנינו, ונניח לה לנפשה.

אני בטוח שכל מי שזכה להיות אצלה, אכן יצא מרוצה עם חיוך על פניו, בואו נצפה כולנו שתשוב במהרה, ולא נדבר ונכתוב דברים מיותרים שאין בהם כל תועלת.

TITI

100

טי גבר קצת לא לעניין להאשים את דיסקסי במה שהוא מתאר !!!

הבחור לא נשמע לאנג' בטלפון -סבבה ! שתגיד לו שלא מתאים לה להיפגש וזהו !

להביא אותו פעמיים שעה נסיעה ולהבריז ועוד בסוף אתה אומר לו שהוא אשם..... סחטיין עליך.....

נ.ב

חבל שאנגי' לא מגיבה כא על המקרה !

הכל מכל כל....

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”