אחים שלו.
אני סבור כי כאן ועכשיו המקום להתנצלות מצידכם, על היחס המזלזל בבחורה המהממת הזו, לאורך כל דרכה בפורום.
כעת, לאחר שחוויתם אותה, אתם בודאי מבינים למה התכוונו המשוררים...
כ
אחים שלו.
אני סבור כי כאן ועכשיו המקום להתנצלות מצידכם, על היחס המזלזל בבחורה המהממת הזו, לאורך כל דרכה בפורום.
כעת, לאחר שחוויתם אותה, אתם בודאי מבינים למה התכוונו המשוררים...
לצערי אתמול אחה"צ חוויתי הברזה דומה - למרות ששעתיים קודם לכן אישרה לי בטלפון ובה"פ את המפגש.
מבלי לדעת או לברר מה שקרה שם.
תתפלאו לשמוע, שאותי בחיים אנג'י לא הבריזה, ומעולם לא היה לי איתה דברים כאלה.
אני בטוח שלא היית נראה לה משום מה בטלפון, או שהיית גס מידי (אני רק משער...), או שהיא חשבה אכן שאתה אדם אחר שמטריד אותה, או לא יודע מה...
נכון שהיו לה בעבר בעיות של הברזות וכו', אבל מאז שהיא חזרה לא היה לה דבר כזה, ואף לא אחד התלונן על כך בפוסט שלה.
כך שכנראה, עם כל הצער שבדבר, שהיתה לה חשדנות מסויימת כלפיך, ובהחלט יכול להיות שלא בצדק.
למעשה, אנג'י כבר הודיעה, שהיא יוצאת מעתה לחופש ארוך מהרגיל, כך שהייתי מציע לכולם שלא להתחיל לרדת לה שוב לחייה הפרטיים, ולחטט בה מעבר על המידה. בואו נמשיך הלאה, עוד עבודה רבה לפנינו, ונניח לה לנפשה.
אני בטוח שכל מי שזכה להיות אצלה, אכן יצא מרוצה עם חיוך על פניו, בואו נצפה כולנו שתשוב במהרה, ולא נדבר ונכתוב דברים מיותרים שאין בהם כל תועלת.
TITI
טי גבר קצת לא לעניין להאשים את דיסקסי במה שהוא מתאר !!!
הבחור לא נשמע לאנג' בטלפון -סבבה ! שתגיד לו שלא מתאים לה להיפגש וזהו !
להביא אותו פעמיים שעה נסיעה ולהבריז ועוד בסוף אתה אומר לו שהוא אשם..... סחטיין עליך.....
נ.ב
חבל שאנגי' לא מגיבה כא על המקרה !
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”