כ חפשו אזהרה אודות עוזיאל 36 ברמת גן - סקס אדיר

חפשו אזהרה אודות עוזיאל 36 ברמת גן

1
[QUOTE=damian] אוקייי
בגלל הסיפור הבא אני יכול להודות על קיומו של הפורום הזה.

היום נכנסתי לחדר בצ'אט המוכר לשימצה (ולפעמים לטובה), פניתי אל הניק "כוסית 22 רצינית",
היא סיפרה לי שקוראים לה אנה ושהיא ממוקמת ברמת גן ,בהירה וחטובה , נשמע לי סבבה לחלוטין וכבר התחלתי לפנטז.. אבל אז התחלתי לחשוד, משהו בפניות שלה היה מאוד.... פרחי (לא מצאתי מילה אחרת) ,
ולא שלא בא לי על איזו פרחה כזאת אבל החושים שלי התעלו על החרמנות שלי.
היא הבטיחה לי שזו לא דירה דיסקרטית אלה דירה פרטית שלה ושל שותפתה ,שאינה נמצאת, והיא לבד לבד
סבבה.
בטלפון שוב לא הרגשתי בנוח, כשסיימתי את השיחה גוגלתי (יש מילה כזאת?) את המספר שלה ומצאתי אותו משוייך לגבר שפירסם לפני שנתיים מודעה, טוב אולי זה טוקמן או שהוא החליף מספר והיא קיבלה אותו...
ואז נזכרתי באתר ! נכנסתי וחיפשתי את המספר, לא מצאתי, אז חיפשתי את הכתובת ואכן מצאתי את השירשור הזה
שגרם לי לטפוח לי על השכם ולהודות לחושיי שהמקום הוא כנראה תיקתוקייה מהגרועות שיש.

כמה הערות/מסקנות:
1. אינני יודע אם הבחורה שאיתה דיברתי (אנה) היא אותה בחורה מדוברת בשירשור הנ"ל שפשוט החליפה שם או מישהי אחרת חדשה.
2.ממני היא ביקשה 500 שקל, מה שנראה מוגזם לפי התגובות הקודמות מעליי.
3.המספר הוא מספר שונה מהמספרים שפורסמו מעליי, נתון הנותן גושפנקא לסעיף 4.
4.הדירה היא דירה דיסקרטית פרופר, המנסה לדמות דרך הצ'אט דירה פרטית של בחורה פרטית.
5.רצוי לחפש מההתחלה באתר זה כדי למצוא הודעות ושירשורים המעידים על הבחורה,מספר ושירות.

בכל מקרה לכל מי שמסתובב בצ'אט ואתם נתקלים במספר הזה (הוסר לבקשת המנהלים 052-5331236 )
של בחורה הגרה בעוזיאל 36 רמת גן, תחשבו פעמיים!!
מקווה שזה יעזור לחברה פה.
[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”