כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 13 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

121

שלום כולם ,

אני חדש בפורום ואני שחמ לדווח שאת הפעם הראשונה שלי עם נערה עובדת הייתה היום ואני עוד יותר שמח שהפעם הראשונה הזאת הייתה עם האחת והיחידה אנגלינה ובמילה אחת:

מושלם!!!

אנגי, אני רק רוצה להגיד שהיה לי ממש מדהים ושאני כבר מחקה לפעם הבאה

נ.ב

אני מבטיח שבפעם הבא אני לא יהיה לחוץ

123
היא הודיעה שהיא בחופשה עד להודעה חדשה, אז למה אתה לא מכבד את זה?
ואל תניח שזה שדייוח נכתב היום אז הוא בפועל התרחש היום.

[QUOTE=bowownz]

הפלאפון שלה כל הזמן סגור ואז אמרה לי לשלוח הודעה ושהיא תחזור אלי

כמובן שזה לא קרה אני לא מבין על איזה עץ היא טיפסה

מחפש תירוצים לדיווחים האלה ולא מוצא נחמה.

עד מתי אנג' עד מתי

[/QUOTE]

125

אה מצטער חח חשבתי ראית אותו היום וזה די עיצבן אותי

כי אמרת לי יום שלישי יש מצב אבל אמרתי ניחה כל הזמן לא זמין בטח לא רק

ואז ראיתי תדיווח קצת עיצבן תי שמישהו אחר הצליח :<

אבל הבנתי שלא הבנתי נכון תסיטואציה :>

You dont mess with the zohan

126

כבר הרבה זמן שאני קורא על אנג'לינה כאן בפורום ולא עושה עם זה כלום. כל כך הרבה זמן, שכבר הרגשתי כמו האחרון ההוא, נו, זה מהשבט המוהיקני. כולם כבר היו אצלה ואני לא?

אז כתבתי לה בפרטי, היא חזרה אליי לנייד וקבענו שעה. הגעתי בדיוק למקום הנכון, אך מסתבר שלא בזמן הנכון. עיקוב קל של שעתיים מצידה, אבל מי סופר. (יש לציין לזכותה שהיה לה תירוץ טוב והיא קיבלה את הסכמתי לדחייה) הרבה כסף עלו לי השעתיים האלה בקניון הסמוך. אנג'לינה פותחת את הדלת, ישבנו בסלון דיברנו על הה על דה ועל על שאר האותיות. מישהו לפני כבר קרא לזה SMALLTALLK. אנג'לינה גורמת להרגשה שיש את כל הזמן שבעולם. היא הציעה לי מהמשקה השחור הזה עם בועות האוויר בפנים שפעם הסלוגן שלו היה "טעם החיים". כיוון שיש טעמים אחרים לחיים שלי, העדפתי מים.

המבטים בינינו הפכו אט אט לנגיעות, הנגיעות לנשיקות ומשם הדרך לחדר הראשון משמאל לא היתה ארוכה. על מה שקרה שם בחדר ההוא, כתבו כבר רבים וטובים ממני. כל אחד בדרכו שלו, כל אחד ותיאוריו המיוחדים. אני רק אציין שגם אני כמותם חוויתי את אנג'לינה בדרכה המיוחדת.

כל מי שטיפה חד באבחנתו וודאי שם לב שלא ציינתי במילה אחת עד כה, לגבי מראיה החיצוני. כאן אני חוזר לרגע שבו נפתחה הדלת. ברגע שזו נפתחה, הישרתי מבטי לריצפה, הלסת שלי לא היתה שם. אנג'לינה בחורה יפה, בעלת פנים נאות אך לא יותר מזה. כל מי ששלח אותה לדגמן בFTV יתאכזב לגלות שעדשתו של פטריק דמרשלייה, רחבה ככל שתיהיה, עדיין צרה מלהכיל בחורות שהם לא רזות. לאנג'לינה אמנם גוף חטוב, אך רחוק מליהיות מושלם. רק משפט כמו "דפקתי היום לאפה אצל שמש" יהווה תירוץ לכרס הקטנה שהיא גידלה.

כל מה שנכתב בפסקה האחרונה, זו דעתי האישית בלבד. אני מכבד כל מי שכתב אחרת על התרשמותו ממראיה. כולנו מכירים את האמרה המפורסמת על טעמים, ריחות, והוויכוחים שהם גורמים.

למרות שאנג'לינה היא לא הטעם שלי, היא קיבלה טיפ שמן מראש ללא דרישות מיוחדות, שבדיעבד התברר כמוצדק.

מחשבות רבות ולבטים רבים מהם היו לי האם לכתוב את הדיווח הנ"ל, שכן לא כל מה שהניע אותי האם לפגוע בה או לא. לבסוף החלטתי שלאותם מוהיקנים אחרי אחרונים, מגיעה חוות דעת נוספת.

אנג'לינה יקירתי אני סמוך ובטוח שפרנסתך לא תיפגע בגללי. היו לך מעריצים לפני ויהיו עוד רבים אחרי.

silence2009-7-29 1:57:54

128

שלום לכולם ,

דבר ראשון אני רוצה להתנצל על אי ההבנה שמקודם , התכוונתי שהייתי עם אנגלינה ביום ראשון שעבר ,

פשוט טסתי לחול מיד לאחר מיכן וחזרתי רק ואטמול ופשוט הייתי חייב לדווח...

אז שוב סליחה, ממש לא רציתי לעצבן אף אחד...

129
סיילנס אתה גדול !!! אכן אתה צודק ב-100%. אנג'לינה מתוארת פה ע"י כל מיני פסיכופטים כדוגמנית על כשבפועל היא בחורה עם מראה רגיל לחלוטין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם אנג'לינה היתה ניראית כמו דוגמנית היא היתה הולכת לעבוד בתור דוגמנית ולא בתור זונה (אה שכחתי שהיא לא מגדירה את עצמה כזונה ).

שים לב מה אומר לקסר

כמה טוב לראותך כאן יפייפיה מהממת!!!!

שמח שחזרת נסיכה!!!

אחחחח.... כל כך הרבה נפגשנו וזה רק עושה טעם לעוד ועוד...

בקרוב אבוא לבקרך(שוב).

אוהב אותך!

סיילנס אתה קולט? "יפייפיה מהממת" "נסיכה" "אוהב אותך"

שים לב לדיווח של יוניקורן(שכולם מזילים ריר מהדיווחים שלו )

"שמחתי שחזרת ...את נסיכה אינדיאנית אמיתית ויפיפיה ...בקרוב נפגש"

סיילנס אתה קולט? "אינדיאנית אמיתית" (מה קושר בכלל אינדיאנית? אנג'לינה ניראית כמו אינדיאנית? האינדיאניות יפות? ) "ויפיפיה"....אתה קולט סיילנס? אנג'לינה מוגדרת ע"י יוניקורן כ"יפיפיה"

איפה הדיווחים ואיפה המציאות .

130

שמע אני מאמין שאני יהיה מגורה מאנג'לינה חחח

למה גמרתי עם דברים שבלי דמיון מפותח הייתי מקיא חחחחחחח

אבל חבל שאין תמונות עם צינזור פנים

בשביל לקבל פרספקטיבה אממ אני האמת רוצה ללכת לאנג'לינה בגלל משהו מסויים אחר ולאו דווקא

החיצוניות שלה למרות שכן הרעיפו עליה מחמאות.

רק שהיא לא תתלונן על דיק ג'ונסון והכל יהיה בסדר :>

You dont mess with the zohan

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”