כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 17 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

161

בתור מי שכבר הפסיק לספור את מספר הפעמים בהם זכיתי לבלות בחברתה של היפייפיה החושנית והסקסית הזאת נותר לי רק לומר לך שאפו!!! על דיווח מחרמן ומפורט כאחד.

אכן היטבת לתאר אותה ואת החוויה המסעירה שהיא מעניקה. ותאמין לי שאני מכיר טוב מאוד את כל המשחקים המחרמנים והטיזריים שלה, ויודע איך המדהימה הזאת מושכת אותך ומטריפה את כל חושיך במיטה.

יש לי סטנדרטים גבוהים מאוד כשאני הולך לבחורה פרטית ולא סתם היא נחשבת לאחת הפייבוריטיות הגדולות שלי..

zooz

164
לפני יציאתה לחופשה - בקרתי את אנגי- ראיתי נכבשתי התחרמנתי נרגעתי נהנתי בטוח שאחזור.
בחורה יפה ומדהימה- אבל יותר חשוב מתוקה ולא טפשה- כיף כיף כיף, חזה מדהים, פנים מדהימות, על הביצועים אשמור לעצמי...
כל מי שלא חווה חייב לנסות ולפגוש....

166

למרות שרבות כבר נכתב ונאמר על הבחורה המדהימה הזו, החלטתי

שאחרי המפגש המדהים שהיה לנו היום בבוקר אני פשוט חייב

לומר:

היא הדבר האמיתי, השאר מתגמדות לעומתה.

אנגי - תודה על הכול, היה פשוט מדהים, הבעיה היחידה זה שאיך שהגעתי

הביתה והרצתי בראש את המפגש שלנו - שוב הפכתי להיות חרמן

167

מה לא נאמר על אנג'י הנסיכה.

לאחר תקופת "צינון" של אנג'י הנסיכה, נפגשתי איתה.

לאחר התכתבות בפרטי , קבענו ואכן הפגישה המיוחלת יצאה אל הפועל.

מה אומר ומה אדבר, הנסיכה ממש התרעננה.

בנוסף לכל האיכויות שלה שנכתבו למכביר, הנסיכה מלאת חיים , מאורגנת היטב, עברה איזשהו שינוי שבא לידי ביטוי, בחברות, בשיחה ובמיוחד בזרימה המינית , תרתי משמע.

המפגש שלי עם אנג'י אינו הראשון, אך הוא היה מאוד מיוחד.

לאחר קבלת פנים רעננה וזוהרת , שוחחנו בסלון על כוס קפה ועיגולי שוקולד, "פרר רושר" איכותיים, התקרבנו פיזית נשיקות ומזמוזים שמיד הובילו אותנו למיטה, בשיתוף פעולה עם אנג'י במשך כ - 15 דקות, דאגתי שהיא תגיע לסיפוקה, לאחר מיכן התפנתה הנסיכה לדאוג לפרטנר שלה, משהו שלי חדש עם אנג'י, נשכבתי על הבטן, מרחה אותי בקרם שהריח מעולה ליטפה אותי בכל הגוף, לאחר מס' דקות הגיעה גם לאיזור החשק, לא עבר זמן רב בפעילותה הנמרצת והזרימה המינית הראשונה פרצה החוצה.

לאחר רגיעה קצרה ושיחה על דרך התנהלותה החדשה והמרעננת , דרך אגב היא הפסיקה לעשן, מה שמרעננן תרתי משמע.

בשלב זה אנג'י דאגה להזקיר את איזור החשק, על ידי מציצה משולבת בטיפול ידני במשך מס' דקות, הגיע הרגע בו אנג'י "טיפסה" עלי , שילוב של פמפומים מצידי משולבים בתנועות מענגות מצידה הגיע הפרץ השני.

לסיכום :

אנג'י שהוגדרה על ידי לא מעט כותבים בפורום רק השתבחה כמו יין טוב.

השיחה הכייפית, הרגשת החברות ושיתוף הפעולה בסקס היו מאוד מענגים מהנים ומיוחדים.

לדעתי אנג'י מביאה איתה רעננות שמביאה אותה לקפיצת מדרגה.

אנג'י את את נסיכה משובחתתתתתת

ysysys

169
לכל החברים בפורום שתהיה שנה טובה ומתוקה, של אושר והרפתקנות ( גם עם האישה )
בריאות, שמחת חיים, כל האירועים הטרגיים שקורים לאחרונה במדינה, מוכיחים כי חובה להיות מאושר, לנצל כל רגע, לא להיתפס על שטויות כי לטווח הרחוק לא זוכרים אותם,

שנה טובה
גמר חתימה טובה

אנגי' המלכה
()
0544390503

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”